Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2013, 11:06

bla,bla,bla......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... , ..bla.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2013, 11:18

Am auzit ca Atlantida o disparut pentru ca pamintenii ce o populau au fost asimilati de extraterestrii.. :idea:
Extraterestrii le ofereau pamintenilor,buletin de Marte,pensie in credite valabile in paishpe universuri locuite,si puteri paranormale,pamintenilor care se lasau 'asimilati' :idea: Ba mai mult ,extraterestrii astia si-or permis sa arda in public o blana de mamut atlant ,la care se inchina toata suflarea continentului disparut,si care conform legendei sustinea pe spatele-i gigant toata lumea lor..
Noh ,cind o vazut mamutul,ca astia i-au ars blana,si el statea ca prostu' sa scuturat odata ,de ia inghitit marea pe toti..Si cind te gindesti ca inteleptii lui Zamolxe, :!: :!: :!: i-au prevenit pe imprudentii atlanti asupra a ce avea sa se intimple,daca se lasau asimilati..

Informatiile de mai sus se gasesc in biblioteca secreta a Vaticanului,si nu au acces la ele decit un cerc restrins de initiati,oricine le face publice sau le transmite risca sa dispara pentru totdeauna.. :!: :!:

P.S.Se cauta niste persoane dispuse sa duca niste mesaje la Zamolxis...Se ofera diurna,bonuri de masa si fo 12 lanci ascutite cu laser si anestezie automata..si pozitionare verticala asistata din satelit..nu pierdeti ocazia,comunicarea cu marele zeu are loc doar odata la 150 de ani..ar fi pacat sa o ratati.

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Apr 2013, 12:25

biban solzos scrie:
SF scrie:Care o fi mai bibane mecanismu psihologic ce te impinge sa scrii cu litere mari prin text , o fi ca tu crezi ca noi restu santem mai idioti decat tine si simti nevoia sa ne areti cuvintele cheie , ca astfel noi nu le vedem .
Am inteles ca vrei sa ne areti ca esti inteligent , si esti o gramada , doar ca te deplasezi in directia gresita , ca deja ai probleme in a scrie scurt si concis , ai nevoie de timp si spatiu ca sa-i dai doua bucati la Gigi , pentru asta nu-i nevoie de atata ma , poti sa o faci in doua randuri , ar fi mai usor de urmarit si probabil mai haios , unii chiar ar considera inca un semn de inteligenta daca poti sa scrii putin da sa zici mult , ca la tine asta vad ca-i slabiciunea , scrii mult si zici putin , ca-n rest esti toba de carte :D
Literele mari din text , erau destinate EXCLUSIV :wink: altei persoane , pe care-o credeam cu un putin "retard " ...Daca te afecteaza si crezi ca ti-era adresata , n-ai decat sa te incadrezi singur in "categorie " ... Si , mai retine o singura treaba, simpla si pt un IQ mic, mic de tot ! : tu sa nu vorbesti de " noi restu sUntem mai idioti decat tine si simtim nevoia sa na arAti.
Bibi , vezi ca am zis "simti" , nu "simtim", ca tot o dai cu limba romana :wink: , si nu-mi dau seama ce analiza a mp ai putut face ca nu-mi amintesc sa fi schimbat o vorba cu tine pe privat . ori esti o clona bine facuta , ori ai acces la mesajele mele , ori ai facut-o telepatic , sau incurci borcanele , in tot cazu nu-i de bine . io zic sa te controlezi , adica sa-ti faci un control .
Ca tu zici ca ai adresat acele cuvinte exclusiv altei persoane ,ii una , ca-n viata reala mi-ai raspuns asa si mie , si lui Gigel , si lui ULK , si in general scrii cu litere mari prin text , te-am intrebat care-i mecanismu psihologic si te rog sa ma scuzi daca ti-am dat si un raspuns ,chit ca o sunat ca un par in cap :lol: , is mai din topor cateodata :lol:

Dai cu oistea-n gard si cu restu , ti-am spus . te deplasezi la gramada intr-o directie gresita .

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2013, 13:13

te-am intrebat care-i mecanismu psihologic

Mecanismul e simplu...lipsa pastilutze..Ascultati brae asta.si va calmati.. :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=d3GgFvm29Ig

Ghiboartze....nu mai fi ..'pohui''.. :D

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 03 Mai 2013, 17:03

SF scrie:

Bibi , vezi ca am zis "simti" , nu "simtim", ca tot o dai cu limba romana :wink: , si nu-mi dau seama ce analiza a mp ai putut face ca nu-mi amintesc sa fi schimbat o vorba cu tine pe privat . ori esti o clona bine facuta , ori ai acces la mesajele mele , ori ai facut-o telepatic , sau incurci borcanele , in tot cazu nu-i de bine . io zic sa te controlezi , adica sa-ti faci un control .
Ca tu zici ca ai adresat acele cuvinte exclusiv altei persoane ,ii una , ca-n viata reala mi-ai raspuns asa si mie , si lui Gigel , si lui ULK , si in general scrii cu litere mari prin text , te-am intrebat care-i mecanismu psihologic si te rog sa ma scuzi daca ti-am dat si un raspuns ,chit ca o sunat ca un par in cap :lol: , is mai din topor cateodata :lol:

Dai cu oistea-n gard si cu restu , ti-am spus . te deplasezi la gramada intr-o directie gresita .
[/quote]

E suficient citatul asta din vasta-ti capodopera . Ce n-ai reusit tu sa intelegi, e ca eu trebuie sa mai si mananc si sa hranesc pe altii...Deci n-am timp de "rock'n'roll over the forumuri " ...Scuza-mi nesimtirea de-a nu-ti raspunde, pt ca o ceri, si o ceri imperativ ! De ce? Pt asta :
- de la stadiul de sugar, pana cand mi-am facut buletinul, am fost educat intr-un anumit fel, care, pt tine e de domeniul "SF" :!: :!: ...Adica: daca schimbam "mp"-uri cu tine , indiferent de ce scriai tu, alea ramaneau in "tolba" mea !!!! Si nu le-ar fi aflat nici D-zeu in ziua de Paste :evil: ...Daca traiesti ( ca sa nu zic altceva ) alaturi de persoane care-ti sunt atat de loiale, sa fii iubit ....Cin' s-aseamana , s-aduna . punct :!:
-Io nu-s clona nimanui ...daca ai obsesii, pronunta-te ....
-Cum ziceam mai sus, mp-urile mi-au venit, te deranjeaza ca nu le stii, suferi ca n-ai idee "cine " si "ce" a scris ?
-Daca ai ajuns si la telepatie, poti, linistit , sa iei legatura si cu Zavoranca ...e acelasi simptom ...
-Evit borcanele, desi, zice-se ca cioburile aduc noroc...Da'tu, cf nr de postari, esti "profi" , deci n-ai nevoie de noroc...doar succesul ti-e necesar :lol:
-Mi-e jena, rosesc, curg apele pe mine de umilinta, dar , daca tu treci "identic" unul din controalele ce le fac eu bianual, esti boier Bibescu ...Deocamdata, ia-o usor...desi vrei altfel, dar, nu-i moartea cailor dupa vrerea cainilor ...
- Gigel si ULK ( asta-i chiar tipograf de lozinci cominterniste :!: , si daca vrea dezvoltare, s-o ceara ...in timpul liber, dupa oua rosii, ma sacrific !) , nu erau nici pe departe "in trusa ta de naluci :wink: " ...Daca i-ai infiat, cum ziceam :cin' s-asamana, merg impreuna la pescuit ...Iubeste-i mai departe ...repetat, dar cu grija pe canicula ...

Oistea mea, o lovesc doar de gardul meu, directia in care merg eu, fara sute de postari "profi" , e , deocamdata , buna ...Viitorul nu-l stiu, ca de-l stiam , fugeam la prima agentie Loto... :mrgreen: :mrgreen:

O sugestie : testul copacului ...simplu, dar tre sa ai cine sa-l "citeasca " ...Cu asta pun punct, e mai bine ...PT LIMBA ROMANA ... :mrgreen: MIE ASTA MI-E DRAGA ...DACA PE VOI VA IA CU RAU DE LA "LINGURICA" , consumati lamaie la scrumbie, ca-i prea "gresata " !

ps: au mai fost baieti "spirituali" , dar au stiut ''what, care, cand, cine, ce, cum " ...Ia legatura cu "old"-ul sau cu "musk"-ul ...Vorba aia : nu-i totuna sa-ti placa, trebuie sa si stii :wink: :wink: :wink:
- la ultimul control facut, m-au pus sa deschid gura si sa fac: AAAAA....Si-au vazut ca nu-s albastru-n cerul gurii de la cerneala bauta , ci de la albastru de metil ...Te bagi :?: :?: :wink: :wink: :wink: :wink:...promit sa tac...discretia face parte din "formatia " mea... :wink: :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Mai 2013, 07:05

semlecangheorghe scrie:bla,bla,bla......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... , ..bla.

idem.

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 04 Mai 2013, 19:39

semlecangheorghe scrie:bla,bla,bla.......... , ..bla.
Curaj, Georgica , google translate a descifrat postarea ta ca fiind un apel "muribund " la 112 ...Usor, nu te agita, imediat sosesc baietii...unii chiar stiu meserie, asa ca ai grija...ospiciile mai au locuri :wink: :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Mai 2013, 14:11

http://www.pvtv.ro/pescuit/undita_si_re ... escar.html

Amice,esti cam ''necivilizat''.. :lol:
Oricum ,ungurii ne intrec la ''civilizatia'halieutica.. :lol: :lol:

Hai ,baga la macinat,ca de cind l-au banat pe Faneme e plictiseala p-acilea.. :lol: :lol: :lol: :lol:

.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Mai 2013, 19:35

Bibi , poti sa o lesi mai moale , ca-i legata cu ata alba aia cu mesajele private trimise de nustiucine la tine , sau ce vrei tu sa sugerezi , parerea mea ca nu ai nici un mesaj de la mine , io stiu ca nu ti-am scris , deci ce analiza ai facut numa tu stii , si ca sa o spun verde-n fata , nici nu cadreaza sa stai tu sa-mi faci o analiza a mesajelor private atata vreme cat te plangi ca stai rau cu timpu , tu tre sa-ti intretii familia si dinastea, te impusti singur in picior la foc automat , probabil ii un gest reflex la tine :lol: :lol: , ca si scrisu cu litere mari ,cred ca-ti amintesti singur ce explicatie mi-ai dat mai sus la asta , da cred ca vezi si tu ca nu-i asa :oops:
Daca nu-ti dai seama ce spui si sustii baga mare , sa-ti faci controlu ala la timp , poate mai scapi :arrow:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 15 Mai 2013, 07:07

SF scrie:Bibi , poti sa o lesi mai moale , ca-i legata cu ata alba aia cu mesajele private trimise de nustiucine la tine , sau ce vrei tu sa sugerezi , parerea mea ca nu ai nici un mesaj de la mine , io stiu ca nu ti-am scris , deci ce analiza ai facut numa tu stii , si ca sa o spun verde-n fata , nici nu cadreaza sa stai tu sa-mi faci o analiza a mesajelor private atata vreme cat te plangi ca stai rau cu timpu , tu tre sa-ti intretii familia si dinastea, te impusti singur in picior la foc automat , probabil ii un gest reflex la tine :lol: :lol: , ca si scrisu cu litere mari ,cred ca-ti amintesti singur ce explicatie mi-ai dat mai sus la asta , da cred ca vezi si tu ca nu-i asa :oops:
Daca nu-ti dai seama ce spui si sustii baga mare , sa-ti faci controlu ala la timp , poate mai scapi :arrow:
Dupa 11 (unsprezece ) zile, in care cred c-ai avut timp pt absolut orice , trantesti mesajul asta, desi, va anuntasem pe cei interesati ca va "accept, dandu-va dreptate in tot ce scrieti despre mine " ...La tine-i complicat...banuiam, d-aia am folosit majuscule...Pare-se ca si tu faci parte din "trupa" : unul cu tancurile pe unguri, unul cu armatele la M.M.O . (desi, daca era mai pe faza, urmand 9 Mai , putea folosi "Grivita, Vidin, Plevna , Rahova," :wink: ) , acu' vii tu cu impuscaturi la foc automat ....Maaaiiii....voi sunteti , vorba Phoenix-ilor : "...din cei ce-mpusca-n luna ..." :lol: :lol: ....Tu ai in schimb, o particularitate : tu te si uiti la luna ...Care-or fi motivele nu stiu ... :roll:
Daca tot nu reusesti sa pricepi, suna la 018989989, raspunzi la intrebarea : Cine nu pricepe , dar totusi se-agita ? ...si poate gasesti un voluntar liber ...Eu, nu ca mi-e dramuit timpul alergand dupa hrana , dar prefer orice altceva discutiilor cu tine ...
Din fericire, noi doi nu prea mai avem ce vorbi...Eu renunt, tu impune-te ...SUCCES ! ...pe toate liniile :lol:

Închis