intrebare!?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
g.stiuca
junior
junior

Mesaj de g.stiuca » 27 Feb 2006, 12:20

nuke...imi place joaca dar jocul e joc atata timp cat nu exista invinsi si invingatori!
Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2006, 12:20

Sonia... o poza, cu capturi, bineinteles, nu ne arati si noua? :P
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

g.stiuca
junior
junior

Mesaj de g.stiuca » 27 Feb 2006, 12:23

sunt derutata!
nu pot face mai multe lucruri odata , numai napoleon facea sta, mergea pe cal si se uita in dreapta :P , o sa vina si pozele intr-o zi

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 27 Feb 2006, 12:30

mda

sa'ti explic mai pe intelesul tau :lol:

in orice fel de situatie, femeile incearca sa impresioneze. este urmarea secolelor de suferinte si opresiune, asemanatoare situatiei negrilor. pana acum v'a reusit doar la capitolul fizic, dar cum nu te putem vedea, ne multumim cu partea lipsa :lol:

esti de trei zile pe acest site, dar ai deschis un topic si ai intrat in discutii contradictorii cu 2 persoane. got my point?

referitor la aparente si omul minunat ascuns intre niste halci de carne, gandirea asta e foarte comuna printre femei nedorite si adolescenti, de'asta te'am si rugat sa dezvolti, cine stie, poate ma lamuresti.

nu sunt un baiat rau si nici nu vreau sa'mi faci nici un fel de imprejmuiri, dar nu suport gloatele de femei care isi doresc din tot sufletul sa se faca remarcate.

g.stiuca
junior
junior

Mesaj de g.stiuca » 27 Feb 2006, 12:45

todi,
continui......
pe langa idioate, curve tampite......sa stii ca exista si FEMEI, si DA, sunt de 3 zile repet si am deschis un topic (asta inseamna ca ma misc, nu?)
incercand sa va " cunosc" pentru a lega discutii, promtudinea raspunsurilor voastre mi-a placut dar nu pot sa-mi aplec capul doar pentru ca unul ca tine ma critica pentru nimic, nu stii nimic de mine dar imi faci portretul robot......
SPER ca ce am scris a fost pe intelesul tau si nu insist sa-mi raspunzi.
Numai bine si tie!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2006, 12:51

Sonia, de ce folosesti ghilimele pt. <a cunoaste> ?
ncercand sa va " cunosc"
Chiar nu vad rostul sa fii rautacios ca ai "cunoscut" o pescarita.
:roll: :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

g.stiuca
junior
junior

Mesaj de g.stiuca » 27 Feb 2006, 13:10

am pus ghilimele pentru ca a cunoste inseamna totul iar eu nu-mi doresc decat sa cunosc acea parte de comunicare de care e nevoie aici discutand despre pescuit si nu aberand. Ironia, tachinarea, deruta isi au rostul lor dar unii o fac din rautate..hm femeie pescar!
serios, e penibil deacu totul eu tre sa-mi gasesc scuze ca am intrat pe un site, ca am facut un topic, ca sunt femeie, ca ador pescuitul la rapitor si tot asa..... :cry: :cry:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 27 Feb 2006, 13:13

g.stiuca scrie:todi,
continui......
pe langa idioate, curve tampite......sa stii ca exista si FEMEI, si DA, sunt de 3 zile repet si am deschis un topic (asta inseamna ca ma misc, nu?)
incercand sa va " cunosc" pentru a lega discutii, promtudinea raspunsurilor voastre mi-a placut dar nu pot sa-mi aplec capul doar pentru ca unul ca tine ma critica pentru nimic, nu stii nimic de mine dar imi faci portretul robot......
SPER ca ce am scris a fost pe intelesul tau si nu insist sa-mi raspunzi.
Numai bine si tie!
nu stiu de unde ai extras chestia cu idioate, curve tampite etc. creierul vostru functioneaza conform unei mecanici si chimii simple, general valabile.

topicul deschis de tine este pe langa pescuit, si ti'ai strigat din prima sexul slab :lol: discutiile erau deja legate, si puteai sa participi la ele fara a spune ca esti femeie, cu opinii la obiect. eventual puteai sa anunti ulterior ca esti femeie si poate n'ar fi remarcat nimeni. dar voi nu va doriti asta, nu? :lol:

hai pace, ca de certuri sunt satul. si scuza'ma daca am fost prea direct (sau obraznic).

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2006, 13:14

departe de mine tot ce spui tu aici.
nu pot decat sa te felicit ca-ti place pescuitul, mai ales la rapitor. chestia ca majoritatea femeilor tind sa fie tot timpul in garda, si uita sa se mai relaxeze, in sensul ca iau personal orice gluma, etc. in fine... fir intins, iar daca ai intrebari, curaj! :)

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Feb 2006, 15:08

g.stiuca scrie:am pus ghilimele pentru ca a cunoste inseamna totul iar eu nu-mi doresc decat sa cunosc acea parte de comunicare de care e nevoie aici discutand despre pescuit si nu aberand. Ironia, tachinarea, deruta isi au rostul lor dar unii o fac din rautate..hm femeie pescar!
serios, e penibil deacu totul eu tre sa-mi gasesc scuze ca am intrat pe un site, ca am facut un topic, ca sunt femeie, ca ador pescuitul la rapitor si tot asa..... :cry: :cry:

Si in ce zone pescuiesti? :wink:

Închis