Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 19:22

am fost si eu un" subiect" :wink:
,,,,zice rine..

Ai fost pa dracu',te-a pus naiba sa te bagi tu cu nasu' in arena,si ai incasat-o din greseala..Ala care o dat si-o cerut scuze si pe privat si in public.Tie nu-ti ajunge..Tu vrei seppuku in direct..ete scartz..mai taie-o..

Pun emoticoae ,sau te prinzi ca e de shaga??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 19:24

pulică scrie:
geppetto scrie:Auzi, Basha e prietena ta?
Nu, Basha i-mi este iubitul meu
Vă stă bine împreună.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 19:25

biban solzos scrie:
Faci orice, numai sa deviezi discutia si sa pozezi in victima ! Nu vrei sa pui link-ul ala ce te excita asa de tare, referitor la romanii din Transilvania ? Si ala ti-a placut ...Pune-l si comenteaza-l...Apoi n-ai decat sa pui ce vrei !

Dar tu urmaresti altceva, la fel cum a fost si atunci cand l-ai pus :!: Cand ai vazut reactiile, ai inceput cu acelasi limbaj, sperand ca vreun moderator sau admin-ul sa stearga discutiile :!: Si-ai crezut ca ai iesit buca de sugar, pufos, rumen si cu pampers ! Ai uitat de mine ! :wink: Eu nu uit asa ceva !

Tu nu esti decat un rasist tzacanit care pe orice forum normal ar fi banat..Aud ca si pe la ULK pe acas' ai sunat??Bah,tda esti bolnav rau,du-te si fa-ti control la cap,pa bune,poate ai fo tumoare ceva,doar asa se explica..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Apr 2014, 19:29

semlecangheorghe scrie:
am fost si eu un" subiect" :wink:
,,,,zice rine..

Ai fost pa dracu',te-a pus naiba sa te bagi tu cu nasu' in arena,si ai incasat-o din greseala..Ala care o dat si-o cerut scuze si pe privat si in public.Tie nu-ti ajunge..Tu vrei seppuku in direct..ete scartz..mai taie-o..

Pun emoticoae ,sau te prinzi ca e de shaga??
dac-o scuturi mai mult de trei ori, se pune ****.
incasata la arena -ti place tie s-o crezi ,ca te-ai intins pe mai mult de trei topicuri.deci cum se pune?
noh, nici io nu pun emoticoane cand e de gluma.
disputa intre noi doi mai lipsea de aici.. :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 19:37

...ca te-ai intins pe mai mult de trei topicuri.deci cum se pune?

Iooo???Ohhh zamolxe...tu ai venit dupa mine :!: Ohhh ce denaturare....Uite ,io cand vorbesc serios se tin scai unii da mine..vrei dovezi,iaca..

http://www.rapitori.ro/forum/va-rog-un- ... 04-30.html

Vazu-si??Io eram foarte serios si am zis colo o chestie ca sa ajut un coleg forumist ...ca e bine ca e rau,amzis ce am experimentat io ,si o mers..da' ce crezi,dracu' doarme??Noooo,ia uite ce zice el..
Mesajde tavistan » Mie Apr 02, 2014 2:18 pm

semlecangheorghe scrie:
mariush scrie:
semlecangheorghe scrie:
... acetona.....

:lol: :lol:

Noh,ai vazut,asa ati facut tonti,asta, toti..ca tot voi sa va dati loviti in aripa,ca m-am legat io da voi..parol,prohibitia e lunga si mai greu de suportat ca iarna.. :D

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Apr 2014, 19:42

ULK scrie:.

M-a injurat, a mintit despre mine doar sa ma denigreze, a dat telefoane sa afle cine sunt sa poata sa ma "faca"...etc...si asta doar din cauza ca nu este de acord cu ce am spus pe un forum????!!!!!! :) Nici macar nu ma adresam lui....
Hai ca va dati incet drumul .
Tu poti spune orice dupa ce cauti postarea de care spuneam , in care acuzai pescarii romani ca distrug apele din Ungaria . Daca faptul ca ti-am cerut sa exemplifici e injuratura, da, te-am injurat ! Spui ca am mintit despre tine, doar ca sa te denigrez ! Despre tine, am afirmat doar ca esti las, si eviti raspunsul la chestia cu romanii ce distrug apele unguresti . Sau te-a deranjat ca ti-am spus ca avem un bihorean care se pricepe f bine la chestiile ce le faci si tu , cu matisari inelari, etc ? Da, il avem pe kiske13 , nu vroiam sa-l bag in discutie, dar stie sa faca si daca vrei , vezi ca ai useri din Oradea, care au apelat la el ...intreaba-i sau vezi postarile dupa lucrare ....Asta te doare ? Ca-i bun?
Nu te denigrez, pt ca n-am nici un interes . La fel cum n-am dat telefoane sa te aflu cine esti . Sa te "fac" ? Dela brau in jos, cum zicea Becali ? ...Ai o imaginatie creatoare, demna de alte cauze !
Arata-mi unul caruia i-am dat telefon sau mp sa aflu ceva de tine . Arata-mi unul de pe oricare forum , despre care am incercat sa aflu nume, adresa, telefon, pt a-l trage de limba in orice privinta .
Ti-a luat mult, sau nu te-au gasit baietii sa intervii?
Fii linistit, chiar deloc nu ma intereseaza persoana ta...ma intereseaza sa repeti cu copy postarea respectiva ...
Dupa ce faci treaba asta, poti sa ma trimiti la azil, la nebuni, sa spui ce vrei...Dar tu ai sange, sau esti las ? Cam stiu...ca de fiecare data : nu discut cu tine , eu vorbesc doar de pescuit ...Si romanii merg la pescuit in Ungaria ! Repeta-te , apoi vorbeste ce vrei la adresa mea.
Cata sensibilitate sufleteasca aveti unii....Si urechi si ochi selectivi ...Doar ce vreti voi !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 19:52

Despre tine, am afirmat doar ca esti las,
zice pulika senzationescu..

Tu vorbesti de lasitate??Tu care te ascunzi printre mii de icre??Tu nu esti decat un ''gurist'' de 2 bani..

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 19:53

pulică scrie: Hai ca va dati incet drumul
Ce ți-ar mai plăcea ție.... Cum te-ai mai lăuda tu...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Apr 2014, 19:54

geppetto scrie:
pulică scrie:
Nu, Basha i-mi este iubitul meu
Vă stă bine împreună.
Daca ai inceput sa te citezi si sa te compui singur, inseamna ca esti singur acasa :wink: :wink: :wink:
Stai linisti, mai e putin si se crapa de ziua ...

Da' cum ramane cu romanii din Transilvania ? ...Eu doar intreb, si-o fac aici, sa nu zici si tu ca mi-am pus mustata falsa, ochelari fumurii si insigna sub rever, sa te aflu si sa te "fac" ...Spune-i servantului ULK ca nu prezinta nici un interes , chiar deloc...Doar sa spuna si el cum distrug romanii apele unguresti .

Voi injurati, in speranta ca se va sterge totul, eu va stimez...ca ma bagati in seama ....Da' de ce nu raspundeti la ce va intreb ?
Va e rusine ? Jena? Lipsus? ...

Hai, mai baga compozitii cu ce spun eu ...postarea asta-i ultima faza a disperarii...Si voi ma trimiteti la azil? Eu nici nu m-am incalzit ....Poate dupa ce postati voi teoriile de care va aminteam ! Nu vreti?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 19:56

Mă-ta ce mai face cu castraveții ăia?

Închis