Japca la Galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Oct 2011, 12:27

cred ca deja e clar conform mesajelor precedente pe cine sustin ... :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Oct 2011, 12:33

bogdane, ai picat ma? ce tot vor astia sa te sustina? eu ti-am zis sa nu mai meri la crasma :lol: :lol: :lol:
eu il sustin pe georgel la cateva lectii gramaticale :lol: da' io crek georgel o dat bir cu fugitii deja, auzi la el ca noi shadem pe net si el are conturi la matrimoniale :lol: :lol: :lol:

p.s. ti-ai gast gajica? :lol:

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 21 Oct 2011, 12:35

Georgel te sustin si eu cu o revista playboy.....asa pentru una scurta sa te ajute in momentele cand cade siteul de matrimoniale.... :D :D :D :D :D
Imagine

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 21 Oct 2011, 12:46

Multumesc de sustinere...dar nu se cam pune problema de credibilitate aici...

E vorba de dobitocii de teapa lu geo, care in prostia lor nici nu constientizeaza ca ceea ce fac ei se cheama braconaj - ma refer strict la termenul legal.

Si ca a vinde peste tot braconaj se cheama, alaturi de evaziune fiscala si poate alte infractiuni similare...

Rahatul asta n-ar fi iesit la suprafata, daca n-ar fi ajuns poze pe forumul asta cu somnii aia mari, prinsi cum sunt prinsi - nu ma mai repet. Pai iti sare mustarul cand ii vezi pe garla pescuind industrial...dar sa-i vezi si pe-aici...

Era un nene in gura Prutului, se interesa la un prieten bun de-al meu cum sa cumpere mațe de macrou-momeala preferata de somn in scurta, datorita unei fabrici de conserve de peste care deversa resturile direct in Dunare amonte de zona asta. Vroia numai 2 TONE de mate de macrou...se oferea sa mearga oriunde in tara ca sa le cumpere...pentru pescuit sportiv la lanseta, bineinteles... :D :D

Perceptia generalizata este ca, daca pescui la lanseta, nu pescui industrial...lumea e obisnuita sa puna aceasta eticheta numai pe plasari si „eletricieniâ€

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Oct 2011, 12:54

pikeman scrie: eu il sustin pe georgel

p.s. ti-ai gast gajica? :lol:
le agatza la japca :lol: :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 21 Oct 2011, 15:11

Bogdane,
In afara de faptul ca poti sa increci sa-i bumbacesti care pe cum ii prinzi, eventualele plangeri se soldeaza cu NUP, de fapt cred ca stii asta. Si asta pt. ca (si) politia locala haleste probabil pestii prinsi de jepcari. Ce sa-i faci, bugete mici, tara lui basescu.voda, ce sa duca la copilasi? Cel putin asa e pe cursul Prutului din jud. Iasi, in cea mai mare parte.
Noua ni se sparg pneurile numai daca ajungem sa pescuim in zona cu jepcari! :evil: :evil: unde nu da marele contabil sa pun mana pe unul din ei!
Cu un mandat de la procuror pt. probe filmate, un set-up, ceva...altfel cred ca ar sta lucrurile. Am sa ma interesez, ideea e ca daca-l vari pe unu la sing.sing, ailalti casca ochii muuuult mai mari inainte sa braconeze...
La noi ii mai tine PF in frau...putin, dar se cunoaste, fata de Olt sau Siret, spre exemplu..
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

geo_23_bmx
junior
junior

da am revenit

Mesaj de geo_23_bmx » 21 Oct 2011, 18:46

Imagine
si daca tu ai gasit poze cu mine esti tare prost ai fi tu dupa fata un mic soricel de net dar..............

geo_23_bmx
junior
junior

si cum sa_ti zic

Mesaj de geo_23_bmx » 21 Oct 2011, 18:50

poza de mai sus cu fata ta de bulan o sa fie in curand pe toti copacii din scurta iar sub ea vor fi vb tale unde tu spuneai ca 99% din pescarii din scurta sunt prosti si atunci o sa vada ochiul meu daca tu mai pui piciorul in scurta

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 21 Oct 2011, 18:53

mah geo bmx , de ce nu te ceri tu afara?

ca-n sport .ala de echipa.

? :wink:

geo_23_bmx
junior
junior

scuzama

Mesaj de geo_23_bmx » 21 Oct 2011, 18:54

dar cine tea bagat in seama.......sa asa se face.....omu sa luat de p...la mea deci.................

Scrie răspuns