intrebare!?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2006, 15:33

Sonia, totusi, nu stiu de ce am senzatia ca "esti" femeie doar din doua in doua luni :twisted:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 27 Feb 2006, 16:03

Oameni buni, lasati fata-n pace. Ce naiba, fiecare s-a ofensat cand a fost luat peste picior de catre cei "vechi". Haideti sa acceptam ca e un pescar ca si noi si sa lasam conotatiile sexuale pentru site-urile de specialitate. Ar fi pacat sa inchidem primul sau topic doar datorita faptului ca ne place/nu ne place ideea ca si gagicile pot avea pasiuni comune cu ale noastre! Imi cer scuze ca am "revenit" pe rapitori direct cu critici! Iar apropos de intrebarea initiala a userului g.stiuca, cred ca merita sa ramai pe rapitori.ro, deoarece pe langa o gramada de misto-uri o sa citesti o gramada si mai mare de lucruri utilel.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 27 Feb 2006, 16:06

todi,
ma sochezi, my friend. asa tare te-a suparat fata aia ca ti s-a pus pata pe toate? :)

adi,
sonia nu cred ca-i miki. de fapt nici miki nu era miki. :))

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2006, 16:27

mai eugen, brusc mi-a trecut prin minte topicul lui danr cu "clonele" :lol:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Re: intrebare!?!

Mesaj de MARINESCU ADY » 27 Feb 2006, 16:35

g.stiuca scrie:Sunt o pescarita iar de curand la recomandarea unui amic am descoperit acest site care mi s-a parut super si am o intrebare: am pierdut ceva descoperindu-l asa tarziu? :roll:

Buna si bine ai venit printre noi! Din ce zona a tarii esti si pe unde pescuiesti...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2006, 16:40

Ady, daca "fata" zice ca e "di pi net", tu din ce zona a tarii crezi ca e? :lol:

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 27 Feb 2006, 16:48

4. trebuie pastrat un limbaj civilizat, si mai mult decat atat, o atitudine amicala si prietenoasa fata de ceilalti participanti la forum

este un citat din regulament

dorel

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 27 Feb 2006, 16:59

Adi_ scrie:Ady, daca "fata" zice ca e "di pi net", tu din ce zona a tarii crezi ca e? :lol:

Adi_ si Todi vreau sa va spun ca m-ati amuzat la maxim citind randurile voastre :D :D :D . Dar totusi haideti sa lasam fata in pace si pana una alta sa ne trimita si noua o poza cu ea pt ca mie mi se pare... ciudat dar nu anormal ca o fata sa pescuiasca...

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2006, 17:01

PODOSU DOREL scrie:4. trebuie pastrat un limbaj civilizat, si mai mult decat atat, o atitudine amicala si prietenoasa fata de ceilalti participanti la forum

este un citat din regulament

dorel
asa, si? mai departe? :roll:

eu nu consider ca am jignit cu ceva.... si crede-ma, amical si prietenos am zis ce am zis :D

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 27 Feb 2006, 17:29

Beeeeei voi va luati di moldovenciii?Femeie sau nu,daca are aceeasi pasiuni ca si noi e binevenita,daca esti din zona moldovei poate o sa vrei sa participi la Cupa Moldovei.
P.S. Nu a fost un "misto"
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Închis