Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rine
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de rine » 29 Mar 2014, 22:07

iar cazi in derizoriu..
daca te mananca-n curiozitate:poza din buletin

https://www.google.ro/search?q=poza+hey ... B524%3B757

:lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 29 Mar 2014, 22:08

:elkgrin:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 29 Mar 2014, 22:22

rine scrie:http://antenastars.ro/wonderlife/codrin ... 10136#main
in sfarsit..asta-i emisiunea..aici nu-i toata,
poate sunte-ti mai dibaci :headbash:
N-am găsit nici eu mai mult. Chiar dacă Codrin Ștefănescu ar fi zis povestea cu politica națională ungară de distrugere sistematică a unei cărți despre istoria românilor, ca să-l cred am nevoie de mai mult de atât. NULLIUS IN VERBA - din limba dacilor s-ar traduce aproximativ „nu crede în vorbele nimănui”. Dovezi sau nu s-a întâmplat.

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 29 Mar 2014, 22:45

domle,dacii n-au nici o vina ca dupa 1989 avem cei mai bulangii conducatori din toata istoria romanilor.De la data aia mi se trage si mie scirba si lehamitea.Inainte ne-au subjugate romanii,popoarele migratoare,turcii,tatarii,polonii,etc.Acuma cine ne mai subjuga?Propriul nostrum rahat...am fost obisnuiti sa fim subjugati si acuma nu mai stim functiona si asteptam subjugator ca sa ne putem plinge?Asa ca ne autosubjugam...Cred ca am ajuns sa ne aratam adevarata fata...

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 29 Mar 2014, 23:57

biban solzos scrie:
grizzly scrie:
biban solzos scrie:Omul ...a deschis un subiect ...Ca pe uni-i doare ...Sa-i **t !
sa **ti pe cine poti. eu unul imi servesc patria de 8 ani. si nu pe forumuri.
Dansul, cum ar spune Muskul MD, serveste patria de 8 ani, si nu pe forumuri :!: Cand i-am spus ca face parte din "incadrari directe " , copil cu obrajii stravezii, nebantuiti de soare, vant si necazuri, un parvenit angajat de mami :wink: , ca sa aiba un viitor copilul, s-a ofuscat . Cand i-am spus ca habar n-are ce-i aia fisa postului sau alte "reguli" si ca diploma lui de Spiru Haret, in domeniul "protectia mediului" nu cadreaza cu "servitul patriei" decat daca mami face loopinguri pt angajare , s-a "pupuat" baiatul si-a fugit la mami . Si mami i-a spus : fii tare, martinel, afirma-te , ca altfel nu ajungi grizzly !!
Drept dovada, linkul pus de "martinel " cu tendinte de grizlly .
tu intotdeauna cand nu stii despre ce vorbesti aduci in discutie mamele celorlalti? poti purta o convorbire, fie ea si in contradictoriu fara jigniri, ci cu argumente? ti se pare ca esti mai ”dac” atunci cand, ascuns binisor in spatele unei tastaturi, iti permiti sa gratulezi cu tot felul de expresii calomnioase, alti utilizatori de internet? ce se intampla cu tine e trist baietas. si, din pacate, da apa la moara unora ca Radu.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mar 2014, 07:04

Noo,cu argumentele lui biban solzos nu te poti pune,citez mai jos cateva..
:are mama curva si tata poponar ..
....... :lol: ....rad de ma sparg nu de repliva in sine cat de baietasii aia simpatici foarte sensibili la cuvantul 'mama'.Si mai sant..
Am incercat sa fiu indulgent cu tine, ca asa-i crestineste, nu-i asa @ agabi, dar daca ma mai f.u.t.i. la cap pe alte topicuri si nu ma sterg prietenii tai, te f.u.t.e. D-zo !
biban solzos
senior member

:lol: :lol: :lol:

'Forta' acestor argumente arata clar zbuciumul interior al bietului om,crispat durerros in jurul unor rre momente de luciditate cum ar fi...
Admin-ul si moderatorii pot sa ia masuri acum impotriva mea...pe buna dreptate, pt limbaj ...
N-as crede sa ia cineva masuri impotriva ta..ca n-au cum,tu esti dus rau cu pluta.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mar 2014, 07:22

biban solzos scrie:Iar cei care credeti ca noi, romanii astia , asa cum suntem, ardeleni, olteni, moldoveni, etc, va facem de rusine, plecati si spuneti ca sunteti tigani, machedoni, ceangai, sau f.u.t.i. in c.u.r. Aveti sanse in Europa moderna . Chiar sunteti doriti in Amsterdam, Budapesta, etc ...Aveti cartiere si strazi intregi ...Curvele si poponarii sunt la mare trecere ...Roiuuuu...

Tu nu esti roman...Romanii sant urmasii dacilor si romanilor.Cei din urma or fost la un moment dat un maret imperiu ce a cucerit sumedenie de popoare.Dacii au fost locuitorii acestor meleaguri,ce si-au aparat cum au putut paminturile,insa nu au putut face fata perfectei -la acea vreme-masinarii de razboi romane..Ce aveau in comun aceste doua popoare??

Stateau si se bateau fata in fata...stiau cine cu cine are de-a face..Tu,spre deosebire de ei,esti un las cu un comportament jignitor,libidinos,care nu are nici macar bunul simt sa isi asume o minima identitate..

Refuz sa cred ca unul ca tine poate fi urmasul lor...tu esti probabil urmasul vreunui sclav handicapat aflat in trupele auxiliare romane care au urcat cu nave de razboi pe Mures, si care,atunci cand a prins ocazia a evadat refugiindu-se in tinutul cunoscut astazi drept Transilvania..Ardeal..A profitat probabil de buna credinta a locuitorilor si sa ''pierdut''printre ei..Cei ca tine au ''inobilat'' poporul asta ...cu intrigi,cu false declaratii de patriotism ,cu atitudini emfatice menite sa ascunda adevratele intentii,si asta pana s-au cocotzat in scaune politice de unde pot conduce destine..Cei ca tine au vandut Romania asta frumoasa bucatica cu bucatica incepind din 89 incoace,de la piesa de teatru numita ''Revolutie'' sub pretextul ''democratiei'' si mai tarziu, a ''integrarii europene''..Ei toti au in comun un lucru....o masca de fatada aratata ostentativ(vai ce roman sant io,vai ce promovez eu valorile,vai ce religios sant eu) si pe din dos au furat,si ucis cat au putut.....

Papagale numit biban solzos...chestiile ce le clamezi tu pe forumuri se dovedesc prin fapte nu prin vorbe goale,dar ce fapte,cand tu nici macar nu ai minima decenta sa-ti asumi o identitate??????

Ia zi, pe 15 martie pe unde erai??Faceai declaratii de patriotism de forumuri??? :wallbash:

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Mar 2014, 07:37

semlecangheorghe scrie:
Admin-ul si moderatorii pot sa ia masuri acum impotriva mea...pe buna dreptate, pt limbaj ...
N-as crede sa ia cineva masuri impotriva ta..ca n-au cum,tu esti dus rau cu pluta.
Ba ar cam fi cazul să ia. Am înțeles că „arena” e locul rezervat pentru ce nu e permis pe forum dar gunoiul dă pe-afară de acolo în mod regulat.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mar 2014, 07:46

Eu personal i-am raportat limbajul ,precum si faptul ca ma baga in chestii unde nu am scris nici macar o virgula la subiect si la adresa lui personal nici atat..

Nu mi-e rusine ca ma folosesc de aceasta posibilitate a forumului...si io zic in fata..

Se pare insa ca degeba...

Biban solzos ,dupa ce ca face licitatii false,face aluzii directe la persona mea,fara sa ii zic absolut nimic,si tot el e cocos..Scabros personaj...

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 30 Mar 2014, 08:11

Forumul ăsta are o grămadă de utilizatori.
Dintre ei, ăsta are vocabularul cel mai infect și atitudinea cea mai agresivă.
A cam venit momentul să-și facă propriul lui forum rezervat în exclusivitate crizelor de isterie, dezvoltării vocabularului și fraudării licitațiilor. Că de pescuit... Nu e ca și când nu s-a mai întâmplat treaba asta pe aici.
Îi urez toate cele bune, succes și să-i meargă ceas de să mai adune câțiva prieteni cu același comportament și aceleași idei, să stea acolo și să se felicite reciproc.

Închis