Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
biban solzos
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de biban solzos » 15 Mai 2013, 07:24

biban solzos scrie:...Adica: daca schimbam "mp"-uri cu tine , indiferent de ce scriai tu, alea ramaneau in "tolba" mea !!!! Si nu le-ar fi aflat nici D-zeu in ziua de Paste :evil:
Nu mai pot completa, da' sper ca acum sa pricepi MACAR treaba cu "mp"-urile ....Incearca, prietene, e atat de simplu sa intelegi sensul a doua cuvinte "...DACA SCHIMBAM ..." Referitor la faptul c-am ajuns sa ma citez singur, poate, poate, vei intelege si tu , intr-un final, ca n-a afirmat nimeni c-ar fi conversat cu tine pe mp...ADICA AR FI SCHIMBAT MP-uri CU TINE...
..Si scriu si dimineata, sa fie lumina mai mult timp...
S-aveti sanatate , si trai imbelsugat !
Ne mai intalnim eventual la pescuit ...fara tancuri, sau impuscaturi...si in special , fara MP-uri :!:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Mai 2013, 10:50

Ghiboarte esti cam necivilizat..la pescuit esti cu mult inapoia ungurilor,nush cum se face avind in vedere'originile tale divine',zamolxiene,sau atlante..cine stie.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 15 Mai 2013, 12:20

semlecangheorghe scrie:Ghiboarte esti cam necivilizat..la pescuit esti cu mult inapoia ungurilor,nush cum se face avind in vedere'originile tale divine',zamolxiene,sau atlante..cine stie.. :D
Mai mai ce avansati sunt fratii nostrii unguri fata de noi romani ca si pescari.... :lol1: :lol1: :lol1: nu prea stiu cam la ce nivel este Romania cu pescarii ei la nivel de campionat mondial la spinning sau la crap si pe unde este Ungaria la acest capitol dar na stiu ca rezultatele de genul sunt irelevante :lol: :lol: :lol: sau sa vb de ce ape au ungurii unde s-a organizat un campionat mondial.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Mai 2013, 13:08

Sa-mi bag si eu ceva ca bradypus cand vad chesti de genu'.
Avem campeoni avem bogatani care fac niste ape exclusiviste pentru bogatani si gata suntem cineva ca natie?
Ca ape naturale avem dar pesti in ele ...p..a, doar de gunoaie full. Ca 90% din pescarii nostrii se pot numii linistit braconieri dupa lege....ca asta am fost si este.... si continuam sa ne mintim in fata si pe noi insine, acoperindu-ne cu un Sarulesti,Corbu si si niste campioni (tot pe banii lor, ca cine n-are sa nici nu viseze la asa titlu)....Ce conteaza???
Ca ungurii, nemtii sau alti vestici au pefromante poate mai slabe sau nu au cate un caz aparte de apa colcaind de pesti introdusi artificial la "nivelul nostru" ..asa e. Dar ce conteaza ca au ape naturale, curate si cu pesti? Ce conteaza ca daca apari pe Tisa cu n-spe bete...chiar vecinul tau pescar te ia la rost ca nu ai voie cu asaceva? Ce conteaza ca la noi exact invers...se mirau toti pe balta ca sunt de acord sa platesc taxa de zi si sa folosesc o singura lanseta de spin cand am dreptul sa dau cu cate vreau eu, cum faceau ei...impanzind sute de metrii patrati ?
Ca la unguri nu are nimeni tupeul sa faca asaceva, inafara de pescarii romani care binenteles bagau si acolo la sacosa tot ce misca si se si laudau cu galeti intregi de maruntis? Dar tot romanul e fruntea'.

Sa-mi bag sula in genul asta de patriotism...
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Mai 2013, 13:39

rapace scrie:
semlecangheorghe scrie:Ghiboarte esti cam necivilizat..la pescuit esti cu mult inapoia ungurilor,nush cum se face avind in vedere'originile tale divine',zamolxiene,sau atlante..cine stie.. :D
Mai mai ce avansati sunt fratii nostrii unguri fata de noi romani ca si pescari.... :lol1: :lol1: :lol1: nu prea stiu cam la ce nivel este Romania cu pescarii ei la nivel de campionat mondial la spinning sau la crap si pe unde este Ungaria la acest capitol dar na stiu ca rezultatele de genul sunt irelevante :lol: :lol: :lol: sau sa vb de ce ape au ungurii unde s-a organizat un campionat mondial.

Nu vorbesc de pescuitul de competitie...nu..

Vorbesc de respectul fata de mediu in general,de paduri,de ape, de pesti..

In timp ce mindrii urmasi ai lui Zamolxis,hacuiesc de zor malurile riurilor la propriu,cu excavatoare,baga riurile de munte prin tevi,distrug delta Dunarii,'barbarii' urmasi ai lui Arpad ala,baga la inchisoare braconierii,si dau amenzi usturatoare,aluia care taie fie si o creabga pe malul apei..Nu mai vorbesc cum e pe incintele populate..

In mod ciudat,fii Geei,urmasii nativilor din cel mai vechi loc al civilizatiei umane,distrug,si consuma toate resursele nturale ale acestui loc binecuvintat..

Io cred altceva..io cred ca sint toti un fel de 'csabi barna',deghizati in romani veritabili.. :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 15 Mai 2013, 14:46

Imagine

DA? SI CE DACA?
NOI SUNTEM ROMANI
NOI SUNTEM ROMANI
NOI SUNTEM AICI PE VECI STAPANI!

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 15 Mai 2013, 14:51

Nu Gigi tu nu vb de pescuit si asta este problema nu ca e de competitie sau recreativ tu vorbesti de altceva respect fata de natura sau poate spirit de conservare a resurselor naturale asta este cu totul altceva faptul ca romanul nu este educat in directia asta este mult prea evident dar paragina in care se gasesc apele la noi este plecata de la scumpii nostrii conducatori ...@ulk spune ca acolo te amendeaza imediat daca comiti o infractiune,cat de mica ar fi ea ,sau ca pescarii se erijeaza imediat in legiuitori pe baza de sa moara si capra vecinului bineinteles afirmatii completate si cu injuriile de rigoare iar valoarea unei natiuni este cantarita pe debandada provocata de cei ce incearca sa ne coboare pana acum cu succes....sa se aplice legea asta putina si proasta si in Romania si atunci ungurii vor ramane fara laudatori :lol: :lol: :lol: ....eu pe la pvtv in emisiuni ce am vazut nu prea imi pareau cine stie ce populate apele lor naturale sa prinzi cativa avati de max 30 de cm si bibanei de pana in 15 plus cateva marlitze sub 40 nu inseamna sa ai peste dar daca voi spuneti ca in Ungaria sunt cainii cu colaci in coada eu va cred ......doar ati fost acolo

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 15 Mai 2013, 15:14

semlecangheorghe scrie:
In mod ciudat,fii Geei,urmasii nativilor din cel mai vechi loc al civilizatiei umane,distrug,si consuma toate resursele nturale ale acestui loc binecuvintat..

Io cred altceva..io cred ca sint toti un fel de 'csabi barna',deghizati in romani veritabili.. :D
Sa inteleg ca pentru ca resursele acestui loc binecuvantat sa nu se consume /distruga ar trebui ca acei urmasi ai nativilor de pe aceste pamanturi sa fie eventual eutanasiati si locul lor sa fie luat de ungurii ce au atata respect fata de natura si care se sesizeaza imediat cand cineva greseste si se erijeaza in razboinicii protectori ai apelor pestilor,padurilor...etc ...ai dreptate ca unii sunt deghizati in Csibi Barna doar cu o atentionare deghizarea este foarte palida si sunt recunoscuti imediat ...uitate in oglinda ce vezi ?

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Mai 2013, 15:21

biban solzos scrie:Inca odata: sunt mic si prost , nu vreau sa se justifice nimeni in fata mea, cum n-o fac nici eu...
lume rea taica... ,chiar ashe... chiar nu te-a contrazis nimeni !

cu justificatu nici nu stiu ce sa mai zic... , e vero ! la nime nu so justificat nici pe privat si nici macar lui SF !

imi place cum isi amesteca el familia... asta ca vrea el... , si apoi cum o amesteca si pe a altora... tot pt ca asa vrea el !

culmea e ca toata lumea a ramas datoare le iel... , cu iexceptia mie... , e ghine ca suntem chit ! :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Mai 2013, 15:32

mnah...

ULK faci confuzie
una e sa fi... cum zici tu ... patriot... , si alta e sa fi gospodar !
poti ori una ori alta... sau si una si alta , sau nici una nici alta :D

Închis