De cand am incheiat discutia cu acest specimen, am spus are probleme la mansarda grave..nu merita..ce om poate sa fie unul care emite niste minciuni, sentinte despre tine cand nici nu te cunoaste?..A mintit si a spus niste calomnii despre mine pe doua forumuri( pe celalalt a fost banat din start, cum era si normal) care nu are legatura doar cu mintea si imaginatia lui bolnava..doar pentru ca am avut curajul sa spun ce am vazut??...
M-a injurat, a mintit despre mine doar sa ma denigreze, a dat telefoane sa afle cine sunt sa poata sa ma "faca"...etc...si asta doar din cauza ca nu este de acord cu ce am spus pe un forum????!!!!!!

Nici macar nu ma adresam lui....OMUL ARE PROBLEME COMPORTAMENTALE GRAVE, nu e intreg la cap...si ma simt mai impacat sa cred asa si din cauza asta pot linsitit sa imi vad de treaba mea fara sa il bag in seama...ca altfel, cat kkt a mancat si a scris despre mine(fara un motiv intemeiat) ar trebui sa il caut si sa ii cer socoteala live si nu ar fi un lucru intelept din partea mea.
Daca presupunem(prin absurd) ca are toate tiglele atunci sunt de aceasi parere, un jeg de om mai mare nu am vazut inca..minte, denigreaza fara sa cunoasca desi tot el tine predici despre cei sapte ani de acasa( nu i se pare paradoxal deloc, de aici deduc ca problema este psihica), se linguseste cand se ingroasa treaba...etc....ce mai.. reteta perfecta de lichea taratoare ce nu merita atentia si nici macar sclipirile pseudo-inteligente de educat nu il pot face OM in ochii mei.
Desi cred ca merita banat fara drept de apel nu o sa il raportez nicioadata( nu cred in nici o justitie)...mai ales ca este clara ca Luna, omul are nevoie de tratament nu ajunge o banare, nu-l va ajuta , din contra, starea lui se va agrava