Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adi G
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de Adi G » 05 Apr 2014, 18:55

biban solzos scrie:Da' de ce esti asa suparat si nervos :( :( ..."ce plm treaba are asta cu peste rapitor ? what the fuck??? " ....Ce expresie-i asta ? N-am auzit-o decat la "bronze " cu echipament verde cu dungi argintii , reflectorizante , pe spate , la maneci si la pantaloni , la glezna , cand gaseau un "recipient" mai dubios :wink: ...De ce nu vorbesti frumos ? Miercurea si vinerea, sunt meditatii si lectii ...Incearca , o sa-ti fie utile , crede-ma ...Nu te descuraja , fii optimist ...Si din tine poate iesi un bun vorbitor de romana ...Au fost alte catastrofe si mai mari, da' si-au revenit ...
Imagine

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Apr 2014, 18:57

biban solzos scrie:Da' de ce esti asa suparat si nervos :( :( ..."ce plm treaba are asta cu peste rapitor ? what the fuck??? " ....Ce expresie-i asta ? N-am auzit-o decat la "bronze " cu echipament verde cu dungi argintii , reflectorizante , pe spate , la maneci si la pantaloni , la glezna , cand gaseau un "recipient" mai dubios :wink: ...De ce nu vorbesti frumos ? Miercurea si vinerea, sunt meditatii si lectii ...Incearca , o sa-ti fie utile , crede-ma ...Nu te descuraja , fii optimist ...Si din tine poate iesi un bun vorbitor de romana ...Au fost alte catastrofe si mai mari, da' si-au revenit ...

Imagine

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Apr 2014, 18:59

geppetto scrie:Băi pulică, nu mai stau acum să explic ce aberezi tu pe acolo (nici nu știi tu câtă lume se plictisește și renunță să citească după 4 cuvinte nuvelele tale de la fiecare postare), tu traduci ideile pe care le scriu eu în idei pe care doar tu le poți înțelege.

Dar măcar am o satisfacție: la figurat vorbind, mi-o sugi la limba română la orice oră. Chiar a fost așa de greu să înveți să scrii corect în limba țării despre care te bați cu cărămida în piept că mori de dragul ei? Sau e o condiție absolut necesară pentru toți ghiolbanii xenofobi să fie și agramați?
Monumentul de la Adamclisi cred ca ti-e destinat ...Doar sa fii putin mai calm, sa vorbesti mai elegant si sa nu-ti tot dai cu "Thor" -ul in cap ...Chinui doar sculptorul si-l faci sa modifice mereu cucurbata ...In rest, doar tu pricepi ...Un pic de relaxare si poate devii coerent ...Nici asa nu-i rau, ca lumea e obisnuita cu tine :wink:si te compatimeste sincer :!:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Apr 2014, 19:00

Imagine

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Apr 2014, 19:07

geppetto scrie:Băi pulică, nu mai stau acum să explic ce aberezi tu pe acolo (nici nu știi tu câtă lume se plictisește și renunță să citească după 4 cuvinte nuvelele tale de la fiecare postare), tu traduci ideile pe care le scriu eu în idei pe care doar tu le poți înțelege.

Dar măcar am o satisfacție: la figurat vorbind, mi-o sugi la limba română la orice oră. Chiar a fost așa de greu să înveți să scrii corect în limba țării despre care te bați cu cărămida în piept că mori de dragul ei? Sau e o condiție absolut necesară pentru toți ghiolbanii xenofobi să fie și agramați?
Lasa , ia pune tu link-ul ala sa-l revada lumea ...Ai luat-o pe poteci de ULK ! Cand ai ceva de facut concret, alergi dupa tramvai ...Hai, da-i cu link-ul si comentariile ...Ti-e jena ? Nu cred...Nu te caracterizeaza...
Daca vrei sa ma porcaiesti si tu si Rembrandt , ala ce pune poze mereu, ca de scris, nu stie,iar daca deseneaza el, avorteaza mustele in zbor , asa ca baga copy ... :wink: poti s-o faci !
Macar pt perseverenta, esti (sunteti) de admirat :!:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 19:12

Auzi, Basha e prietena ta?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Apr 2014, 19:15

De cand am incheiat discutia cu acest specimen, am spus are probleme la mansarda grave..nu merita..ce om poate sa fie unul care emite niste minciuni, sentinte despre tine cand nici nu te cunoaste?..A mintit si a spus niste calomnii despre mine pe doua forumuri( pe celalalt a fost banat din start, cum era si normal) care nu are legatura doar cu mintea si imaginatia lui bolnava..doar pentru ca am avut curajul sa spun ce am vazut??...

M-a injurat, a mintit despre mine doar sa ma denigreze, a dat telefoane sa afle cine sunt sa poata sa ma "faca"...etc...si asta doar din cauza ca nu este de acord cu ce am spus pe un forum????!!!!!! :) Nici macar nu ma adresam lui....OMUL ARE PROBLEME COMPORTAMENTALE GRAVE, nu e intreg la cap...si ma simt mai impacat sa cred asa si din cauza asta pot linsitit sa imi vad de treaba mea fara sa il bag in seama...ca altfel, cat kkt a mancat si a scris despre mine(fara un motiv intemeiat) ar trebui sa il caut si sa ii cer socoteala live si nu ar fi un lucru intelept din partea mea.

Daca presupunem(prin absurd) ca are toate tiglele atunci sunt de aceasi parere, un jeg de om mai mare nu am vazut inca..minte, denigreaza fara sa cunoasca desi tot el tine predici despre cei sapte ani de acasa( nu i se pare paradoxal deloc, de aici deduc ca problema este psihica), se linguseste cand se ingroasa treaba...etc....ce mai.. reteta perfecta de lichea taratoare ce nu merita atentia si nici macar sclipirile pseudo-inteligente de educat nu il pot face OM in ochii mei.

Desi cred ca merita banat fara drept de apel nu o sa il raportez nicioadata( nu cred in nici o justitie)...mai ales ca este clara ca Luna, omul are nevoie de tratament nu ajunge o banare, nu-l va ajuta , din contra, starea lui se va agrava :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Apr 2014, 19:16

biban solzos scrie:Lasa , ia pune tu link-ul ala sa-l revada lumea ...Ai luat-o pe poteci de ULK ! Cand ai ceva de facut concret, alergi dupa tramvai ...Hai, da-i cu link-ul si comentariile ...Ti-e jena ? Nu cred...Nu te caracterizeaza...
Daca vrei sa ma porcaiesti si tu si Rembrandt , ala ce pune poze mereu, ca de scris, nu stie,iar daca deseneaza el, avorteaza mustele in zbor , asa ca baga copy ... :wink: poti s-o faci !
Macar pt perseverenta, esti (sunteti) de admirat :!:
Imagine

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Apr 2014, 19:21

geppetto scrie:Auzi, Basha e prietena ta?
Faci orice, numai sa deviezi discutia si sa pozezi in victima ! Nu vrei sa pui link-ul ala ce te excita asa de tare, referitor la romanii din Transilvania ? Si ala ti-a placut ...Pune-l si comenteaza-l...Apoi n-ai decat sa pui ce vrei !

Dar tu urmaresti altceva, la fel cum a fost si atunci cand l-ai pus :!: Cand ai vazut reactiile, ai inceput cu acelasi limbaj, sperand ca vreun moderator sau admin-ul sa stearga discutiile :!: Si-ai crezut ca ai iesit buca de sugar, pufos, rumen si cu pampers ! Ai uitat de mine ! :wink: Eu nu uit asa ceva !

Închis