geppetto scrie:Băi pulică, nu te-ai gândit să-ți cauți de muncă pe la televiziune? Că ai niște aptitudini de mâncător de căcat și pupincurist de rămâne lumea mască.
Am auzit ca are Gadea nevoie de un asistent..suta la suta ar fi candidatul ideal..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
geppetto scrie:Băi pulică, nu te-ai gândit să-ți cauți de muncă pe la televiziune? Că ai niște aptitudini de mâncător de căcat și pupincurist de rămâne lumea mască.
Limbaj care ti-e specific...Cand ai vazut ca n-ai sansa nicaieri sa-ti sustii teoria cu romanii din Transilvania, te-ai dat la fund ( la propriu si la figurat !) ...Profitand de faptul ca martinel a scapat o doza in plus de muzica "etno" ...te-ai dezlantuit, creazand ca esti buricul pamantului ...Da! Esti, dar de la buric in jos ...Si-a mai aparut pe langa voi, puful papadiilorgeppetto scrie:Băi pulică, nu te-ai gândit să-ți cauți de muncă pe la televiziune? Că ai niște aptitudini de mâncător de căcat și pupincurist de rămâne lumea mască.
Nenea, stii ce-ti spune baietelul tie ? Poate n-o sa crezi,dar baietelul a trecut de faza tricicletei specifice pufului de papadie, si tine minte multe prostii ! Printre ele :grizzly scrie:baietel, n-am mai replicat pe aici din 2 motive.biban solzos scrie:Pe martinel l-a tras mamica de-o parte, ca nu mancase tot din farfurie si nu avea voie la net pana papa tot...
1. e problema ta daca vrei sa crezi ca dacii plecau in vacanta in Egipt si de plictiseala le faceau saracilor alora niste piramide din nisip, sa aiba si ei la ce se holba cand luau pauza de la invatat complicatul abecedar de la nord de Dunarea inferioara.
2. maica-mea (persoana pe care tot ti sa o aduci in discutie desi are la fel de multa legatura cu topicul cat ai tu cu sanatatea mintala) mi-a spus de mult, in calitatea ei de asistenta la LSM (laboratorul de sanatate mintala, ala de-i spui tu casa) ca n-are rost sa contrazici unii oameni. sau, cum zicea bunica-mea, femeie de la tara "maica, unii scapa in porumb mai des decat vacile satului".
e ultimul meu post pe teme de astea, cei a caror parere conteaza stiu ce trebuie sa stie despre mine si in ce cred eu. am altele de facut decat sa raspund la trolli. iti urez sanatate. fizica macar, ca de cealalta e cam tarziu.
ce za zic....biban solzos scrie:@ rine, tre sa recunosc, desi voi fi acuzat ca incerc sa te "ciugulesc" , ca ai descoperit "firul rosu" al topicului : ciocanul lui Thor
semlecangheorghe scrie:..................
Mai bine zi....o venit Cormoranul??Cum e lanseta??E mai simplu sa pui o poza,de ce sa il deranjezi pe Milka??
rine scrie:
ce za zic....
daca , eroii care au murit ca sa avem din nou Ardealul, au murit degeaba;
daca Averescu este pomenit c-o nuanta peiorativa...de parca s-ar pomeni despre "aia a lu'.. , stand pe "canapeaua" de la poarta;
ce mai e de zis?
n-avem ciocanul lui Thor..avem doar asta: