Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mar 2014, 15:07

biban solzos scrie:Vai de mine...Nu credeam sa fiti asa labili psihic si sa-mi cadeti in plasa ... :D ...Super ! Dati in biban, in oricine, dar lasati romanii in pace ...Asta am si vrut ...Sa vada lumea cine sunteti ...Doua randunici....doua mari si doua mici ....Gepeto si grizzly mic, se scarpina la buric ...Atata va duce mintea....Nici macar nu stiti ce vreti si ce razboi aveti si cu cine....Deja sunteti "distractivi" ...La mai mare!!

ps: am spus ca sunteti "labili" nu labari :wink: :wink:

Da mah ce intelijent iesti tu...pfuaiii ,cum da ti-am cazut in plasa..?

Tu esti un fel da justitiar..tu trebuie sa aduci ordinea si respectul in tara asta..mai cunoastem unu'.Doreste acelasi lucru-sa revolutioneze pescuitul sub toate formele lui..

Ia zi,ai dat 121 ron pe cormoranul ala??Sau la tine e obicei sa licitezi si apoi sa retractezi??Ia zi,'senzationescule..'
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 30 Mar 2014, 16:24

Adi G scrie:Un biban demn, i-si ( :lol1: ) recunoaste si respecta originile ...

Imagine

:lol:
Daca tu garantezi cu diploma de razes ca alea-s icre de biban , si pui onoarea ta in joc pt asta , aici, pe forum , i-mi ( :mrgreen: )recunosc si respect originile , din moment ce-s biban ( sau cum m-a faceati voi: bibi, biba, bibanache, etc :D ) si stau pe forum ...inca...

Dar tot cu diploma de razes in mana , si fara bibaneli, sustii spusele celor 2+1 fara carmaci ? Asta de curiozitate ! Chiar sunt curios ce crede unul ce s-a intitulat razes despre teoriile celor 2+1 fara carmaci ...Nu-i musai, tacerea spune si ea ceva ...

Apoi, putem sa ne neglijam in continuare, nici o problema...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Mar 2014, 17:39

Periaza bibane, periaza! Minte, scoate din context, hai! Sa-ti vedem prietenii, sa vedem la cine te referi cand injuri pe cineva, cand iti vomiti ura si complexele extremiste pe forum si spui ,,noi" cand te referi la tine.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Mar 2014, 17:58

geppetto scrie: , sa vedem la cine te referi cand injuri pe cineva,

asta-i tare :lol:
nah, ca omu' la nervi :lol: :lol: :lol:
p.s.
ce-o mai face bradypus? n-a mai dat nici un semn de ceva timp... :twisted: .
:lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mar 2014, 18:02

Pun pariu ca nu se rabda careva si ii da un m.p....nu poate el sa piarda faza asta..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 30 Mar 2014, 18:11

Mai gepeto , daca tu crezi ca eu si adi g-ul am ajuns sa ne periem, esti atins rau, sau alte cele . Tu n-ai priceput o treaba : fa misto cat vrei de biban, nu conteaza ! Oricine de pe forum poate s-o faca, nu ma supar ! Daca-i o poanta buna, chiar ma bucur ! Pe langa, poti sa razi de Ceausescu, Ponta, Basescu, Antonescu, regele Mihai, Bratianu, Iorga, Vladimirescu, Mos Ion Roata, Deceneu, etc...E treaba ta .
Pana cand razi de romani , ca popor ! . Aici te-mpiedici de mine ! Ce obsesii ai tu , nu ma priveste, trateaza-le singur, nu le refula, fara argumente ! Cei care-ti canta in strunsa, sa fie sanatosi ..la trup, ca mintea ...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Mar 2014, 18:16

biban solzos scrie:Mai gepeto , daca tu crezi ca eu si adi g-ul am ajuns sa ne periem
Iar pluralul?

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 30 Mar 2014, 18:24

agabi scrie:Imnul n-are nici o vina...da pe cuvint ca la ora asta cred ca stiu mai bine ,,trei culori cunosc pe lume,, decit asta de acum...si abea am fost utecist...tine de mindria de a fii roman...daca esti mindru de natia ta,imnul poate sa fie compus si de Irina Loghin...

Nu mi-s dragi dar am ajuns sa-i admir pe unguri...inseamna ca am ajuns(eu) rau de tot
Colegule Bibansolzos nu sint predicator ci cititor de Biblie.Am deschis topical cu Tanacu pt ca ma intriga ipocrizia BOR...pe teme de credinta si religie sint prea putin cunoscator...cind nu mai stiu,fac ,,pas,,...

Frate agabi, eu nu te fac predicator, dar vorbele tale duc acolo. In rest, n-am treaba cu ce spui tu, mai ales ca-mi place ce-ai zis de mandrie, natie si imn...Dumnezeu sa te binecuvanteze ! :wink: ...Corect si ce spui de BOR ...poate aici si tu si eu si altii suntem prea indulgenti .
Sa nu ma uiti, daca m-or bana , sa-mi explici de ce-i mai bine sa nu mergi la vot, decat sa mergi si sa stampilezi tot ...Aici mi-esti dator ! Daca-i mai bine cum zici tu, promit sa fac, dar zi-mi de ce !

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 30 Mar 2014, 18:35

geppetto scrie:
biban solzos scrie:Mai gepeto , daca tu crezi ca eu si adi g-ul am ajuns sa ne periem
Iar pluralul?
Inafara de observatii, ai ceva de spus referitor la tezele si ideile tale referitoare la romani ? Chiar esti limitat la niste" bloage" si "lince "...In curand ajungi la "linge " :wink: ....Tu chiar n-ai decat cuvintele altora ? Nu poti "zamisli " nimic ? Nu fii ingrijorat ...Ai viitorul in fata . O sa ajungi si tu sa poti sa-ti exprimi ganduri sau sentimente ...Pana atunci, citeste romaneste ...Toti am trecut prin copilarie ...Majoritatea am evoluat ....Tu mai spera inca ! Romanul e tolerant, te acceptam si asa , dar vorbeste prin semne de circulatie ...Ca vorbele tale-s otravite si pline de ciuda ...Fii linistit, te primim oricum printre noi...nu te renegam, cum faci tu cu romanii !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Mar 2014, 19:00

Periază, periază!
biban solzos scrie: Frate agabi,
Imagine

Închis