Japca la Galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 20 Oct 2011, 19:47

rine scrie:mah..asta cred ca-i expolitistul de care zicea bogan.

i-am zis io c-o sa-l alerge prin oras :lol: :lol: :lol:
nu cred ca-i ala...asta cred ca-i un georgel care a stat ceva vreme la furat prin Italia si acuma bananaie prin romanica pe malu garlei...si e indeajuns de prost incat sa nu-si nu da seama cat de penibil pare....

dar s-ar putea sa ma insel...nu ma refer la prostia care e evidenta la persoana numita geo_23_bmx, ci la faptul ca geo_23_bmx nu e cine cred io ca e :D :D :D

mi-au fost transmise urari de bine de la baietii din scurta pe mai multe canale...unul relativ concret de la un georgel care-si zice nicu rotila, un nene care traieste din pescuit, e pe garla aproape zilnic...dar macar ala a avut bunu simt sa nu se bage in seama pe forum
geo_23_bmx scrie:TU OARE GANDESTI CAND VB DE PERSOANE CARE NU LE CUNOSTI SI TOT INDRUGI DE JAPCI SI ALTELE SI AI TU POZE SI CA STII SI CA SI CA EXACT CA O FATA CE ESTI....PESCAR PE NET.... MAI BAIETI PRIMA PERSOANA PE CARE O AUD CA ZICE CA SE DA LA JAPCA IN GURA PRUTULUI ....CINE DRQ ESTI TU MA PIZDO CA IO AM O GRAMADA DE ZILE DE STAT PE BALTA SI PICIORUL TAU NU A CALCAT PE ACOLO ASA CA TACI DRQ DECI NU AI DE UNDE SA STII TU BAIETEL VB DIN POVESTI.....CULCATE DRACU SI VEZI CA DACA O SA PUI PICIORUSUL IN SCURTA O SA TE TRANSFORM IN FATA ATI PUN FUSTITA SI TE TRIMIT SI LA UN PESTE FA
si le zic la toti ce le-am zis in partea ailalta...bah, nu mi-e frica de voi !

1. sunteti mult prea marunti ca sa ajungeti la mine
2. daca prin absurd ma bateti, sau vreo prostie de genu asta, sincer, va compatimesc de pe acum...

Is iubit de prea multi bah ca sa ma impiedic de o mana de tartani care se cred smecheri, smecheria nu s-a inventat nici in francezi, nici un gura prutului si mai am si cu ce, bahh !!!! :D :D :D :D

Iar ca pescar is mare bahhhh...am eliberat intr-o zi cat n-ai bagat tu la sac, luni de zile...

V-am vazut bahhh in gura prutului de multe ori, eram in barca, dar sunteti asa de prosti, incat stiti sa pescuiti numa intr-un singur loc...si ala cam prost ales...

Si cu riscul de a ma repeta

Gata bahhh, ca nu fac misto de persoane retardate, nici nu vreau sa am tangente cu idioti, ca mi-e frica sa nu ma molipsesc

:twisted: :twisted:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 21 Oct 2011, 07:08

@ geo 23 bmx

prietene, pe tine personal o sa te anunt cand vin sa dau cu bogdan la scurta, sa-ti faci timp sa vii sa ma faci fetita ...

si dupa sa scrii impresiile aici pe forum :D

retine doar ca zicea bine bogdanel : "nu s-a inventat jmecheria la galati la scurta"

ps: pe toti "meseriashii" astia nu-i stiu " pe direct " , de marian imi pare rau ca era baiat simpatic asa ...

si vorba lui bogdan, cand o sa ajung sa-mi fie mie frica de niste jpecari de scurta, cred ca emigrez la tudor, ca e mai multa marfa :D :D :D

vorbim pe balta baieti ... va fi distractiv ... doar sa nu dati de fetite mai rele decat puteti duce ...

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 21 Oct 2011, 08:00

Toni, stiu prea bine genu de om...e romanas din ala care-i ghioraie matele de foame si care are impresia ca daca are doi pumni si doi prieteni e John Gotti...care guita pe unde poate ca te bate si toate alea...prost gramada...si cand esti fata in fata cu el o da in discutii impaciuitoare...

Si cand se strica treaba urat, vine nevasta-sa la tine la usa, plangand, sa-ti spuna ca are copil mic si sa nu-l bagi in parnaie ca era beat si nu stia ce zice si ce face...

Ii stiu Toni, si mi-e scarba de ei...

Eu is nascut si crescut prin Galati, niciodata nu mi-a fost rusine de asta. Dar de pescarii galateni...mi-e rusine de mor...de idiotii astia care au impresia ca malul Dunarii e proprietate personala, descendenti din satele de pescari de pe-aici, pusi numa pe furaciune si pe braconaj...care merg „la pesteâ€

geo_23_bmx
junior
junior

oare de ce

Mesaj de geo_23_bmx » 21 Oct 2011, 09:40

daca tot esti galatean si stii asa de multe despre persoanele mentionate mai sus nu vii tu la balta sa vezi cine face si ce face si stai in fata calculatorului si te dai rotund si faci lumea retardata stii ce cred eu ca tu esti retard si ati cam tremura chiloteii pe tine pentru ca tu stii bine ca pentru tine scurta sa dus nu mai ai ce cauta acolo din cauza unor vorbe date prost si poate ai cu ce dar sa stii ca eu unu nu ma bazez pe pumni si nici nu fug dar tu ai gresit fata de toata lumea care da la scurta la peste si ar trebui sa te gandesti ca o sa te traga cineva de codite pana la urma........

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 21 Oct 2011, 09:58

prietene taci...ca esti prea prost...nu vin la scurta pt ca prind peste in alta parte mult mai bine...si la scurta eu oricum nu pescui de pe mal de ceva vreme, si nici pe unde unde va adunati voi ligheanele la care le ziceti barci...

ieri am fost garla, marti am fost tot pe garla, la fel si sambata si vineri la fel...dar io spre deosebire de gasca voastra de retardei am un job, am o prietena si muuuuulllllte alte bucurii in afara statului non-stop pe malul garlei...

tu stii cine is io, da cine dracu esti tu? io nu ma ascund in fata unui monitor si a unui nick prietene...io is pe fata...zi cine esti, macar sa stiu pe cine sa caut pe malu garlei...

si gata...taraste-te din gaura din care ai iesit ! nu ma mai conversez cu toate scursurile.

geo_23_bmx
junior
junior

nu ma cunosti....

Mesaj de geo_23_bmx » 21 Oct 2011, 10:18

nu ai de unde ca abia am aparut la scurta si nu ma ascund de nimeni ce vrei sa stii despre mine dami un mp si ati spun ce vrei sa stii ca io nus panarama si nici prost nu sunt........

geo_23_bmx
junior
junior

si sa mai stii

Mesaj de geo_23_bmx » 21 Oct 2011, 10:34

ca multe persone care vin la pescuit in scurta au cam tot ce vor adica nu le lipseste mai nimic si ca sa nu mai vb tu mult tin sa te anunt ca fiecare poate sa faca ce vrea ex;sa fure sa dea in cap sau alte **** de astea pentru ca e democratie ,chiar nu e treaba ta cum face bani omu si sincer eu cred ca esti genu de persoana care suna repede la 112 sa spuna el acolo ce face vecinu si ca da muzica tare si etc....eu zic sa nu mai vb de persoane pe care nu le cunosti si ca sa stii tu, vin baieti acolo care sunt politisti,doctori ,avocati si oare dau la japca? sau nu au ce pune pe masa?in schib tu spui ca M&M da la japca ....ok acum te intreb sa vada toata lumea nu era cumva prietenul tau si stateati pe balta inpreuna........?

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 21 Oct 2011, 10:35

zi bah aici, lasa MP-urile, io nu ma intretin cu voi pe privat, spurc numele alora cu care vorbesc pe privat daca apare si numele tau pe-acolo...sau ti-e frica ca n-o sa-ti scrii numele corect? :twisted: :twisted: :twisted:

ti-am zis, io is pe fata, nu umblu pe la spate cu amenintari voalate...zi cine esti, sa se stie exact

si uite, ca sa nu ai dubii cu cine vorbesti - io is C-tin Bogdan,o sa ma gasesti la birou pe Regina Elisabeta nr 34 iar acasa pe Dealul Tugulea nr 46 sau pe Londra nr 24....pe garla ma recunosti usor, is ala cu pestele mare :twisted: :twisted: :twisted:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 21 Oct 2011, 10:44

bogdan82 scrie:pe garla ma recunosti usor, is ala cu pestele mare :twisted: :twisted: :twisted:
:bere: :D faina asta :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

anem
veteran
veteran

Re: si sa mai stii

Mesaj de anem » 21 Oct 2011, 10:46

geo_23_bmx scrie: .............

tin sa te anunt ca fiecare poate sa faca ce vrea ex;sa fure sa dea in cap sau alte **** de astea pentru ca e democratie ,chiar nu e treaba ta cum face bani omu

........
:shock: :shock: :shock: .... super, e democratie, ies in strada sa dau oameniiloor in cap, sparg magazine si fur tot ce imi pica in mana si dupa aia ma duc sa dau la japca ... asta e democratia ...

:oops: :oops: :oops: ... unii dintre noi trebuia sa mai ramana cativa ani sub comunism :lol: :lol: :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns