daca te mananca-n curiozitate:poza din buletin
https://www.google.ro/search?q=poza+hey ... B524%3B757

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
N-am găsit nici eu mai mult. Chiar dacă Codrin Ștefănescu ar fi zis povestea cu politica națională ungară de distrugere sistematică a unei cărți despre istoria românilor, ca să-l cred am nevoie de mai mult de atât. NULLIUS IN VERBA - din limba dacilor s-ar traduce aproximativ „nu crede în vorbele nimănui”. Dovezi sau nu s-a întâmplat.rine scrie:http://antenastars.ro/wonderlife/codrin ... 10136#main
in sfarsit..asta-i emisiunea..aici nu-i toata,
poate sunte-ti mai dibaci
tu intotdeauna cand nu stii despre ce vorbesti aduci in discutie mamele celorlalti? poti purta o convorbire, fie ea si in contradictoriu fara jigniri, ci cu argumente? ti se pare ca esti mai ”dac” atunci cand, ascuns binisor in spatele unei tastaturi, iti permiti sa gratulezi cu tot felul de expresii calomnioase, alti utilizatori de internet? ce se intampla cu tine e trist baietas. si, din pacate, da apa la moara unora ca Radu.biban solzos scrie:Dansul, cum ar spune Muskul MD, serveste patria de 8 ani, si nu pe forumurigrizzly scrie:
sa **ti pe cine poti. eu unul imi servesc patria de 8 ani. si nu pe forumuri.biban solzos scrie:Omul ...a deschis un subiect ...Ca pe uni-i doare ...Sa-i **t !
Cand i-am spus ca face parte din "incadrari directe " , copil cu obrajii stravezii, nebantuiti de soare, vant si necazuri, un parvenit angajat de mami
, ca sa aiba un viitor copilul, s-a ofuscat . Cand i-am spus ca habar n-are ce-i aia fisa postului sau alte "reguli" si ca diploma lui de Spiru Haret, in domeniul "protectia mediului" nu cadreaza cu "servitul patriei" decat daca mami face loopinguri pt angajare , s-a "pupuat" baiatul si-a fugit la mami . Si mami i-a spus : fii tare, martinel, afirma-te , ca altfel nu ajungi grizzly !!
Drept dovada, linkul pus de "martinel " cu tendinte de grizlly .
.......:are mama curva si tata poponar ..
Am incercat sa fiu indulgent cu tine, ca asa-i crestineste, nu-i asa @ agabi, dar daca ma mai f.u.t.i. la cap pe alte topicuri si nu ma sterg prietenii tai, te f.u.t.e. D-zo !
biban solzos
senior member
N-as crede sa ia cineva masuri impotriva ta..ca n-au cum,tu esti dus rau cu pluta.Admin-ul si moderatorii pot sa ia masuri acum impotriva mea...pe buna dreptate, pt limbaj ...
biban solzos scrie:Iar cei care credeti ca noi, romanii astia , asa cum suntem, ardeleni, olteni, moldoveni, etc, va facem de rusine, plecati si spuneti ca sunteti tigani, machedoni, ceangai, sau f.u.t.i. in c.u.r. Aveti sanse in Europa moderna . Chiar sunteti doriti in Amsterdam, Budapesta, etc ...Aveti cartiere si strazi intregi ...Curvele si poponarii sunt la mare trecere ...Roiuuuu...
Ba ar cam fi cazul să ia. Am înțeles că „arena” e locul rezervat pentru ce nu e permis pe forum dar gunoiul dă pe-afară de acolo în mod regulat.semlecangheorghe scrie:N-as crede sa ia cineva masuri impotriva ta..ca n-au cum,tu esti dus rau cu pluta.Admin-ul si moderatorii pot sa ia masuri acum impotriva mea...pe buna dreptate, pt limbaj ...