Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
biban solzos
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de biban solzos » 30 Mar 2014, 08:39

Daca aveti ceva cu Ceausescu si comunistii, folositi-va , nu ma deranjeaza! Daca aveti ceva cu patronii si capitalismul, la fel, sunteti liberi, nici nu va citesc. Daca regele Mihai traieste de prea mult timp, terorizati-l sa moara . Daca Al.I. Cuza, Mihai Viteazul, Decebal, etc v-au oropsit inaintasii, sariti pe ei .Calcati in picioare clasa politica , indiferent din cine-i reprezentata . Nu ma deranjeaza deloc !
Daca vreti sa vorbiti de poporul roman, asa cum e el, bun, rau, harnic sau lenes, vorbiti dupa ce aveti informatii. Ca sa vorbesti despre un popor , sa-l balacaresti si sa-l desconsideri in ultimul hal, doar ca sa dai tu bine pe un forum, sa le arati celorlalti ce bloguri citesti, e putin ciudat .
Si Iorga a spus ca nu da cea mai prafuita strada din Bucuresti pe cel mai curat oras din Ardeal ...Asta nu inseamna ca ardelenii sa nu-i recunoasca macar inteligenta, daca nu si altele .
Voi va distrati pe seama parintilor si bunicilor vostri . Va bloguiti in jargoane si sapat in **** goala (expresii din postarile voastre ) , si radeti de va prapaditi pe seama celor "dinainte" . Voi de unde venirati , bre? Chiar sunteti idioti si radeti de cei care v-au facilitat prezenta pe lume sau sunteti produse de eprubeta ori omg-uri aduse unduit pe aripile vantului .
Un om normal nu-si scuipa inaintasii ...Un om demn, i-si recunoaste si respecta originile ...
V-as fi inteles daca luati pe felii, cate-o etapa sau personaj ...Dar sa balacaresti tot si toate, doar ca asa visati voi ? Greu!
Aici, gepeto, n-o sa-ti ceara nimeni sa -ti declari originea , ca pe alte forumuri, cum zici...Eu m-am lamurit. Tu ai nevoie de putina scoala...nu mult, doar cat sa deosebesti manualul de istorie, de blocul de desen ...In rest, esti baiat bun...Dupa ce reusesti sa citesti, o sa pricepi ca realitatea e alta decat pe bloguri ! Si atunci n-o sa mai fii pus la punct peste tot pe unde te desfasori cu ideile tale despre romani .
Tu, grizzly, stai cuminte . Esti singurul intalnit pe net, autodeclarat servitor al patriei timp de 8 ani ...Modest, ce sa zic ...Si link-ul pus? Intra in atributiunile de serviciu, sau lumea s-a lamurit de "serviciul" tau si au apasat "delete" ? Dupa limbaj, gandire si exprimare, ti-am spus : daca ai fost in vreun sistem, ai fost introdus, nu chemat ...tu intelegi greu, d-aia si pt tine, blogurile primeaza in fata documentelor istorice ....
Asta e! Toate au o limita. Stati in banca voastra, romanii nu depind de voi . Partea proasta e ca pe seama unora ca voi, ajunge sa ne judece lumea...Asa am ajuns si mancatori de lebede, asa am ajuns si emblema cersetorului in Franta, spaima si teroarea Angliei dupa acceptul la munca . Uitati ca mancatorii de lebede si cersetorii sunt tigani ! Nu rromi, tigani ! Englezii respira usurati ...voi lipsiti si la ei ...V-au citit blogurile ...
Mai e baiatul care face zgomot pe topicuri ...El crede ca-i raspund ! Nu, doar fac un studiu biografic ...

Cereti stergerea, banarea, nu ma intereseaza . In mintea voastra ( si sunteti exact aceeasi, mereu , la discutii de genul asta) aveti dreptate . Va doresc blogeala intinsa .

Au mai fost discutii pe forum: moldovenii s-au autodenuntat ca fiind razesi :P , eu am recunoscut ca ardelenii sunt mai domoli in toate, da' nu s-a suparat nimeni . Una-i sa glumesti, una-i sa-ti bati joc ...Si voi va bateti joc !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Mar 2014, 08:46

Arena e mai sus. Hai fuguța, nu mai deturna topicurile că-ți știe suficient de multă lume caracterul.

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 30 Mar 2014, 09:55

greu le-o fi unora ca in fiecare an in loc de mult doritul tricou cu ”Burebista e tatal lui Dumnezeu” sa primeasca doar camasi care se inchid la spate. pe langa astia Vadim pare ca sufera doar de minore crize de anxietate...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Mar 2014, 10:35

Bufonul ala de Vadim chiar in momentele de delir cand vomita ura, mazga, ulei, morena etc. macar stapaneste limba romana inainte sa-i trimita pe altii la scoala.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 30 Mar 2014, 11:18

Vai de mine...Nu credeam sa fiti asa labili psihic si sa-mi cadeti in plasa ... :D ...Super ! Dati in biban, in oricine, dar lasati romanii in pace ...Asta am si vrut ...Sa vada lumea cine sunteti ...Doua randunici....doua mari si doua mici ....Gepeto si grizzly mic, se scarpina la buric ...Atata va duce mintea....Nici macar nu stiti ce vreti si ce razboi aveti si cu cine....Deja sunteti "distractivi" ...La mai mare!!

ps: am spus ca sunteti "labili" nu labari :wink: :wink:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 30 Mar 2014, 11:31

N-am putut modifica, asa ca adaug:
Nu-i prima data cand o luati in freza pt ideile astea ...Si-o s-o mai luati ...Pt simplul motiv ca noi nu ne renegam neamul iar voi nu vreti sa va uitati eprubeta primordiala ...Vedeti ca-i fragila, iar noi , destui...
O intrebare : aveti curaj sa recitati ideile ce va conduc in vreo localitate din Bihor ? Aveti curaj sa apareti cu ideile astea prin Maramures sau Satu Mare ? Salaj sau Cluj ? Va duc in tot Ardealul ...sau nu stiu daca as apuca sa va mai duc ...Bieti pui de cuc :(

Cereti banari in continuare ...chiar sunt curios cine va impartaseste aberatiile !

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 30 Mar 2014, 11:33

Un biban demn, i-si ( :lol1: ) recunoaste si respecta originile ...

Imagine

:lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Mar 2014, 12:28

Băăă.. câte bile albe! Toate sunt luate pe licitații aici pe forum? :lol1:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 30 Mar 2014, 12:44

semlecangheorghe scrie:
urmasul vreunui sclav handicapat aflat in trupele auxiliare romane care au urcat cu nave de razboi pe Mures, si care,atunci cand a prins ocazia a evadat refugiindu-se in tinutul cunoscut astazi drept Transilvania..Ardeal..A profitat probabil de buna credinta a locuitorilor si sa ''pierdut''printre ei..Cei ca tine au ''inobilat'' poporul asta ...

o fi zisa la "plesneala" dar se pare ca romanii practicau la scara mare treaba asta. peste tot unde aveau conflicte.
nu mai stiu unde am citit ,se pare ca legiunea v romana , prima legiune care a intrat in oltenia de azi din ultimul razboi daco-roman era formata numai din indezirabili d'astia. aveau promisiuni de reabilitare sau o situatie mai buna ca si colonisti.
poate si d'aia suntem diferiti luand provinciile istorice la puricat, pe fiecare-n parte.
acum;din capitolul;intarata-i drace ca si mie-mi place :twisted:
oltenii ,sunt descendentii lor directi ? :roll:
:lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mar 2014, 14:18

Nu-i zisa la plesnela..orice armata invadatoare avea trupe si trupe..trupe de elita si trupe auxiliare..Chiar si nemtii in al doilea razboi mondial aveau trupe de genul asta..Insa la ce fac eu referire este un ''corp'' special de auxiliari..tarfele si sclavii adusi pentru muncile cele mai injositoare...no din astia ''or sarit gardul'' o sumedenie..si or fugit care pe unde o putut..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis