intrebare!?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
noname
veteran
veteran

jh

Mesaj de noname » 27 Feb 2006, 18:50

Asta cu umilitu n-are treaba cu "simpatia" mea pentru pescarii feminini deci iese din discutie, si cu fazele alea cu sa ne vedem pe balta ca te fac... mai bine taci din gura ca n-ai de unde sa stii poti prinde mai mult poti prinde mai putin asta nu are importanta :wink: si apropos nea' Jean yo zic ca nici varsta nu conteaza pe anumite laturi nu? :roll:

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 27 Feb 2006, 19:03

Ai sunat ? Sa nu-mi zici ca n-ai minute...
Acuma e randul tau sa dovedesti ca esti barbat. Cu atat mai mult cu cat provocarea vine de la o femeie.

Dar, daca stau sa ma gandesc... Gippa, hmm.... n-o fi cumva tot femeie, dar se da mascul feroce ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

noname
veteran
veteran

hg

Mesaj de noname » 27 Feb 2006, 19:04

mda se pare ca traim in Romania, nea Jean aveai dreptate...

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Re: lk

Mesaj de MARINESCU ADY » 27 Feb 2006, 19:17

gippa scrie:si o fi si greu sa iti dai o prietena la telefon :x dc se cpnfirma ca esti fameie adik dc nu esti o clona iti datorez scuzele mele, si recunosc ca nu ma pricep "in" oameni

Gippa daca am fi totzi asa de sceptici nu stiu unde s-ar ajunge... stii cum e pana la proba contrarie are prezumptia de ... tipa. :D :D :D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2006, 19:19

:o :lol: :lol: :lol:

bai fratilor... eu mai zic odata, nu e problema ca e femeie pescar, sau cum vreti sa-i ziceti. Eu chiar m-ash bucura sa fie asa, dar am o presimtire ca e doar pescar (in cel mai bun caz) si mai putin femeie! :P si cred ca stiu si cine e, dar pt. moment ma abtin :P
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 27 Feb 2006, 19:27

adi,

lasa-i pe altii sa faca politie. si daca ar fi pescar, ce conteaza? discutia cu miki a iesit misto, m-a distrat vreo juma' de ora ce bagau baietii acolo. pe bune, si johny deep mai baga cate un travesti din cand in cand da' asta nu inseamna ca e tare de tot in rol de pirat. he he he

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 27 Feb 2006, 19:28

Stii aia cu Julieta.............am 16 ani.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 27 Feb 2006, 19:40

Acum vreo 30 de ani lucram in zona AIUD-ului si normal ca si pescuiam pe Mures si in baltile de pe acolo si m-am mirat ca era o invatatoare din zona care mergea singura la pescuit dar vazand ca-i place sa prinda in special maruntis (mai mult oblete) i-am dat niste sfaturi si niste carlige de concurs si vazand pasiunea ei nu m-am mai mirat de nimic.

Dar dupa 30 de ani ca in Romania sa existe aceeasi mentalitate ca inainte ma cam mira.

Idiferent daca a fost o gluma si vre-un pescar se da pescarita ,nu ma mira de loc,aici multi barbati se dau"fetite" si procedeaza ca atare si credeti-ma gasesc destui amatori.

Dar chiar daca a fost o gluma cred ca trebuie o decenta in a te adresa unui nou venit pe forum si fara insinuari sexuale ca nu e vorba de un forum...erotic aici.

Jean Scurtu

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Feb 2006, 19:44

nea` Jean, asta cu insinuarile sexuale, cui o adresati? :? :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 27 Feb 2006, 19:47

Adi_ doar nu te gandesti la pescarita care a cerut rame ca sa dea la fund??? :oops:

Închis