Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adi G
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de Adi G » 05 Apr 2014, 16:25

rine scrie:era la caterinca.. :wink:
s-a bashit treaba pe aici.
nu-mi mai place.cred ca plange si dacii pe unde-or mai fi :x
:lol: :lol: :lol:
caterinca caterinca da ma scoate din sarite cateodata asta... si dacii.... nu mai plange de mult saracii.... nu mai au lacrimi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:bere:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 16:41

... nu mai are că e mai mulți de doi.

Mă întreb ce structură genetică va avea zona asta din Europa peste 1000 de ani având în vedere sporul natural negativ de acum. În 500 de ani s-ar putea ca noii daci să fie mai bronzați și în curs de exterminare din aceeași cauză. Invadați de alți imigranți cu alte obiceiuri. Bineînțeles, tot daci, da un trib pierdut care revine în sfârșit acasă.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Apr 2014, 16:55

Adi G scrie: caterinca caterinca da ma scoate din sarite cateodata asta... si dacii.... nu mai plange de mult saracii.... nu mai au lacrimi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:bere:
aaaa, da imi cer scuze! :oops:
dacii nu mai plange de mult saracii, nu mai ARE lacrimi! evident.

:lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 17:09

Cred că l-am mai postat pe undeva, ăsta-i despre Orientul Mijlociu. Dar evenimentele s-au desfășurat asemănător cam peste tot în lume...

https://www.youtube.com/watch?v=-evIyrrjTTY

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Apr 2014, 18:25

geppetto scrie:... nu mai are că e mai mulți de doi.

Mă întreb ce structură genetică va avea zona asta din Europa peste 1000 de ani având în vedere sporul natural negativ de acum. În 500 de ani s-ar putea ca noii daci să fie mai bronzați și în curs de exterminare din aceeași cauză. Invadați de alți imigranți cu alte obiceiuri. Bineînțeles, tot daci, da un trib pierdut care revine în sfârșit acasă.

nici un trib, oricat ar fi de, pierdut n-are cum sa revina. c-o singura exceptie:evreii. si aia oarecum...
n-au cum sa-si poarte artefactele (dovada :lol: ) cu ei mii de ani.
zona asta din europa ,ca structura, peste 1000 de ani o sa ramana ca si acum mai bine de 2000 de ani.
pentru ca mai exista "martori
http://ro.wikipedia.org/wiki/Limba_dac%C4%83
candva am fost luat la misto ,crunt ,cand am zis ca limba romana are multe radacini comune cu albaneza.aceasta din urma fiind mai putin latinizata.
se pare ca intr-acolo bate vantul.
oricum, noi ,ca popor nu trebuie sa ne etalam radacinile ca si justificare.ci din pura mandrie si aducere aminte.
altora!
:D

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Apr 2014, 18:30

geppetto scrie:Am răspuns la provocări doar în ultimă instanță când am văzut că nu se ia nicio atitudine. Cu semlecangheorghe am avut și eu divergențe, cum au avut mulți utilizatori de pe aici.
Dar e o diferență mare între niște răutăți și ironii de caterincă și înverșunarea obsesivă și calomnierea continuă a altor colegi (ULK, grizzly, semlecangheorghe sau subsemnatul) de utilizatorul din Oradea. Eu am avut onoarea să mă scârbesc și pe alte forumuri de acest anonim și pe mine unul mă deranjează calomniile repetate despre cum eu nu sunt român adevărat, cum că aș disprețui românii din Transilvania (între care se întâmplă să mă număr și eu defapt), cum că urăsc românii adevărați și alte căcaturi C.V. Tudoriene.
A, și obsesiile exprimate prin șopârlele despre minoritățile etnice care vor să-i fure Ardealul sunt deranjante - poate încă nu și-a exprimat vreun maghiar nemulțumirea, și chiar avem pe forum oameni din etnia asta care contribuie cu postări utile, nu de cafenea.
Dar dacă forumul ăsta încurajează ghiolbani necunoscuți cu nume de pește cu solzi să facă circ cu motivația justă că ei reprezintă esența neamului românesc... :wallbash:
Nu meriti sa-ti raspund, dar cum azi am avut o zi lejera, ma sacrific :

1- pune link-ul (care am impresia ca l-au sters moderatorii sau admin , in urma divergentelor ce le-am avut cu tine, pe tema populatiei romanesti din Transilvania ) ...Pe discutia asta, ai luat "mumu" peste tot ...inclusiv aici, si nu doar de la mine !
2-ULK-ul ...a afirmat ca romanii distrug si jefuiesc apele din Ungaria ...I-am dat nume de pescari "romani " care-au fost gasiti de politia maghiara cu portbagajul plin de peste de pe ape publice ...I-am cerut sa verifice, ca are prieteni in Bihor, si de atunci TACE ...Mai stranuta uneori in engleza ! Eu sunt vinovat, ca M Tibi &Co s-or facut de cacao prin Ungaria ...Logica brici...de politician ! De cand i-am sugerat ca i-am auzit "live " discursul de la un concurs de pescuit din Bihor, tace ca potzocul...
3-gryzzly = servitor al patriei timp de 8 ani ! ...pune link-ul care-l pune ! La faza asta, tu cred ca esti cam pe dinafara ...A servi patria cativa ani si a pune un asemenea link = gandire gepeto ...Exact ceea ce i-am zis : a fost introdus in sistem pt salariu , dar nu stie ce-i ( ce era ) cu el acolo ...Pricep mai multe decat crezi tu ...
4-nu stiu cine-i al patrulea ...Este puful papadiilor ? :P Sa stii ca-i el ! ...Desi i-am zis ca , oradean fiind, traiesc intre unguri si nu ne purtem ignora unii pe altii, asa ca traim impreuna fara probleme (romani si unguri simpli ) , a visat el ca m-a vazut mecanic conductor pe tancurile ce mergeau in Harcov ...Dar, traitor intre unguri fiind, cine era tragator la mitraliera de 14,5 ? ARPI ! Ca trebuia echipaj mixt :mrgreen: ! Tunul nu l-am folosit, ca nu vroiam pagube mari...Tre aplicata deviza celor trei R ...recuperare, reconditionare, refolosire ...Cand s-o gatat combustibilul de la tanc, mi-o pus in mana cutzatul ruginit si neascutit ( ca @ Ghenadie , intentionat l-a lasat asa, sa-i chinui eu pe unguri :lol: )
5 - Toje piat , Ghenadie :wink: ....Si uite ca a aparut : pt ora viitor, un caiet si-un RAPORTOR ...echer mare, echer mic ...si-un creion bine-ascutit...Asa a spus domn prof Debelka Vincze ...Fain profesor si stia si desen :wink: ...Eu vroiam sa zic de RAPORTOR , cu accent pe "A" ...Vad ca-i stau in trahee icrele de biban din pozele ce le-a pus ! Sau le-am pus eu ? Sau vroia sa-i zic: sarut mana, boierule, vai ce spiritual esti ! ...De ce n-a frematat inainte de-a pune pozele ? Chiar si apoi, pt mine n-a fost o jignire...Sunt bibanul de pe forum ( cat oi mai fi) si gata ...Nici dracu' nu l-o bagat in seama cat si-o vazut d-ale lui ...Nu fac sluj in fata nimanui ! ...mai ales cand vad cat poate, sarmanul !

Te-ai nascut prea tarziu, gepeto, si tu si acolitii tai ...Stalin, Beria si Ana Pauker abia acum realizeaza ce propagandisto-diversionisti au pierdut ...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Apr 2014, 18:45

Adi G scrie:
rine scrie: un "principal" :adi g.
sau el este-n masura sa-si poarte singur de grija si nu-i trebe body guard?
da! si nu, lu adigeu nu-i trebe badigard! :lol:
si acuma sa revenim la "prietenu" nostru cel mai bun, adica pulică :lol: caruia io obisnuiam a-i spune, in dispretz, "bibanache", considerand ca asta ar fi cea mai injositoare porecla pentru "stimatul" nostru co-forumist! :lol:
pana intr-o buna dimineatza cand, savurandu-mi cafeaua am deschis, binenteles, "cafeneaua".... dand aici, spre satisfactiunea mera, de o asa zisa "porecla", cu muuult mai injositoare, pentru al nostru "amic", parol! :lol:
ei bine, porecla despre care scriam se numeste "PULICA" ! :lol: :lol: :lol:

da pe bune acuma, voi astia care va lasati "linsi in bot" asa de un jegos de asta (nu vreau sa dau nume aicea, da se stie! :lol: ).... nu va e greatza asa oarecum??? nu lasa un gust ciudat asa in gura??? :lol: :lol: :lol:
ochei, cu gepetto poate s-o mai impuns si pe alte forumuri, da cu gigi semlecan ce plm are asta ma? da cu ulk? da cu mine? cine plm ii asta si ce vrea iel de fapt? si de unde plm o aparut? si ce treaba are asta cu pescuitu? ce plm treaba are asta cu peste rapitor? what the fuck??? :lol: :lol: :lol:

Da' de ce esti asa suparat si nervos :( :( ..."ce plm treaba are asta cu peste rapitor ? what the fuck??? " ....Ce expresie-i asta ? N-am auzit-o decat la "bronze " cu echipament verde cu dungi argintii , reflectorizante , pe spate , la maneci si la pantaloni , la glezna , cand gaseau un "recipient" mai dubios :wink: ...De ce nu vorbesti frumos ? Miercurea si vinerea, sunt meditatii si lectii ...Incearca , o sa-ti fie utile , crede-ma ...Nu te descuraja , fii optimist ...Si din tine poate iesi un bun vorbitor de romana ...Au fost alte catastrofe si mai mari, da' si-au revenit ...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 18:47

Băi pulică, nu mai stau acum să explic ce aberezi tu pe acolo (nici nu știi tu câtă lume se plictisește și renunță să citească după 4 cuvinte nuvelele tale de la fiecare postare), tu traduci ideile pe care le scriu eu în idei pe care doar tu le poți înțelege.

Dar măcar am o satisfacție: la figurat vorbind, mi-o sugi la limba română la orice oră. Chiar a fost așa de greu să înveți să scrii corect în limba țării despre care te bați cu cărămida în piept că mori de dragul ei? Sau e o condiție absolut necesară pentru toți ghiolbanii xenofobi să fie și agramați?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 18:50

pulică scrie:Si din tine poate iesi un bun vorbitor de romana
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Uite cine s-a decis să sfătuiască pe alții :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 05 Apr 2014, 18:53

SF scrie:Mda,

Chiar daca imi displace , io pot trai cu pulica bibanu :lol: pe aici .

,

Stiu de ce nu-ti plac ! Ti-e ciuda, ca Lavinia prinde biban-i si nu SF-i ...invidiosule :evil: ...In rest, poti sa-mi zici cum vrei...Nici eu, nici tu, nu pierdem si nu castigam nimic ...Doar traim , fiecare cu ale noastre... :!:

Închis