Japca la Galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SICOOL
junior
junior

Mesaj de SICOOL » 11 Oct 2011, 19:54

catalin66 scrie:E discutabila toata teoria asta a ta cum ca persoanele care au ramas fara servici si nu au ce pune pe masa au voie sa faca tot felul de faradelegi pentu a-si asigura traiul zilnic . Iar noi ceilalalti ar trebui sa inchidem ochii si sa intelegem actele de braconaj , taiatul si vandutul padurii , furturile de pe ogoare , furturile de cabluri electrice , micile gainarii si combinatii , etc .

Marea majoritate provin din mediul rural , chiar cei care o mai ard aiurea prin orase dupa ce s-au inchis marile combinate si uzine , fabrici ...

Sunt sigur ca au la tara pamant pe care ar putea sa-l munceasca sa-si asigure traiul lor si familiilor , dar acolo e greu , e munca de cu zori si pana intuneca , acolo chiar ca i-ar lua dracu de dureri de spate .

La fel si cu cei de la sate , daca te uiti atent la fetele lor ai sa vezi ce fel de oameni se apuca de treaba asta , toti nenorocitii si betivii satului , ca sunt si oameni harnici cinstiti si gospodari care n-au timp sa piarda pe malul garlei .

E , mai este o categorie , cea a capatuitilor gen cocalari care au bani facuti dracu stie cum, care isi cumpara barci , jeepane scule .... dar sangele apa nu se face si nici nu-i schimba caracterul infect .

P . S. Cunosc persoane , unele apropiate mie care au ramas fara slujbe si o duc greu si nu s-au apucat de faradelegi pentru ca au o chestie care multora le lipseste din nastere . CARACTER

adevar graiesti.... :respekt:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Oct 2011, 20:28

[quote="Nemernic"]la fizicul meu, asta invidiat de burtosi :arrow: , ma descurc sa fac bani cu capul [/quote

bai nemernic no offence :lol:
da suna misto :lol:
cica : ce castiga zece barbati cu capul,castiga o femeie cu c u ru ' :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 11 Oct 2011, 20:59

rine scrie:
Nemernic scrie:la fizicul meu, asta invidiat de burtosi :arrow: , ma descurc sa fac bani cu capul [/quote

bai nemernic no offence :lol:
da suna misto :lol:
cica : ce castiga zece barbati cu capul,castiga o femeie cu c u ru ' :lol:
habar nu ai rine cat de adevarata e vorba ta.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 12 Oct 2011, 07:16

crys tata, da-mi voie sa te contrazic nitel ...

si sa-l aprob pe catalin nitel ...

faptul ca ai copii acasa carora tre sa ai ce sa le pui pe masa nu e nici pe departe o justificare, de nici un fel ...

este adevarat ca eu daca nu prind 3 luni la rand, nu se intampla nimic ... am vazut-o anul asta :D :D :D

dar si ei daca nu prind, asta este o justificare sa faca ceva imoral si ilegal ?

eu nu am apasari existentiale fata de ce ai facut sau nu ai facut tu, asa ca ceea ce spun nu este influentat in nici un fel ... cum pui tu problema indica un fel de gandire cu mari probleme ... sincer ...

pe aceeasi filozofie putem merge oriunde si face orice pe lumea asta ... care este excat diferenta intre unul care da la japca ca tre sa faca un ban sa aiba ce da la copii, si unu care iti da in cap pe dunare si pleaca cu barca ta si cu sculele tale, sau pur si simplu ti-o fura noaptea, ca tu dormi si nu esti atent ( ipotetic vorbind, sper ca intelegi) ....

ambele personaje mor de foame, au copii etc etc etc ....

raspunde-mi pls cum vezi tu diferenta intre cei 2 ....

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 12 Oct 2011, 07:26

toni f scrie:raspunde-mi pls cum vezi tu diferenta intre cei 2 ....
ala care da la japca e mai cool :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 12 Oct 2011, 07:41

Vedeti ca mai este un topic in care se discuta despre imorali, imoralitatea, ilegalitati, infractori, si acolo pedeapsa cam universal agreata este moartea, cat mai dureroasa posibila daca se poate.

Daca e sa fim corecti pana la capat, aceeasi pedeapsa ar trebui aplicata si celor care, din "saracie", fac toate acele ilegalitati. La moarte si cu ei, daca sunt saraci si nu au ce manca....starpiti si gata. La ce sa ii mai toleram?

Si cine face acest "sport" doar din placere, tot ilegalitati face, deci la moarte si cu el!

La moarte cu toti, pentru o Romanie mai curata! :))

PS. Nu cred ca in romania se pescuieste la japca de foame. Pentru bani de bautura, cred.... Am vazut jepcari care dadeau la japca cu Avid si Sol. Da' daca la guma' nu pune botu'...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Oct 2011, 08:32

MuskMd scrie:
toni f scrie:raspunde-mi pls cum vezi tu diferenta intre cei 2 ....
ala care da la japca e mai cool :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si are si muschi :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 12 Oct 2011, 08:35

attilaf scrie: PS. Nu cred ca in romania se pescuieste la japca de foame.
Exact! Este un procent si din categoria asta dar foarte foarte mic...
Aia care sunt supti de foame , baga o plasa eventual si pestele in vand. Astia care trag de ancore cu siguranta nu fac asta pentru mancarea cea de toate zilele...nu sunt nici bogati nici saraci , sunt pur si simplu cretini si lacomi.

Aia care n-au Dunarea langa ei si n-au locuri de munca...ce fac? :roll: se duc la Dunare sa arunce plase sau sa dea la japca? hai sa fim seriosi.
Cunosc persoane foarte apropiate care fac naveta 70km dus si 70km intors(cu trenul) pentru un loc de munca. Crysst, tu probabil intuiesti cine. :wink:
Am avut si eu o perioada cand n-aveam bani nici de un pachet de tigari ,ma crezi? Nu m-am dus nici sa fur , nici sa dau in cap , nici sa cersesc . Mi-am facut matrite de arcuri , am luat sarma pe datorie de la un cunoscut si m-am pus pe treaba. Castigam bani muncind de dimineata pana noaptea , aveam rani la degete de la sarma. :wink: N-am murit nici de foame nici de rusine. Am dus-o asa vreo luna de zile....

Asa ca...jepcarii aia cu iz de "pescar sportiv" nu au scuza.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 12 Oct 2011, 08:38

Si acum sa fim seriosi putin … dupa faza cu mischii ... :lol:

Sunt saraci si nu au ce pune pe masa dar ei toata ziua o freaca prin birturi sau pe un mal de apa ... NU AI BANI? Pai dute si munceste pentru ei pentru ca (urmand exemplul lui toni f) azi agata un somn de ochi si maine iti da cu paru’n cap pentru a iti fura sculele ...

Si da ... in privinta mortii lor ... din partea mea duca-se cu totii ca oricum nu voi sta sa ii plang dar daca ar fi sa fim putin optimisti aia toti ar trebui sa lucreze undeva in folosul comunitatii pentru a isi scoate banii de amenzi si zile de puscarie ... in schimb aia stau pe banii altora (cu siguranta au ceva ajutor social) si ne braconeaza apele (asemeni tiganilor attilaf ca tot faceai referire, aia stau pe un ajutor social –pe care si tu il platesti- din care isi cumpara tigari si iti dau in cap cum te prind intr-un loc mai bun sau cersesc pe toate strazile europei facandu-ne de ras) .
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

geo_23_bmx
junior
junior

mai BOGDANE

Mesaj de geo_23_bmx » 20 Oct 2011, 18:06

TU OARE GANDESTI CAND VB DE PERSOANE CARE NU LE CUNOSTI SI TOT INDRUGI DE JAPCI SI ALTELE SI AI TU POZE SI CA STII SI CA SI CA EXACT CA O FATA CE ESTI....PESCAR PE NET.... MAI BAIETI PRIMA PERSOANA PE CARE O AUD CA ZICE CA SE DA LA JAPCA IN GURA PRUTULUI ....CINE DRQ ESTI TU MA PIZDO CA IO AM O GRAMADA DE ZILE DE STAT PE BALTA SI PICIORUL TAU NU A CALCAT PE ACOLO ASA CA TACI DRQ DECI NU AI DE UNDE SA STII TU BAIETEL VB DIN POVESTI.....CULCATE DRACU SI VEZI CA DACA O SA PUI PICIORUSUL IN SCURTA O SA TE TRANSFORM IN FATA ATI PUN FUSTITA SI TE TRIMIT SI LA UN PESTE FA

Scrie răspuns