Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
geppetto
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 06:33

Cu toata ingaduinta si prietenia, treaba asta cu dacii- buricul pamantului, ca si orice alt fapt istoric, se rezuma la dovezi. Cum am mai zis, dovezi sau nu s-a intamplat.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 07:17

johnnybravo scrie:e suficient.
reveniti va rog la un limbaj si o aitudine amicala.

merci

Cred ca ar fi suficient sa-i pune-ti capastrul lui biban solzos..Motive..""???Pai atac la persoana..
SI, SPUSA BIBANULUI PT CEL CARE-I VA MAI RASPUNDE VREODATA , INDIFERENT PE CE TOPIC, SI SUB ORICE PRETEXT ACESTUI SEMLECAN "VENTUZA LIPITOARE DE ORICE TOPIC" GHEORGHE :are mama curva si tata poponar ..Cine i-si desconsidera mama si tata , sa-i raspunda lui semlecan ventuza gheorghe...
Individul ma hartuieste dupa cum singur recunoaste
TOTI din Arad, pescari, carora le-am cerut pareri,
Limbaj indecent,jignitor la adresa membrilor acestui forum..
, te f.u.t.e. D-zo !

Atata timp cat tolerati atitudinea acestui individ,nu puteti cere acelora care sant vizati de catre el,
o atitudine ca la carte..Si stii bine ca am urmat intocmai procedurile acestui forum ,si el continua sa zburde...no e bine si asa,da' atunci daca e voie la circ sa stim si noi..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 07:52

Fix așa a făcut și în cazul meu. Începând de aici i-am raportat mesajele:

http://www.rapitori.ro/forum/interviu-i ... 2-230.html

Sâm Mar 29, 2014 9:02 pm. Adică peste 40 de minute se face o săptămână și o oră și reply-urile lui în care folosește un limbaj amical sunt tot acolo. Nu sunt primele și nici ultimele. Sunt convins că ștergerea paginilor cu aberații nu e cea mai plăcută activitate dar moderarea lipsește de pe forumul ăsta.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 08:57

.....limbaj amical.....
:lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 09:00

http://www.rapitori.ro/forum/lanseta-co ... 66-10.html

Ca sa nu mai zic ca pe mine ma baga in topicuri de vinzare unde nici macar o virgula nu am scris...

Pentru ca dupa aia tot el,sa plinga cu lacrimi de crocodil...ca ma bag io in topicurile lui...

Senzationescule,locul tau e in corset cu bumbi la spate.. :!:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Apr 2014, 09:11

Mda, nu mai ii ce era :cry:

Pai mai baieti , pe cafeneaua asta s-au purtat batalii de cand exista , insa pe vremea aia , la inceputuri , userii respectau o regula nescrisa , si anume nu se plangeau la moderatori , vad ca in timpuri moderne asta nu se tine :oops: , sari la bataie si raspunzi la provocari si pe la spate parat la moderatori :oops:
Chiar daca imi displace , io pot trai cu pulica bibanu :lol: pe aici .

Gigi , nu te plange chiar tu de hartuit , ca suna cam fortat !,

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 09:33

SF scrie:Mda, nu mai ii ce era :cry:

Pai mai baieti , pe cafeneaua asta s-au purtat batalii de cand exista , insa pe vremea aia , la inceputuri , userii respectau o regula nescrisa , si anume nu se plangeau la moderatori , vad ca in timpuri moderne asta nu se tine :oops: , sari la bataie si raspunzi la provocari si pe la spate parat la moderatori :oops:
Chiar daca imi displace , io pot trai cu pulica bibanu :lol: pe aici .

Gigi , nu te plange chiar tu de hartuit , ca suna cam fortat !,

Hai nu zau??

Tu fa-ti reguli unde vrei,si respecta-le sau nu...e dreptul meu sa ma pling la moderatori,clar??

In ce ma priveste ,nu m-am luat de nimeni,decat daca am fost provocat..cu tine de exemplu .....stii prea bine de cate ori am zis ''pas'' cand te manca in p...de conflicte,asa ca vezi-ti de treaba ta.....si nu iti baga nasul in treaba altora.. :!:

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 10:27

Am răspuns la provocări doar în ultimă instanță când am văzut că nu se ia nicio atitudine. Cu semlecangheorghe am avut și eu divergențe, cum au avut mulți utilizatori de pe aici.
Dar e o diferență mare între niște răutăți și ironii de caterincă și înverșunarea obsesivă și calomnierea continuă a altor colegi (ULK, grizzly, semlecangheorghe sau subsemnatul) de utilizatorul din Oradea. Eu am avut onoarea să mă scârbesc și pe alte forumuri de acest anonim și pe mine unul mă deranjează calomniile repetate despre cum eu nu sunt român adevărat, cum că aș disprețui românii din Transilvania (între care se întâmplă să mă număr și eu defapt), cum că urăsc românii adevărați și alte căcaturi C.V. Tudoriene.
A, și obsesiile exprimate prin șopârlele despre minoritățile etnice care vor să-i fure Ardealul sunt deranjante - poate încă nu și-a exprimat vreun maghiar nemulțumirea, și chiar avem pe forum oameni din etnia asta care contribuie cu postări utile, nu de cafenea.
Dar dacă forumul ăsta încurajează ghiolbani necunoscuți cu nume de pește cu solzi să facă circ cu motivația justă că ei reprezintă esența neamului românesc... :wallbash:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 10:39

Rog un moderator să schimbe denumirea topicului în „Reacții incendiare la un interviu despre dacomanie”.

:lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Apr 2014, 11:07

propun schimbarea nick-ului "biban solzos" in "pulica bibanu'" sau "pulica solzosu'" sau "pulifriciu'". se poate sa votam cumva?

Închis