Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rapace
senior
senior

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de rapace » 19 Apr 2013, 08:32

Asta spun si eu lenea, nemiscarea,neimplicarea,adoptarea pozitiei orbului in care se afla cei ce ne conduc ,din diverse motive personale,luarea de pozitie contra comportamentului xenofob manifestat de populatia maghiara contravenind intereselor personale si inevitabil duc la intensificarea acestor manifestari,cum spuneai linia dintre solutiile pasnice si cele violente este foarte subtire si datorita neimplicarii celor ce ne conduc cat de curand acea linie va fi trecuta si de romani ,caci bozgorii o trec destul de des ..........Din pacate in tara asta prea putini sunt oameni majortatea covarsitoare fiind formata din curve lase ...interesul bate bunul simt si respectul de sine la prea multi din cei ce isi spun romani .....Si app nici dintre "pescari "nu sunt multi care sa fie in mod real pescari :respekt: :respekt:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Apr 2013, 08:45

Nea ghibortz a scris..
Eu am unguri care intra la orice ora la mine in casa , dar am si romani pe care i-am scos afara ...Eu consider ca am reusit, pana acum , sa fac diferenta intre om si dobitoc ...

Oopaa,esti cam ielastic coane..
De cind ti-am aflat numele ,se pare ca te cam dai pe coada-napoi..
Ti-e cumva jena de toate zoaiele ce le-ai vomitat pe aici...no stai tu numa' ca te lecuiesc io..ce zic ungurii aia mah,care-ti trec pragul de ce scrii p-acilea??
Vrei sa aflam??
Refritor la afirmatia subliniata atita iti spun...''mai putin cind te uiti in oglinda"" :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 19 Apr 2013, 17:32

MuskMd scrie: Ideea e ca pasul ala dintre o comunicare normala si "hai sa ne dam in cap" e mic al dracului ......
mah,nu-i. stai linistit.
am vazut multe masini in zona aia, cu numere de ungaria sau din judetul covasna respectiv harghita,care aveau atasat ostentativ un abtibild care reprezenta conturul "ungariei mari" si-n culorile drapelului ungariei..romanasii nostri se uitau lung, ridicau din umeri si mormaiau un "da-i dracu" in barba. nici o masina vandalizata. manjita cu graffiti sau macar zgariata intentionat.la magazinele Mercur din M.Ciuc sau Gheorghieni o sa auzi intr-una muzica cantata in maghiara ,ca ambient. la fel in benzinarii .enervanta rau.
nici macar nu-i o limba melodioasa :lol:
dar nici o marfa "daramata din greseala" de pe raft.
acum doi ani, de rusalii ,am fost cu niste prieteni in zona . vroiau sa vada si M.Ciuc. orasul era inchis de...politia romana.
doar pe mine vroiau sa ma lase sa intru ,ca am nr de masina numai din consoane :lol:
am inteles ca aveau secuii nu stiu ce mare reuniune.
daca toate astea erau invers...belea. ne stia tot mapamondul
proverbialul calm ardelenesc se refera numai la romani.
prea des am auzit "am singe iute. de secui" .aici biban tepos are dreptate . cred ca etnicii maghiari ,au hipertensiune mostenita genetic :lol: :lol:
si trebuie sa mai recunosc( din experienta proprie) ca n general sunt foarte buni pescari
si aici ,pe forum,sunt super baieti de etnie maghiara.
asa ca stai linistit. e departe pana la.. cel putin din punctul de vedere al majoritatii ,majoritarilor
p. s. ( se putea fara?)
oare ,gigi de ce se aprinde asa repede?
:lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Apr 2013, 17:39

rine scrie: oare ,gigi de ce se aprinde asa repede?

de la gaze :lol: :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 19 Apr 2013, 19:30

semlecangheorghe scrie:Nea ghibortz a scris..
Eu am unguri care intra la orice ora la mine in casa , dar am si romani pe care i-am scos afara ...Eu consider ca am reusit, pana acum , sa fac diferenta intre om si dobitoc ...

Oopaa,esti cam ielastic coane..
De cind ti-am aflat numele ,se pare ca te cam dai pe coada-napoi..
Ti-e cumva jena de toate zoaiele ce le-ai vomitat pe aici...no stai tu numa' ca te lecuiesc io..ce zic ungurii aia mah,care-ti trec pragul de ce scrii p-acilea??
Vrei sa aflam??
Refritor la afirmatia subliniata atita iti spun...''mai putin cind te uiti in oglinda"" :lol:
Bre, prostane, ai butonul "citeaza" :mrgreen: :mrgreen: ... Nu trebuia sa scrii : bibanelul meu simpatic scrie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Da' tu , ghemuit de soacra conlocuitoare la cuibarul gainilor, ti-ai pierdut simtul ratiunii ...Nici o problema :P :P :P ....
Asa cum incep baietii sa posteze, referitor la pastile, tratament, ceata care e perpetua in interiorul cutiei tale craniene, incep sa ma lamuresc si eu ...Te credeam un "mester manole " al pescuitului , dar, in realitate esti doar " Gigi amoroso " al soacrei ...
...Vad ca esti nerabdator si stii totul ...Tu si computerele de la NASA ....O rugaminte...Asteapta pana reusesc sa ma scutur de praf , la cat ma tavalesc pe jos citind ce scrii....Tu ori ai vreo balama stricata, ori aracetul era falsificat, in momentul creatiei tale, pt ca tu doar cu "lipinol" ai reusit sa fii procreat , sau , cazul mai grav, copil fiind, durduliu si rotofei, ai fost aruncat de parinti in sus , de "N" ori, de bucurie ca au asa un "pepenas " ....Ghinionul e ca te-au "recuperat " intact doar de " N-1" ori :mrgreen: ...Acel "-1 " se reflecta in tot ce spui ...Dar nu dispera :lol: :lol: :lol: ....Asa cum ziceau cei care te cunosc mai demult, foloseste pastilele, ceaiurile ....chiar si acupunctura te poate ajuta ....sau meditatia transcedentala ....Incearca, n-ai nimic de pierdut, mai grav nu poate fi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asa-mi placi !!!....Zi de mine ce vrei , doar asa vei manca snitelul cald, proaspat facut de soacra ....Nu ma supar, chiar deloc , in final, vei putea sa urci si pe canapea daca vei descoperi ca eu am adus SIDA in lume sau l-am "rezolvat " pe Litvinenko :mrgreen: ...Sau, cine stie , eu dirijez din umbra toata clasa politica ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Eu sunt Quasimodo , reincarnarea lui Stalin (sau Hitler :wink: ) ...ori poate Pilat din Pont, criminalul lui Isus ...Pot fi si motanul Tom, dusmanul soricelului Jerry :P ....Daca vrei, pot fi si un borcan cu dulceata de afine , aromata, gata de intins pe paine ...Sunt ORICINE si ORICE , numai sa nu mai suferi si sa lasi topicul in pace ...Incearca sa te impaci cu soacra altfel :wink: :wink: :wink: ....Daca nu esti "expirat " , si daca faci fata, o sa te ciupesca dulce de falcute ....incearca sa vezi :lol: :P

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 19 Apr 2013, 20:22

@ gabitoi , regret, dar ramai tu cu descreieratul asta! E topicul tau, si continuand cu el , asa cum a fost instruit , nu se ajunge nicaieri ...Un topic despre limba romana va ajunge obiala unui dezaxat ....
Salut si cele bune !

ps: Ai vazut cum doare limba romana ? Oameni pt care bagai mana-n foc , si-ai fi mers cu ei la drum, stau cu brisca in jeb :twisted: :twisted:
Numa ca nu-i moartea cailor dupa vrerea cainilor :lol: :lol: :lol:
Salutari "smecherasilor " , care, avand simtul umorului si realitatii, au destins incrancenarea ivita uneori pe topic ....Oldul Radu e in top... :respekt: ...Ca-i ghin Maramu' ...dator vandut :mrgreen: :mrgreen: ...mai sunt cativa, da' nu vreau sa-i dau prilej imparicopitatului sa se ia si de ei ...Va salut si ...ce-mi doresc mie, va doresc si voua :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lasati-l pe habauc in pace, asta nici mort nu-si reneaga soacra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....Sincer, pierdeti ceva daca lasati dupa el ? :P :P...Asta mi-au zis toti...N-o scoti la capat cu el...Si daca se mai si descalta :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ...ohohohooooo.....ori se dezbraca de "uniforma " :headbash: :headbash: :headbash: :headbash: :headbash:

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 19 Apr 2013, 20:56

Biban solzos (sau cum sa-ti spun/scriu) , vad ca peste tot reusesti sa aprinzi spiritele ! :lol: :lol: :lol:
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 19 Apr 2013, 21:04

rine scrie: proverbialul calm ardelenesc se refera numai la romani.
prea des am auzit "am singe iute. de secui" .aici biban tepos are dreptate . cred ca etnicii maghiari ,au hipertensiune mostenita genetic :lol: :lol:
si trebuie sa mai recunosc( din experienta proprie) ca n general sunt foarte buni pescari
si aici ,pe forum,sunt super baieti de etnie maghiara.

p. s. ( se putea fara?)
oare ,gigi de ce se aprinde asa repede?
Precizare: mi-s "solzos " nu mi-s "tepos " , uratule :evil: ! Si, ca sa nu te lasi la @old radu , intri si tu cu darul de botez (merge o ciozvarta mica de miel , cf sezonului :wink: :wink: ) ...Calmul ardelenesc e caracteristic si etnicilor maghiari ...Sunt si pe forum, prezenti aproape zilnic, nu-i nominalize, unu-i chiar din Oradea , si-i de nota 10+TVA ! ...Dar, asa cum spuneam, mostenirea genetica si cei 7 ani d-acasa , se vad intotdeauna, indiferent ca esti roman sau ungur, sau sef de trib :wink: :wink: :wink:...comportamentul si aprecierile celor din jur , uneori, cam spun multe ...
Despre astea se putea vorbi elegant , simplu, chiar si cu umor , dar cand incepem sa ne semlecanim din Japonia in Kosovo , din Valea Regilor in Mexic , chiar nu mai conteaza nimic ....
Parerea unui batut in cap ( aplaudat de inca unul care imita in virtutea slujbei duminicale ) , ca vreau sange de ungur , chiar e deplasata ...Ca nu-mi convin ideile "elitei" , nu inseamna ca-i incalec cu tancul ...Cat timp sunt unguri cu care poti convietui, pt mine sunt OK . Ca sunt si ''deplasati " , cum sunt si intre noi, ...nu-s obligat sa-i accept ...
Cum ziceam mai deunazi : ai bun simt si cei 7 ani d-acasa ? Atunci chiar n-are nimeni nimic cu tine, chiar daca esti roman, ungur, bosiman sau hotentot !
Daca esti semlecan, atunci te scuipa romanii, te injura ungurii ca-i faci de ras, avorteaza oaia cand vede ce ar putea zamisli, lesina barza in varful stalpului si cade pe 220v, ca sa faca avort, sa nu ''produca" jaws :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Trai bun cu semlecan , in continuare ...nu-mi permit ca din putinul timp ce-l am , sa-l dedic lui ....Impaiati-l, mumificati-l, faceti ce vreti cu el ...E-al vostru, ca bradul, cu falcutza-n piept ...vorba lu" DDTV : nici nu stiti ce pierdeti :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Si lasati dupa el, altfel, intrati si voi in "giratorii" ...Dupa aia, de emotie si stres, nu mai " corespunde " la soacra ...si iar se tureaza in giratoriu...si iar, si iar....repetat si de mai multe ori :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fiti buni si indulgenti ! Dovediti ca iubiti animalele si copii...Asa va fi si ghiorghita fericit :P :P :P

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 19 Apr 2013, 21:23

nagy victor scrie:Biban solzos (sau cum sa-ti spun/scriu) , vad ca peste tot reusesti sa aprinzi spiritele ! :lol: :lol: :lol:
vroiam sa ies , dar scuze ! Spiritele apartin lumii de "dincolo " ...eu n-am reusit inca sa ajung acolo , sa le aprind ! Tu chiar asta-mi doresti ? Sa ajung in lumea spiritelor ???? :roll: :roll: :roll: Tinand cont de nume (NAGY), ca sa nu zici ca-s Prometeu incendiatorul, te trec si pe tine alaturi de cel de nota 10+TVA ...tu n-ai decat 8+ ...pt ca prea lasi de la tine ( nu dezvoltam, cunosti si tu, si n-a fost corect ce-ai patit ! ...Daca tu poti accepta unele chestii, te priveste , dar ...)
ps: poti sa-mi spui/ scrii cum vrei . Tu esti unul din cei patiti, deci nu ma superi, indiferent de ce scrii...doar sa nu-mi zici "c.u.r. negru " :( ...
Daca tot vrei sa-mi zici, ia zi: Cu ce gresesc ? Poate ai tu dreptate ! Exclude forumul tau, ca n-are rost discutia atunci ! Daca detaliem , ies altele si- s cu urechi :wink: :wink: :wink:
Poate cu tine pot povesti, nu CA CU semlecan ! Dar sa nu-mi trantesti lozinca : Eu ce sa fac, nu vreau sa ma cert cu nimeni !
Da' mai bine las-o, stii tu bine motivele ...Si ce-o sa-ti auzi ! Crezi ca merita sa fii acuzat ca stai la povesti cu solzosul ?
Sanatate, fa tu cum crezi !!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Apr 2013, 06:03

Nu stiam ca este si '''biban oglinda"".
Acuma stiu...e oglinda,dar pe creier,ii lipsesc circumvolutiunile..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Închis