Daca vreti sa vorbiti de poporul roman, asa cum e el, bun, rau, harnic sau lenes, vorbiti dupa ce aveti informatii. Ca sa vorbesti despre un popor , sa-l balacaresti si sa-l desconsideri in ultimul hal, doar ca sa dai tu bine pe un forum, sa le arati celorlalti ce bloguri citesti, e putin ciudat .
Si Iorga a spus ca nu da cea mai prafuita strada din Bucuresti pe cel mai curat oras din Ardeal ...Asta nu inseamna ca ardelenii sa nu-i recunoasca macar inteligenta, daca nu si altele .
Voi va distrati pe seama parintilor si bunicilor vostri . Va bloguiti in jargoane si sapat in **** goala (expresii din postarile voastre ) , si radeti de va prapaditi pe seama celor "dinainte" . Voi de unde venirati , bre? Chiar sunteti idioti si radeti de cei care v-au facilitat prezenta pe lume sau sunteti produse de eprubeta ori omg-uri aduse unduit pe aripile vantului .
Un om normal nu-si scuipa inaintasii ...Un om demn, i-si recunoaste si respecta originile ...
V-as fi inteles daca luati pe felii, cate-o etapa sau personaj ...Dar sa balacaresti tot si toate, doar ca asa visati voi ? Greu!
Aici, gepeto, n-o sa-ti ceara nimeni sa -ti declari originea , ca pe alte forumuri, cum zici...Eu m-am lamurit. Tu ai nevoie de putina scoala...nu mult, doar cat sa deosebesti manualul de istorie, de blocul de desen ...In rest, esti baiat bun...Dupa ce reusesti sa citesti, o sa pricepi ca realitatea e alta decat pe bloguri ! Si atunci n-o sa mai fii pus la punct peste tot pe unde te desfasori cu ideile tale despre romani .
Tu, grizzly, stai cuminte . Esti singurul intalnit pe net, autodeclarat servitor al patriei timp de 8 ani ...Modest, ce sa zic ...Si link-ul pus? Intra in atributiunile de serviciu, sau lumea s-a lamurit de "serviciul" tau si au apasat "delete" ? Dupa limbaj, gandire si exprimare, ti-am spus : daca ai fost in vreun sistem, ai fost introdus, nu chemat ...tu intelegi greu, d-aia si pt tine, blogurile primeaza in fata documentelor istorice ....
Asta e! Toate au o limita. Stati in banca voastra, romanii nu depind de voi . Partea proasta e ca pe seama unora ca voi, ajunge sa ne judece lumea...Asa am ajuns si mancatori de lebede, asa am ajuns si emblema cersetorului in Franta, spaima si teroarea Angliei dupa acceptul la munca . Uitati ca mancatorii de lebede si cersetorii sunt tigani ! Nu rromi, tigani ! Englezii respira usurati ...voi lipsiti si la ei ...V-au citit blogurile ...
Mai e baiatul care face zgomot pe topicuri ...El crede ca-i raspund ! Nu, doar fac un studiu biografic ...
Cereti stergerea, banarea, nu ma intereseaza . In mintea voastra ( si sunteti exact aceeasi, mereu , la discutii de genul asta) aveti dreptate . Va doresc blogeala intinsa .
Au mai fost discutii pe forum: moldovenii s-au autodenuntat ca fiind razesi