intrebare!?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
intrebare!?!
Sunt o pescarita iar de curand la recomandarea unui amic am descoperit acest site care mi s-a parut super si am o intrebare: am pierdut ceva descoperindu-l asa tarziu? 

kj
Raspuns: sa mori tu ca esti o pescarita
personal nu-mi plac astea da nu cred ca ai pierdut timp.... (singuru loc impreuna cu condusu, politica, stiinta... in care,..... 

kuu
ps.. poate cam nesimtit dar si eu am fost amabil 

jh
Pai mah fato',
tot ce-i posibil ... poate ne-om intalni odat la neste lectii....sa ma faci sa uit... sa mai ma deconectez si eu oleaca ... poate ii faci si pe altii sa uite, cine stie

gf
Daca pescuim nu poti sa ma faci sa uit
si fara dle (chiar dc e la misto)

@gippa,
Chiar daca ai numai vreo 19 ani nu ai nici o scuza sa fii neam prost cu cineva venit nou pe acest site,cu atat mai mult cand e vorba de sexul feminin.
Ar fii mai frumos sa-ti ceri scuze si nu fa pe "masculul" ca poate la o proba practica nu o vei dovedi.
Vulgaritatile chiar voalate tine-le pt. tine si nu te fa de ras,ca e pacat esti tanar,incearca sa fii cu mai mult bun simt ca vei avea de castigat in final.
Jean Scurtu
Chiar daca ai numai vreo 19 ani nu ai nici o scuza sa fii neam prost cu cineva venit nou pe acest site,cu atat mai mult cand e vorba de sexul feminin.
Ar fii mai frumos sa-ti ceri scuze si nu fa pe "masculul" ca poate la o proba practica nu o vei dovedi.
Vulgaritatile chiar voalate tine-le pt. tine si nu te fa de ras,ca e pacat esti tanar,incearca sa fii cu mai mult bun simt ca vei avea de castigat in final.
Jean Scurtu