Ca-i fanii...pardon,funny..oare ,gigi de ce se aprinde asa repede?

Nu am gram de sinje austroungar..Ai mei or fost pa partea asta, batuti cu doasca-n cap,gen 'biban oglinda'..nici de bogracs nu or vrut sa auda..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ca-i fanii...pardon,funny..oare ,gigi de ce se aprinde asa repede?
Mai , tu crezi ca prin alte parti toate is bune si frumoase ? Ca o tot dai ca astea se intampla doar la noi ! Chiar crezi !rapace scrie:Fi un picut mai direct si nu lasa loc de interpretare asupra postarii spune lucrurilor pe nume .. sau concluzia se include in ultima propozitieSF scrie: tre sa fi minor sa crezi ca exista cavalerism si alte vorbe mari , toti au furat de la ala de la care au putut si l-au calcat pe ala mai slab , in cazu asta ii doar stupizenia aia de care vorbea Brucan combinat cu lasitate .
Ai vreo cateva topicuri despre tot felu de chestii din astea , cu leaganu Universului si buricu Pamantului , de obicei teorii neacceptate de ce am stiut pana acuma , un fel de descoperiri fenomenale , care tin la un anume tip de public , in genere nu prea inteligent . Vad ca ai si dat link la o pagina ...gabitoi scrie:SF scrie:Initiatoru topicului pierde vremea , zau , daca nu ai nimic mai bun de facut decat sa citesti tot felu de ratati paranoici, ii grav amice![]()
Ceangaii aia din Covasna si Harghita is mai bine de jumate analfabeti , traiesc in secolu trecut sau chiar si mai mult , multi cred ca nu au depasit marginea comunei , is chiar aia din UDMR care ii vor asa .
In rest , in lumea de azi , daca te lesi luat la suturi , te umfla oricare , dealtfel asa o fost dintodeauna , tre sa fi minor sa crezi ca exista cavalerism si alte vorbe mari , toti au furat de la ala de la care au putut si l-au calcat pe ala mai slab , in cazu asta ii doar stupizenia aia de care vorbea Brucan combinat cu lasitate .
Prietene ,fiecare din noi este liber sa-si piarda vremea cum vrea.Deasemeni nu poti impune nimanui un mod de gandire sau un concept,un ideal sau orice altceva.Unui om ii poti lua ceva cu forta,dar niciodata nu ii poti da ceva cu forta.Cand am deschis topicul asta ,l-am considerat interesant si m-am gandit ca poate la fel il vor considera si altii.Nu-mi plac polemicile de dragul POLEMICII.Respect pe toata lumea si am pretentia sa fiu respectat.
Stima.
biban solzos scrie:SF scrie:Initiatoru topicului pierde vremea , zau , daca nu ai nimic mai bun de facut decat sa citesti tot felu de ratati paranoici, ii grav amice![]()
Ceangaii aia din Covasna si Harghita is mai bine de jumate analfabeti , traiesc in secolu trecut sau chiar si mai mult , multi cred ca nu au depasit marginea comunei , is chiar aia din UDMR care ii vor asa .
In rest , in lumea de azi , daca te lesi luat la suturi , te umfla oricare , dealtfel asa o fost dintodeauna , tre sa fi minor sa crezi ca exista cavalerism si alte vorbe mari , toti au furat de la ala de la care au putut si l-au calcat pe ala mai slab , in cazu asta ii doar stupizenia aia de care vorbea Brucan combinat cu lasitate .
SF-ule , nu stiu cum se face, din ce motiv sau cauza "colaterala " , dar subiectul doare . Si doare cu tipete din partea unora !! Daca tu crezi ca initiatorul topicului pierde vreamea , e treaba ta . Eu , nepriceputul, cum zice un "asimilat " din Arad , care nu deosebesc voblerul de rotativa ( motiv pt care nu scriu acolo, doar citesc si invat![]()
...) , pot sa-mi permit, aici, pe topicul asta , sa-ti spun, cu tot respectul si umilinta ( adica modestie, nu slugarnicie semlecanista , retine asta!!!! ) , ca gresesti !
Citind ce scrie autorul topicului si caracterizandu-l cum ai facut-o tu, spun doar ca gresesti ...ca sa fiu indulgent, desi ...![]()
. Chiar daca-l cunosti personal, i-o zici cel mult in privat , nu din balconul Universitatii ! Ce citeste el, ce scrie , cat de groasa i-si taie felia de pita pe masa, e treaba lui !
Sa nu ma-ntind mult : ceangaii din Harghita si Covasna SUNT TURISTI ...Ceangaii sunt din alta zona ...Chiar nu mai conteaza nici asta ...Daca tu vrei ca ceangaul sa fie locuitor al Harcov-ului ...Faca-se voia ta ...Tu le stii p-ale tale, eu, p-ale mele ...
Daca-i sa vorbim de analfabeti , de cetateni a caror gandire si mentalitate e cu ff putin peste tehnica batozei, a plugului cu un singur brazdar, a lingailor ( SGA) , a celor preaplini de ei, dar n-au nici macar elastic in chiloti, dar folosesc pp de 16lb ca sa nu pice jos, si sa le curga "produsul " , putem vorbi ....Eu cred ca n-are rost ...Prefer sa las ceangaii in Harcov , si sa inchei subiectul
![]()
![]()
Inc-o precizare : NICIODATA nu l-am calcat pe cel mai slab , dimpotriva ! DAR ASTA E NUMAI TREABA MEA !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
N-AM FURAT DE NICAIERI
![]()
![]()
![]()
SI AM AVUT OPORTUNITATI LA CARE TU POATE NICI NU VISEZI
![]()
![]()
Precis, vei zice c-am fost fraier ! DA! Prefer fraier , linistit , impacat , care n-am habar de teorii semlecaniste , etc... La gandirea ta , prefer sa fiu cel categorisit de Brucan ....Dar cu gandirea ta, e vai de generatia care-ti urmeaza ...copii, nepoti, etc ...
Eu tot mai vreau sa cred, asa "stupid people " brucanesc cum sunt ca tastatura a fost vinovata ...sau eu somnoros ...daca tu esti convins de ce-ai scris ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Problema "cavalerismului " si-a vorbelor mari e mai mult decat deplasata ...Lamureste-l pe @ rapace cu asta, pt ca nici el nu prea intelege ....Sau , dupa cum crede si el, "brucanismul " e in mare voga ?
Nu SF nu se intampla doar la noi ,singura mare diferenta ca nici in Romania nu am pretentia sa se impuna legea la meciuri se stie prea bine ca cei din galerie gasesc motive de cearta din cele mai diverse si daca sunt si de ordin etnic nu schimba nimic cu cat mai multe insulte cu atat mai bine indiferent de tema pe care sunt facute ....galeriile in genere sunt formate din extremisti bonavi neadaptati ai societatii care isi exprima frustrarile vietii prin afilierea la acea galerie ...mai vezi ce se intampla in Spania cu ETA si extremisti basci cei ce considera ca mesajele lor de autonomie prezinta interes(si credema aia sunt mult mai indreptatiti decat maghiarii din Romania) ,vorbeste-mi daca vrei despre ce se intampla cu ei si cam cata viata libera au cei ce doresc autonomia tarii Basce.SF scrie: Mai , tu crezi ca prin alte parti toate is bune si frumoase ? Ca o tot dai ca astea se intampla doar la noi ! Chiar crezi !
.
Aici esti exact in acelasi sentiment cu mine ,si doresc sa subliniez ca pt maghiarii din Romania acest sentiment este exacerbat si total nejustificatOriunde in lume exista minoritati , si alea care is pe locu doi vesnic au un fel de de sindrom al minoritatilor , in unele cazuri nici nu prea sant
Asa cum spui si tu ar trebui sa existe si cei ce le raspund ungurilor (in speta statul)din pacate in tara asta cei ce ar trebui sa aiba un cuvant de spus sunt de origine romana in concluzie o natie caracterizata de un cuvant "cu..va" ce se ghideaza dupa o vorba tare bine implementata "capul plecat sabia nu-l taie" din pacate cel ce a scos vorba asta a uitat sa spuna si continuarea capul plecat sabia nu-l taie dar devine o pozitie facila pentru a ii pune jugul in mod definitiv(iar noi jugul il avem bine instalat)....de cand tot tinem capul plecat ne-am cocosat de tot si am ramas indobitociti ,unii incearca sa ne puna ochelari de cal la ochi pt ca totul sa functioneze asa cum planuiesc ei , vezi si comenteaza doar ce dorim noi ,,,iar noi tacem si trudim in jug ca natie obedienta ce suntem....Sincer , la tot felu de specimene maghiare ar trebui sa existe si rivalii romani ,pe aceasi masura , da astia cam lipsesc , nu avem nici macar procentu ala de indivizi dispusi la acte din astea
Literele mari din text , erau destinate EXCLUSIVSF scrie:Care o fi mai bibane mecanismu psihologic ce te impinge sa scrii cu litere mari prin text , o fi ca tu crezi ca noi restu santem mai idioti decat tine si simti nevoia sa ne areti cuvintele cheie , ca astfel noi nu le vedem .
Am inteles ca vrei sa ne areti ca esti inteligent , si esti o gramada , doar ca te deplasezi in directia gresita , ca deja ai probleme in a scrie scurt si concis , ai nevoie de timp si spatiu ca sa-i dai doua bucati la Gigi , pentru asta nu-i nevoie de atata ma , poti sa o faci in doua randuri , ar fi mai usor de urmarit si probabil mai haios , unii chiar ar considera inca un semn de inteligenta daca poti sa scrii putin da sa zici mult , ca la tine asta vad ca-i slabiciunea , scrii mult si zici putin , ca-n rest esti toba de carte