Interviu incendiar despre limba romana !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Interviu incendiar despre limba romana !
Noapte bunaaaa, copiiiiiii 

- semlecangheorghe
- veteran
]Arata-mi unul caruia i-am dat telefon sau mp sa aflu ceva de tine . Arata-mi unul de pe oricare forum , despre care am incercat sa aflu nume, adresa, telefon, pt a-l trage de limba in orice privinta
Hooo pinochio,ca nu esti la prima abatere de genu',acu vad ca te tragi pa kur 'napoi..tu nu umbli cu telefoane...
TOTI......, pescari, carora le-am cerut pareri,
Scurta memorie ai senzationescule..ai uitat ca recunosti cu gura ta ca ai antecedente de genu'...si vezi doamne altii setin scai da tine,....papagale..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nu m-ai injurat ? Nu ai mintit?Pot sa iti dau link-uri , dar nu ma obosesc... Pulica..tu nu stii nimic si vorbesti dupa ureche...esti cu plutuca. Mai handi...Tu stii ca eu cu Csabi(kiske13) sunt prieten de inainte sa aflii tu de existenta mea? Mincinos oridnar ce esti
.
Poti sa iti continui epopeea ta de cavaler fara identitate(si cap) pentru dreptatea neamului romanesc/dac de care vrei tu si contra dusmanului inchipuit de mintea ta bolnava ca nu ma impresionezi si nu ma mai faci veci sa iti raspund...Baga mare pulica donchiote plutaru' ..vezi cum faci, sa para si credibil
...si sa nu uit de pastile, ca in ultima vreme ai crize tot mai dese.
Gepetto si gigi...daca va infigeti e dreptul vostru la distractie...dar sa nu va plangeti atunci...distractie placuta

Poti sa iti continui epopeea ta de cavaler fara identitate(si cap) pentru dreptatea neamului romanesc/dac de care vrei tu si contra dusmanului inchipuit de mintea ta bolnava ca nu ma impresionezi si nu ma mai faci veci sa iti raspund...Baga mare pulica donchiote plutaru' ..vezi cum faci, sa para si credibil

Gepetto si gigi...daca va infigeti e dreptul vostru la distractie...dar sa nu va plangeti atunci...distractie placuta

- semlecangheorghe
- veteran
biban solzos scrie:Noapte bunaaaa, copiiiiiii
Amu, dupa ce ai luat-o la balcon,ceau, poti sa pleci..iti dam voie..mai revii??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
E, lasă că și lui pulică îi place. Revine el, abia așteaptă să îi cădem în capcană

Mulțumim. Eu chiar nu intenționam să mă distrez, aș fi preferat să fi păstrat tematica topicului. Chiar am suportat câteva zile și nu i-am zis nimic dar nimeni n-a luat nicio măsură. Dacă toată lumea ar face ca noi s-ar duce de râpă forumul ăsta. Păcat de el.ULK scrie:dar sa nu va plangeti atunci...distractie placuta
-
- veteran
Cum naiba se face, ca nu vreti sa raspundeti nimic concret ...Da' nu-i bai , astept....Disperarea-i la voi, nu la mine !ULK scrie:Nu m-ai injurat ? Nu ai mintit?Pot sa iti dau link-uri , dar nu ma obosesc... Pulica..tu nu stii nimic si vorbesti dupa ureche...esti cu plutuca. Mai handi...Tu stii ca eu cu Csabi(kiske13) sunt prieten de inainte sa aflii tu de existenta mea? Mincinos oridnar ce esti.
Poti sa iti continui epopeea ta de cavaler fara identitate(si cap) pentru dreptatea neamului romanesc/dac de care vrei tu si contra dusmanului inchipuit de mintea ta bolnava ca nu ma impresionezi si nu ma mai faci veci sa iti raspund...Baga mare pulica donchiote plutaru' ..vezi cum faci, sa para si credibil...si sa nu uit de pastile, ca in ultima vreme ai crize tot mai dese.
Dache tu nu precepe decat la englezeste , hai che spune eu asa: Nici dracu nu ti-a zis ceva de prietenia ta cu kiske13 ...Ti-am spus doar , referitor la fandarile ce le faceai tu, ca avem si noi un bihorean care se pricepe f bine . Si chiar avem . Ca e prieten cu tine, nu ma intereseaza . Repet: citeste ce scriu altii despre el si atunci vei spune : sunt mandru ca-s prieten cu kiske13 ! E peste tine! Am presupus ca asta te-a deranjat . E bine ca ai precizat ca esti prieten cu el, pt ca acum realizez ca singurul motiv pt care gafai e acea postare .
Scrii de toate....dar de ea, nu ! Sa-ti dau ceva pastile de la mine ? Daca te ajuta, ma sacrific...

semlecangheorghe scrie:zice pulika senzationescu..Despre tine, am afirmat doar ca esti las,
Tu vorbesti de lasitate??Tu care te ascunzi printre mii de icre??Tu nu esti decat un ''gurist'' de 2 bani..

mah gigi...nu stau sa tot caut cum ma tot pomeneai cu stiucile din stuf..
pentru ca:

dac-ai stii

dac-ai sti, ca-l stii

tet-a-tet nu orisicum

tare a-si vr-a, sa-z vad fatza dupa ce cetesti randurile astea

fa-ti o poza s-o pui la avatar..ca de cand ma rad...

da' mai mult nu zic

parol

Minciunel, .l-am ajutat pe Csabi de mai multe ori...avea nevoie de sfaturi si l-am ajutat cu placere...daca e peste mine cum vrei tu sa zici, oare dece nu era invers..sa ma ajute el cu ceva?
Nu mai denigra fara sa stii pulica...ca adevarul se va afla pana la urma. A facut prima lui lanseta cu ajutorul sfaturilor mele..nu vreau sa ma laud, ca chiar l-am ajutat cu placere si nu vreau sa par mai bun decat el(desi sunt), dar ma simt fortat de tupel tau ordinar sa vorbesti despre oameni si chestii despre care nu ai habar...gunoi mincinos ce esti tu pulica donchiote:)