orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi_
- veteran

mai Nick, chestia e sa fie pe bune. Daca e, eu n-am nimic cu ea. Sincer. Adica nimic rau, intelegi?

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
g.stiuca
- junior

chiar nu stiu daca pot comenta si culmea suntem pe un forum,v-ati spus parerile , unii m-au criticat ....,stiti se zice ca nu exista raspunsuri gresite ci intrebari prost puse, poate ca din dorinta de a discuta cu voi am gresit, imi cer scuze pentru cei care s-au simtit lezati ca da exista si tipe care au aceeasi pasine iar celor " di pi net" o sa le spun unde si cand pescuiesc poate......o sa-i convinga si pe ceilalti ca nu-s femeie o data la doua saptamani si nu am intrat pe acest site ca sa ma cert cu cineva si sa irit
Va rog sa nu mai comentati, ocoliti " intrebarea" ca sa se piarda.....am vrut s-o sterg eu dar din pacate nu se poate, e primul forum pe care intru mi s-a parut ca mi se potriveste dar.....m-am inselat, unii dintre voi sunt reticienti si nu pot sa raspund in acelasi mod cum ma provocati voi, atat
fir intins!
Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru!
-
MARINESCU ADY
- utilizator constant

G.stiuca te rog sa nu mai fii suparata... dar in acelasi timp te rog sa ne intelegi si noua uimirea... o tipa care sa pescuiasca...e prea frumos sa fie adevarat... Imi cer eu scuze din partea tuturor celor care simti tu ca te-au jignit...
Ady
-
noname
- veteran

-
pai ce sa zic, eu am un fix, tot zic ca-i baiat

...e o cloana si asta se poate vedea.. daca e pescarita tot respectu da taman asta e ca nu e

eu v-am zis....
-
g.stiuca
- junior

gippa..ce ai zice sa vb la telefon? asta ca sa nu ma mai crezi barbata!
Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru!
-
razvan m.
- veteran

-
Acuma sa te vedem gippane cum iti tremura vocea ca unui adolescent imberb

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
noname
- veteran

-
si o fi si greu sa iti dai o prietena la telefon

dc se cpnfirma ca esti fameie adik dc nu esti o clona iti datorez scuzele mele, si recunosc ca nu ma pricep "in" oameni
-
noname
- veteran

-
n-am jeeep si ce-i ala imberb?

-
Jean Scurtu
@g.stiuca,
Daca poti ,muta-te in tara unde pescuiesc eu acum ca aici nimeni nu se va mira ca esti pescarita si nu va incerca sa te ironizeze pt. pasiunea ta.
Poate si de aceea e atat de mare diferenta intre Romania si unde locuiesc eu acum si sincer imi pare rau ca nu in avantajul Romaniei.
Nepoata mea Raluca, ce poate fii vazuta in poze in Galeria Foto la sfarsitul lui ianuarie anul acesta cand a venit la mine nu mai putea de dorul pescuitului (ca in South Dakota unde locuieste e iarna grea),asa ca am dus-o la pescuit si i-a facut de ras pe pescarii din jurul ei care"pazeau apa "iar ea prindea white bass...
Si ea venise in Houston pt. un un interviu pt.doctoratul in phsihologie si totusi a gasit timpul necesar pt. reincarcarea "bateriilor " la un pescuit cu "unchiul Jean".
Numai bine ,
Jean Scurtu
-
noname
- veteran

-
@jean Scurtu
Sa va traiasca nepoata si bravo ei , asta e traim in Romania, cre ca m-am prins

pardon, traiesc in Romania... vezi totul se explica. Ce sa-i faci oi fi eu mai inapoiat si cu idei invechite dar cand vad o femeie pescuind sau conducand imi pare ca il vad pe bunicul meu jucandu-se cu papusile... asta e ce sa-i faci nu prea le inghit

plus ca a venit si a zis ca-i femeie, si apropo si femeia pescar tot pescar se cheama nu pescarita