intrebare!?!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Oameni buni, lasati fata-n pace. Ce naiba, fiecare s-a ofensat cand a fost luat peste picior de catre cei "vechi". Haideti sa acceptam ca e un pescar ca si noi si sa lasam conotatiile sexuale pentru site-urile de specialitate. Ar fi pacat sa inchidem primul sau topic doar datorita faptului ca ne place/nu ne place ideea ca si gagicile pot avea pasiuni comune cu ale noastre! Imi cer scuze ca am "revenit" pe rapitori direct cu critici! Iar apropos de intrebarea initiala a userului g.stiuca, cred ca merita sa ramai pe rapitori.ro, deoarece pe langa o gramada de misto-uri o sa citesti o gramada si mai mare de lucruri utilel.
-
- utilizator constant
Re: intrebare!?!
g.stiuca scrie:Sunt o pescarita iar de curand la recomandarea unui amic am descoperit acest site care mi s-a parut super si am o intrebare: am pierdut ceva descoperindu-l asa tarziu?
Buna si bine ai venit printre noi! Din ce zona a tarii esti si pe unde pescuiesti...
- PODOSU DOREL
- utilizator constant
-
- utilizator constant
Adi_ scrie:Ady, daca "fata" zice ca e "di pi net", tu din ce zona a tarii crezi ca e?
Adi_ si Todi vreau sa va spun ca m-ati amuzat la maxim citind randurile voastre

asa, si? mai departe?PODOSU DOREL scrie:4. trebuie pastrat un limbaj civilizat, si mai mult decat atat, o atitudine amicala si prietenoasa fata de ceilalti participanti la forum
este un citat din regulament
dorel

eu nu consider ca am jignit cu ceva.... si crede-ma, amical si prietenos am zis ce am zis

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Beeeeei voi va luati di moldovenciii?Femeie sau nu,daca are aceeasi pasiuni ca si noi e binevenita,daca esti din zona moldovei poate o sa vrei sa participi la Cupa Moldovei.
P.S. Nu a fost un "misto"
P.S. Nu a fost un "misto"
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!