Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
geppetto
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 06:33

Cu toata ingaduinta si prietenia, treaba asta cu dacii- buricul pamantului, ca si orice alt fapt istoric, se rezuma la dovezi. Cum am mai zis, dovezi sau nu s-a intamplat.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 07:17

johnnybravo scrie:e suficient.
reveniti va rog la un limbaj si o aitudine amicala.

merci

Cred ca ar fi suficient sa-i pune-ti capastrul lui biban solzos..Motive..""???Pai atac la persoana..
SI, SPUSA BIBANULUI PT CEL CARE-I VA MAI RASPUNDE VREODATA , INDIFERENT PE CE TOPIC, SI SUB ORICE PRETEXT ACESTUI SEMLECAN "VENTUZA LIPITOARE DE ORICE TOPIC" GHEORGHE :are mama curva si tata poponar ..Cine i-si desconsidera mama si tata , sa-i raspunda lui semlecan ventuza gheorghe...
Individul ma hartuieste dupa cum singur recunoaste
TOTI din Arad, pescari, carora le-am cerut pareri,
Limbaj indecent,jignitor la adresa membrilor acestui forum..
, te f.u.t.e. D-zo !

Atata timp cat tolerati atitudinea acestui individ,nu puteti cere acelora care sant vizati de catre el,
o atitudine ca la carte..Si stii bine ca am urmat intocmai procedurile acestui forum ,si el continua sa zburde...no e bine si asa,da' atunci daca e voie la circ sa stim si noi..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 07:52

Fix a?a a f?cut ?i în cazul meu. Începând de aici i-am raportat mesajele:

http://www.rapitori.ro/forum/interviu-i ... 2-230.html

Sâm Mar 29, 2014 9:02 pm. Adic? peste 40 de minute se face o s?pt?mân? ?i o or? ?i reply-urile lui în care folose?te un limbaj amical sunt tot acolo. Nu sunt primele ?i nici ultimele. Sunt convins c? ?tergerea paginilor cu abera?ii nu e cea mai pl?cut? activitate dar moderarea lipse?te de pe forumul ?sta.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 08:57

.....limbaj amical.....
:lol: :lol: :lol:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 09:00

http://www.rapitori.ro/forum/lanseta-co ... 66-10.html

Ca sa nu mai zic ca pe mine ma baga in topicuri de vinzare unde nici macar o virgula nu am scris...

Pentru ca dupa aia tot el,sa plinga cu lacrimi de crocodil...ca ma bag io in topicurile lui...

Senzationescule,locul tau e in corset cu bumbi la spate.. :!:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Apr 2014, 09:11

Mda, nu mai ii ce era :cry:

Pai mai baieti , pe cafeneaua asta s-au purtat batalii de cand exista , insa pe vremea aia , la inceputuri , userii respectau o regula nescrisa , si anume nu se plangeau la moderatori , vad ca in timpuri moderne asta nu se tine :oops: , sari la bataie si raspunzi la provocari si pe la spate parat la moderatori :oops:
Chiar daca imi displace , io pot trai cu pulica bibanu :lol: pe aici .

Gigi , nu te plange chiar tu de hartuit , ca suna cam fortat !,

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 05 Apr 2014, 09:33

SF scrie:Mda, nu mai ii ce era :cry:

Pai mai baieti , pe cafeneaua asta s-au purtat batalii de cand exista , insa pe vremea aia , la inceputuri , userii respectau o regula nescrisa , si anume nu se plangeau la moderatori , vad ca in timpuri moderne asta nu se tine :oops: , sari la bataie si raspunzi la provocari si pe la spate parat la moderatori :oops:
Chiar daca imi displace , io pot trai cu pulica bibanu :lol: pe aici .

Gigi , nu te plange chiar tu de hartuit , ca suna cam fortat !,

Hai nu zau??

Tu fa-ti reguli unde vrei,si respecta-le sau nu...e dreptul meu sa ma pling la moderatori,clar??

In ce ma priveste ,nu m-am luat de nimeni,decat daca am fost provocat..cu tine de exemplu .....stii prea bine de cate ori am zis ''pas'' cand te manca in p...de conflicte,asa ca vezi-ti de treaba ta.....si nu iti baga nasul in treaba altora.. :!:

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 10:27

Am r?spuns la provoc?ri doar în ultim? instan?? când am v?zut c? nu se ia nicio atitudine. Cu semlecangheorghe am avut ?i eu divergen?e, cum au avut mul?i utilizatori de pe aici.
Dar e o diferen?? mare între ni?te r?ut??i ?i ironii de caterinc? ?i înver?unarea obsesiv? ?i calomnierea continu? a altor colegi (ULK, grizzly, semlecangheorghe sau subsemnatul) de utilizatorul din Oradea. Eu am avut onoarea s? m? scârbesc ?i pe alte forumuri de acest anonim ?i pe mine unul m? deranjeaz? calomniile repetate despre cum eu nu sunt român adev?rat, cum c? a? dispre?ui românii din Transilvania (între care se întâmpl? s? m? num?r ?i eu defapt), cum c? ur?sc românii adev?ra?i ?i alte c?caturi C.V. Tudoriene.
A, ?i obsesiile exprimate prin ?opârlele despre minorit??ile etnice care vor s?-i fure Ardealul sunt deranjante - poate înc? nu ?i-a exprimat vreun maghiar nemul?umirea, ?i chiar avem pe forum oameni din etnia asta care contribuie cu post?ri utile, nu de cafenea.
Dar dac? forumul ?sta încurajeaz? ghiolbani necunoscu?i cu nume de pe?te cu solzi s? fac? circ cu motiva?ia just? c? ei reprezint? esen?a neamului românesc... :wallbash:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 05 Apr 2014, 10:39

Rog un moderator s? schimbe denumirea topicului în „Reac?ii incendiare la un interviu despre dacomanie”.

:lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Apr 2014, 11:07

propun schimbarea nick-ului "biban solzos" in "pulica bibanu'" sau "pulica solzosu'" sau "pulifriciu'". se poate sa votam cumva?

Închis