Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Adi G
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de Adi G » 04 Apr 2014, 18:54

Băi pulică, nu te mai baga in discutii de oameni mari p-acilea, clar? :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Apr 2014, 19:01

si inca ceva băi pulică :lol1: , nu stiu care-i patria lu muma-ta, da io ma simt foarte bine aici in patria mea :elkgrin: iar tu cu muma-ta si cu patria voastra :lol1: :lol1: :lol1: sa fiti sanatosi acolo unde sunteti :lol1:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 04 Apr 2014, 19:07

Adi G scrie:Băi pulică, nu te mai baga in discutii de oameni mari p-acilea, clar? :lol1:
Daca asa spui tu, asa o sa fac . O sa caut o scoala profesionala, de frizeri , sa te barbieresc gratis (promit :!: )...dar, in vacantele mele mici sau mari, n-ai vrea tu sa-ti dau caietele mele sa faci niste conspecte :wink: :wink: ...Ti-ar fi mai mult decat folositoare ...Pt ca atitudinea ta dauneaza sanatatii mai mult decat sarea , zaharul si grasimile la un loc ...
Si, tine minte o treaba : Oricat esti de gras si de barbos ...nu poti fi si destept ...Desteptaciunea e apanajul omului inteligent ...Nu te incadrezi, din pacate ....Fudulia e apanajul prostului incult, copiator din DEX ...Corespunzi la mm !
Sa fii iubit !! :wink: :wink: :mrgreen:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Apr 2014, 19:08

lasa băi pulică, nu-ti face tu griji de freza mea :lol1: am io alte gagici pentru de astea :elkgrin:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Apr 2014, 19:12

Imagine

:lol1:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 04 Apr 2014, 19:13

Adi G scrie:si inca ceva băi pulică :lol1: , nu stiu care-i patria lu muma-ta, da io ma simt foarte bine aici in patria mea :elkgrin: iar tu cu muma-ta si cu patria voastra :lol1: :lol1: :lol1: sa fiti sanatosi acolo unde sunteti :lol1:
Disperarea si-a spus cuvantul ...Te lovesti de zor cu al lui Thor :mrgreen: :mrgreen: ...(@ rine, mersi :wink: ) ....
Da! Da, eu am patria mea cu mama mea ...si suntem bine ....Tu ai patria ta , si esti bine ...Da' mami a ta? ....E cu ajutor social ? Platit din ce fac eu si altii aici ...Ce putred gandesti ...Barbiereste-te si poate gandesti mai altfel :!: E bine ca plecati...Pacat ca nu sunteti acceptati si ne judeca lumea dupa voi !

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 04 Apr 2014, 19:16

Adi G scrie:Imagine

Pfoai de mine, ce frumos esti :!: :!: :!: Parca esti crucea Sf Andrei de la trecerea de cale ferata :!: :!: :!: :!:

OPRESTE LA ROSU CLIPITOR ....CAND LA STANGUL, CAND LA DREPTUL :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

In pauze, da-i cu ciocanul lui Thor .... :P :P :P :P

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Apr 2014, 19:18

biban solzos scrie:Da' mami a ta? ....E cu ajutor social ? Platit din ce fac eu si altii aici
mama mea? :lol1: ii faci pedichiura in fiecare joi mah... nu mai stii??? :lol1: ii cioplesti bataturile... zicea ca-i destul de multumita cu tine, numai ca nu stii sa vorbesti si gesticulezi cam mult... :lol1: :lol1: :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Apr 2014, 19:20

biban solzos scrie:
Adi G scrie:Imagine

Pfoai de mine, ce frumos esti :!: :!: :!:
asa zicea si maica-ta aseara.... :lol1: :lol1: :lol1: semanati bine la faza asta... :lol1:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 04 Apr 2014, 19:28

:P :P :D :D :P :P

adigeule ...esti pe "sant" ...vezi Antonio Banderas in " Desperado " ....zau, nu te poti extinde ...ai limitele tale de cocalar ...da' din ala ieftin, cu ciotarne si tingiri...Strainezia nu te face destept ...Doar geneticul, educatia si scoala ...La tineeeeee.... :wink: :wink: :wink: :wink: Pashol na turbinca, vidma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Închis