Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu am unguri care intra la orice ora la mine in casa , dar am si romani pe care i-am scos afara ...Eu consider ca am reusit, pana acum , sa fac diferenta intre om si dobitoc ...
mah,nu-i. stai linistit.MuskMd scrie: Ideea e ca pasul ala dintre o comunicare normala si "hai sa ne dam in cap" e mic al dracului ......
rine scrie: oare ,gigi de ce se aprinde asa repede?
![]()
![]()
Bre, prostane, ai butonul "citeaza"semlecangheorghe scrie:Nea ghibortz a scris..
Eu am unguri care intra la orice ora la mine in casa , dar am si romani pe care i-am scos afara ...Eu consider ca am reusit, pana acum , sa fac diferenta intre om si dobitoc ...
Oopaa,esti cam ielastic coane..
De cind ti-am aflat numele ,se pare ca te cam dai pe coada-napoi..
Ti-e cumva jena de toate zoaiele ce le-ai vomitat pe aici...no stai tu numa' ca te lecuiesc io..ce zic ungurii aia mah,care-ti trec pragul de ce scrii p-acilea??
Vrei sa aflam??
Refritor la afirmatia subliniata atita iti spun...''mai putin cind te uiti in oglinda""
Precizare: mi-s "solzos " nu mi-s "tepos " , uratulerine scrie: proverbialul calm ardelenesc se refera numai la romani.
prea des am auzit "am singe iute. de secui" .aici biban tepos are dreptate . cred ca etnicii maghiari ,au hipertensiune mostenita genetic![]()
![]()
si trebuie sa mai recunosc( din experienta proprie) ca n general sunt foarte buni pescari
si aici ,pe forum,sunt super baieti de etnie maghiara.
p. s. ( se putea fara?)
oare ,gigi de ce se aprinde asa repede?
![]()
![]()
vroiam sa ies , dar scuze ! Spiritele apartin lumii de "dincolo " ...eu n-am reusit inca sa ajung acolo , sa le aprind ! Tu chiar asta-mi doresti ? Sa ajung in lumea spiritelor ????nagy victor scrie:Biban solzos (sau cum sa-ti spun/scriu) , vad ca peste tot reusesti sa aprinzi spiritele !![]()
![]()