Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rine
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de rine » 15 Mai 2013, 16:23

biban solzos scrie:
SF scrie:Pare-se ca si tu faci parte din "trupa" : unul cu tancurile pe unguri, unul cu armatele la M.M.O . (desi, daca era mai pe faza, urmand 9 Mai , putea folosi "Grivita, Vidin, Plevna , Rahova," :wink: )
frumos ca reactionezi asa dar cred ca-i tardiv :wink: plus ca-ncurci topicurile si creezi confuzii printre eventualii admiratori.
nu vrem( noi, gascha :lol: ) asa ceva, de la un coleg de forum cu potential de viitor /fost martir al neamului. :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Mai 2013, 16:28

semlecangheorghe scrie: 'barbarii' urmasi ai lui Arpad ala,baga la inchisoare braconierii,si dau amenzi usturatoare,aluia care taie fie si o creabga pe malul apei..Nu mai vorbesc cum e pe incintele populate..
pai altfel cum, sa-i "civilizeze"? e clar ca frica pazeste pepenii.cred ca-i valabil peste tot.
dar asta-i alt capitol .

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 15 Mai 2013, 16:42

ULK scrie:Sa-mi bag si eu ceva ca bradypus cand vad chesti de genu'.
Ca la unguri nu are nimeni tupeul sa faca asaceva, inafara de pescarii romani care binenteles bagau si acolo la sacosa tot ce misca si se si laudau cu galeti intregi de maruntis? Dar tot romanul e fruntea'.

Sa-mi bag sula in genul asta de patriotism...
Linistit poti sa-ti bagi ...gaura-i in fata ta , da' vezi sa n-aiba circumferinta prea mare , sa aluneci ...La unguri, inafara de pescarii romani care baga tot la sacosa, mai exista niste cazuri concrete : nepotul lui Decebal, numit TIBOR , cetatean roman , ca doar are CI romaneasca , a fost gasit de nemernicii politisti unguri cu portbagajul plin de peste ...probabil erau mai mare, decat ai romanilor din sacosa, si nu se pune :wink: :wink: :P :P ...Informeaza-te, prietene , cunoaste toata Oradea ...Ti-l mai numesc doar pe "X" , care, fara 25-30 kg ( cand bate Tisza to) , nu vine acasa...nu-i renteaza ...Povestit de el , in momentul negocierii pretului /kg ...Sunt cazuri notorii, pe care le stii sigur, la fel cum cunosti si ca-n anturajul lor , nu exista decat "sange curat" ...Informeaza-te inainte de-a vorbi aiureli !
Pescarii romani, care merg in Ungaria, de regula merg la baltile cu taxa ...Nu contest ca ciupesc si ei, dar, fiind in vazul tuturor, mai greu ...Nu cu portbagajul, ca nepotul lui Decebal, printul Tibor si descendentul pe linie paterna al lui Deceneu, parintele "X" ...Si ei, sunt " & Co "...ca "e" multi...
Ia mai vezi tu , cel putin cu afirmatii gratuite despre romani care fac si dreg ...Nu le iau apararea, ca furtul e tot furt ...Dar intre a fura un ciortan de 2kg si un portbagaj plin , e mare diferenta ...
Verifica pe la prietenii tai din Oradea, si abia apoi sa-ti bagi obiectul in genul ala de patriotism ...Dar in patriotismul tau, si-a celor ca tine, care nu vad hotii cu portbagajul din cauza borsetei cu obleti ...Tipic "ramificatiei" ...tupeu la greu, acuze cu toptanul...Chiar nu ti-e rusine sa amintesti doar de romanii care fura peste in Ungaria, iar de cei gasiti de politie cu portbagajul plin, te faci ca uiti ? Se supara Tibi si Csabi & Co ? ...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 15 Mai 2013, 17:18

rine scrie:
frumos ca reactionezi asa dar cred ca-i tardiv :wink: plus ca-ncurci topicurile si creezi confuzii printre eventualii admiratori.
nu vrem( noi, gascha :lol: ) asa ceva, de la un coleg de forum cu potential de viitor /fost martir al neamului. :lol:
@ rine, las-o asa...stii ca @ bradypus aproba tot ce zici...vrei sa ma laude si el :?: ...mai tarziu, poate, nu se stie, acu-i prea devreme...face Gigel icter negru, si-i pacat...Topicul e simplu : limba romana...care doare ( la unii) si-i ustura tare ( pe altii) ...nu-i problema mea . Ca am potential de viitor, stiu :mrgreen: ...Singura problema e ca potentialul meu e-n tren si eu ajung in gara de fiecare data dupa ce-a plecat trenul :lol: :lol: Da' nu pozez in martir , nici vorba, optimist mai incurabil decat mine , mai rar , pe bune :D :D ...Iar voi , cei veterani ( gashca suna urat :cry: ), daca erati veterani cu "shtaif " , cand v-am marturisit ce m-a adus pe forumul asta, trebuia sa-mi blocati cutiuta cu scrisori cu sfaturi simple si concrete ( daca deschideati un topic special, ma uscam de emotie :oops: :oops: :oops: ) ....
Da nici asa nu-i rau...am citit ce m-a interesat , mai adun si banii, si-o rezolv ...Problema e ca din cauza durerilor lingvistice, unii profita si vorbesc in necunostinta de cauza ( nu vreau sa cred c-o fac in cunostinta de cauza !)
Un ex: ce cautau aici referiri la pescarii romani care fura pestele din Ungaria ? Pestii n-au limba, e si zicala " tacut ca un peste " ...Stii ca la asa ceva, nu tac...Are un forum , unde, f. multi pot confirma : Romanii care fura peste din Ungaria, sunt unguri! Hotul prins cu portbagajul, e hot de-a binelea ...gainarul cu ciortanul, e de-al lui Gigel :wink: :wink:

ps: ma lasi sa-i explic si lui @ mariush " ceva putin" ? ...Si daca putem vorbi linistit romaneste, eu nu mai am treaba cu nimic !!!!

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Mai 2013, 17:58

bradypus ma aproba ,DACA crede el ca am dreptate.si face oricare, cu orisicine treaba asta.
asa ca las-o tu "jos" :wink:
si oricum, el nu traieste printre unguri.
deci ,nu-i roman adevarat. :lol:
ca multi altii de pe aici.
ar fi bun un recensamant ... :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Mai 2013, 17:59

Lasa brae,ce si cine fura prin Ungaria..

Du-te pe malurile unei ape publice...in Romania...si vezi cine fura ,braconeaza ,distruge,pestele ,riul,sau lacul,si vegetatia de pe el..

Cine braconeaza mah,in Romania??Ungurii??Sau urmasii milenari ai lui Deceneu,sau alta figura istorica cu nume din asta cu rezonante istorice??

Esti mindru ca esti roman cind ii privesti????
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Mai 2013, 18:03

da gigi. si ungurii.
sau in zona Reghin ,Toplita mai ales ei.si nu oameni necajiti.ci cu scule d'alea... haldorado. ca-s nationalisti :lol1:

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 15 Mai 2013, 18:30

rine scrie:da gigi. si ungurii.
sau in zona Reghin ,Toplita mai ales ei.si nu oameni necajiti.ci cu scule d'alea... haldorado. ca-s nationalisti :lol1:
:lol1: :lol1: Nu e-adevarat :lol: :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 15 Mai 2013, 18:46

rine scrie:da gigi. si ungurii.
Mai, rine, mai....tu ma "observi " si la gramatica si la "on" sau "off " ...Da' tu de ce-i dai nas lui Gigel, si-l urci pe scaunel ?? El uda canapeaua oricum : ori de sus, ori sub ea :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 15 Mai 2013, 18:55

unii au complexe de inferioritate si considera alte natii mai presus ca pe a noastra

o laie !

natura umana e tot aia !

toti fac prostii !

unii au respect pt unguri ca se straduiesc sa ne vorbeasca limba... ,

bagameash ! mie mi-e chiar ciuda...

pe mine nu ma aduleaza renoaicele chit ca io nu ma straduiesc... ci chiar le vorbesc limba destul de bine.

o limba straina nu e decit o unealta de comunicare... pe care cine are nevoie... o foloseste ! pt asta nu-i trebe accordat respect special.

dac ar fi demna de urmat logica engleji , italieni si franceji ar trebui sa fie in limba dupa noi ! :D

mai aud des pe unii ca : vai... saracii unguri ce-au patit si asa si pe dincolo... , ei bine aceiasi soarta daca nu si mai rau au avuto si romanii care au ramas dincolo de granita

in vremurile alea si de-o parte si de alta s-au intimplat ticaloshii si nedreptati...
nu le-am comis noi astia de batem cimpii pe aici... , cii au facuto altii
dar nah... noi sintem urmasii celor mai viteji si mai drepti dintre traci si´asadar avem un organ sau doo in plus :D avem constiinta, empatie si regret... nah... saracii unguri... :lol:

oare citi unguri in ungaria pomenesc victimele romane ?

pin la urma nu uitati istoria... , ne-am dus noi la ei s-ai casapim, jefuim si luat casa si ograda sau au venit ei la noi ?
cine sa luat de cine ?

cine ?

a fost ce a fost... situatia e asa cum e... si sper ca asa va ramine...
Ultima oară modificat 15 Mai 2013, 18:58 de către bradypus, modificat 1 dată în total.

Închis