nu cred ca-i ala...asta cred ca-i un georgel care a stat ceva vreme la furat prin Italia si acuma bananaie prin romanica pe malu garlei...si e indeajuns de prost incat sa nu-si nu da seama cat de penibil pare....rine scrie:mah..asta cred ca-i expolitistul de care zicea bogan.
i-am zis io c-o sa-l alerge prin oras![]()
![]()
dar s-ar putea sa ma insel...nu ma refer la prostia care e evidenta la persoana numita geo_23_bmx, ci la faptul ca geo_23_bmx nu e cine cred io ca e

mi-au fost transmise urari de bine de la baietii din scurta pe mai multe canale...unul relativ concret de la un georgel care-si zice nicu rotila, un nene care traieste din pescuit, e pe garla aproape zilnic...dar macar ala a avut bunu simt sa nu se bage in seama pe forum
si le zic la toti ce le-am zis in partea ailalta...bah, nu mi-e frica de voi !geo_23_bmx scrie:TU OARE GANDESTI CAND VB DE PERSOANE CARE NU LE CUNOSTI SI TOT INDRUGI DE JAPCI SI ALTELE SI AI TU POZE SI CA STII SI CA SI CA EXACT CA O FATA CE ESTI....PESCAR PE NET.... MAI BAIETI PRIMA PERSOANA PE CARE O AUD CA ZICE CA SE DA LA JAPCA IN GURA PRUTULUI ....CINE DRQ ESTI TU MA PIZDO CA IO AM O GRAMADA DE ZILE DE STAT PE BALTA SI PICIORUL TAU NU A CALCAT PE ACOLO ASA CA TACI DRQ DECI NU AI DE UNDE SA STII TU BAIETEL VB DIN POVESTI.....CULCATE DRACU SI VEZI CA DACA O SA PUI PICIORUSUL IN SCURTA O SA TE TRANSFORM IN FATA ATI PUN FUSTITA SI TE TRIMIT SI LA UN PESTE FA
1. sunteti mult prea marunti ca sa ajungeti la mine
2. daca prin absurd ma bateti, sau vreo prostie de genu asta, sincer, va compatimesc de pe acum...
Is iubit de prea multi bah ca sa ma impiedic de o mana de tartani care se cred smecheri, smecheria nu s-a inventat nici in francezi, nici un gura prutului si mai am si cu ce, bahh !!!!

Iar ca pescar is mare bahhhh...am eliberat intr-o zi cat n-ai bagat tu la sac, luni de zile...
V-am vazut bahhh in gura prutului de multe ori, eram in barca, dar sunteti asa de prosti, incat stiti sa pescuiti numa intr-un singur loc...si ala cam prost ales...
Si cu riscul de a ma repeta
Gata bahhh, ca nu fac misto de persoane retardate, nici nu vreau sa am tangente cu idioti, ca mi-e frica sa nu ma molipsesc