intrebare!?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mda
sa'ti explic mai pe intelesul tau
in orice fel de situatie, femeile incearca sa impresioneze. este urmarea secolelor de suferinte si opresiune, asemanatoare situatiei negrilor. pana acum v'a reusit doar la capitolul fizic, dar cum nu te putem vedea, ne multumim cu partea lipsa
esti de trei zile pe acest site, dar ai deschis un topic si ai intrat in discutii contradictorii cu 2 persoane. got my point?
referitor la aparente si omul minunat ascuns intre niste halci de carne, gandirea asta e foarte comuna printre femei nedorite si adolescenti, de'asta te'am si rugat sa dezvolti, cine stie, poate ma lamuresti.
nu sunt un baiat rau si nici nu vreau sa'mi faci nici un fel de imprejmuiri, dar nu suport gloatele de femei care isi doresc din tot sufletul sa se faca remarcate.
sa'ti explic mai pe intelesul tau

in orice fel de situatie, femeile incearca sa impresioneze. este urmarea secolelor de suferinte si opresiune, asemanatoare situatiei negrilor. pana acum v'a reusit doar la capitolul fizic, dar cum nu te putem vedea, ne multumim cu partea lipsa

esti de trei zile pe acest site, dar ai deschis un topic si ai intrat in discutii contradictorii cu 2 persoane. got my point?
referitor la aparente si omul minunat ascuns intre niste halci de carne, gandirea asta e foarte comuna printre femei nedorite si adolescenti, de'asta te'am si rugat sa dezvolti, cine stie, poate ma lamuresti.
nu sunt un baiat rau si nici nu vreau sa'mi faci nici un fel de imprejmuiri, dar nu suport gloatele de femei care isi doresc din tot sufletul sa se faca remarcate.
todi,
continui......
pe langa idioate, curve tampite......sa stii ca exista si FEMEI, si DA, sunt de 3 zile repet si am deschis un topic (asta inseamna ca ma misc, nu?)
incercand sa va " cunosc" pentru a lega discutii, promtudinea raspunsurilor voastre mi-a placut dar nu pot sa-mi aplec capul doar pentru ca unul ca tine ma critica pentru nimic, nu stii nimic de mine dar imi faci portretul robot......
SPER ca ce am scris a fost pe intelesul tau si nu insist sa-mi raspunzi.
Numai bine si tie!
continui......
pe langa idioate, curve tampite......sa stii ca exista si FEMEI, si DA, sunt de 3 zile repet si am deschis un topic (asta inseamna ca ma misc, nu?)
incercand sa va " cunosc" pentru a lega discutii, promtudinea raspunsurilor voastre mi-a placut dar nu pot sa-mi aplec capul doar pentru ca unul ca tine ma critica pentru nimic, nu stii nimic de mine dar imi faci portretul robot......
Numai bine si tie!
Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru!
am pus ghilimele pentru ca a cunoste inseamna totul iar eu nu-mi doresc decat sa cunosc acea parte de comunicare de care e nevoie aici discutand despre pescuit si nu aberand. Ironia, tachinarea, deruta isi au rostul lor dar unii o fac din rautate..hm femeie pescar!
serios, e penibil deacu totul eu tre sa-mi gasesc scuze ca am intrat pe un site, ca am facut un topic, ca sunt femeie, ca ador pescuitul la rapitor si tot asa.....

serios, e penibil deacu totul eu tre sa-mi gasesc scuze ca am intrat pe un site, ca am facut un topic, ca sunt femeie, ca ador pescuitul la rapitor si tot asa.....

Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru!
nu stiu de unde ai extras chestia cu idioate, curve tampite etc. creierul vostru functioneaza conform unei mecanici si chimii simple, general valabile.g.stiuca scrie:todi,
continui......
Numai bine si tie!
topicul deschis de tine este pe langa pescuit, si ti'ai strigat din prima sexul slab

hai pace, ca de certuri sunt satul. si scuza'ma daca am fost prea direct (sau obraznic).
departe de mine tot ce spui tu aici.
nu pot decat sa te felicit ca-ti place pescuitul, mai ales la rapitor. chestia ca majoritatea femeilor tind sa fie tot timpul in garda, si uita sa se mai relaxeze, in sensul ca iau personal orice gluma, etc. in fine... fir intins, iar daca ai intrebari, curaj!
nu pot decat sa te felicit ca-ti place pescuitul, mai ales la rapitor. chestia ca majoritatea femeilor tind sa fie tot timpul in garda, si uita sa se mai relaxeze, in sensul ca iau personal orice gluma, etc. in fine... fir intins, iar daca ai intrebari, curaj!

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
g.stiuca scrie:am pus ghilimele pentru ca a cunoste inseamna totul iar eu nu-mi doresc decat sa cunosc acea parte de comunicare de care e nevoie aici discutand despre pescuit si nu aberand. Ironia, tachinarea, deruta isi au rostul lor dar unii o fac din rautate..hm femeie pescar!
serios, e penibil deacu totul eu tre sa-mi gasesc scuze ca am intrat pe un site, ca am facut un topic, ca sunt femeie, ca ador pescuitul la rapitor si tot asa.....![]()
Si in ce zone pescuiesti?