rine scrie:era la caterinca..![]()
s-a bashit treaba pe aici.
nu-mi mai place.cred ca plange si dacii pe unde-or mai fi

caterinca caterinca da ma scoate din sarite cateodata asta... si dacii.... nu mai plange de mult saracii.... nu mai au lacrimi

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
rine scrie:era la caterinca..![]()
s-a bashit treaba pe aici.
nu-mi mai place.cred ca plange si dacii pe unde-or mai fi
aaaa, da imi cer scuze!Adi G scrie: caterinca caterinca da ma scoate din sarite cateodata asta... si dacii.... nu mai plange de mult saracii.... nu mai au lacrimi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
geppetto scrie:... nu mai are că e mai mulți de doi.
Mă întreb ce structură genetică va avea zona asta din Europa peste 1000 de ani având în vedere sporul natural negativ de acum. În 500 de ani s-ar putea ca noii daci să fie mai bronzați și în curs de exterminare din aceeași cauză. Invadați de alți imigranți cu alte obiceiuri. Bineînțeles, tot daci, da un trib pierdut care revine în sfârșit acasă.
Nu meriti sa-ti raspund, dar cum azi am avut o zi lejera, ma sacrific :geppetto scrie:Am răspuns la provocări doar în ultimă instanță când am văzut că nu se ia nicio atitudine. Cu semlecangheorghe am avut și eu divergențe, cum au avut mulți utilizatori de pe aici.
Dar e o diferență mare între niște răutăți și ironii de caterincă și înverșunarea obsesivă și calomnierea continuă a altor colegi (ULK, grizzly, semlecangheorghe sau subsemnatul) de utilizatorul din Oradea. Eu am avut onoarea să mă scârbesc și pe alte forumuri de acest anonim și pe mine unul mă deranjează calomniile repetate despre cum eu nu sunt român adevărat, cum că aș disprețui românii din Transilvania (între care se întâmplă să mă număr și eu defapt), cum că urăsc românii adevărați și alte căcaturi C.V. Tudoriene.
A, și obsesiile exprimate prin șopârlele despre minoritățile etnice care vor să-i fure Ardealul sunt deranjante - poate încă nu și-a exprimat vreun maghiar nemulțumirea, și chiar avem pe forum oameni din etnia asta care contribuie cu postări utile, nu de cafenea.
Dar dacă forumul ăsta încurajează ghiolbani necunoscuți cu nume de pește cu solzi să facă circ cu motivația justă că ei reprezintă esența neamului românesc...
Adi G scrie:da! si nu, lu adigeu nu-i trebe badigard!rine scrie: un "principal" :adi g.
sau el este-n masura sa-si poarte singur de grija si nu-i trebe body guard?![]()
si acuma sa revenim la "prietenu" nostru cel mai bun, adica pulicăcaruia io obisnuiam a-i spune, in dispretz, "bibanache", considerand ca asta ar fi cea mai injositoare porecla pentru "stimatul" nostru co-forumist!
![]()
pana intr-o buna dimineatza cand, savurandu-mi cafeaua am deschis, binenteles, "cafeneaua".... dand aici, spre satisfactiunea mera, de o asa zisa "porecla", cu muuult mai injositoare, pentru al nostru "amic", parol!![]()
ei bine, porecla despre care scriam se numeste "PULICA" !![]()
![]()
![]()
da pe bune acuma, voi astia care va lasati "linsi in bot" asa de un jegos de asta (nu vreau sa dau nume aicea, da se stie!).... nu va e greatza asa oarecum??? nu lasa un gust ciudat asa in gura???
![]()
![]()
![]()
ochei, cu gepetto poate s-o mai impuns si pe alte forumuri, da cu gigi semlecan ce plm are asta ma? da cu ulk? da cu mine? cine plm ii asta si ce vrea iel de fapt? si de unde plm o aparut? si ce treaba are asta cu pescuitu? ce plm treaba are asta cu peste rapitor? what the fuck???![]()
![]()
pulică scrie:Si din tine poate iesi un bun vorbitor de romana
SF scrie:Mda,
Chiar daca imi displace , io pot trai cu pulica bibanupe aici .
,