ULK scrie:Sa-mi bag si eu ceva ca bradypus cand vad chesti de genu'.
Ca la unguri nu are nimeni tupeul sa faca asaceva, inafara de pescarii romani care binenteles bagau si acolo la sacosa tot ce misca si se si laudau cu galeti intregi de maruntis? Dar tot romanul e fruntea'.
Sa-mi bag sula in genul asta de patriotism...
Linistit poti sa-ti bagi ...gaura-i in fata ta , da' vezi sa n-aiba circumferinta prea mare , sa aluneci ...La unguri, inafara de pescarii romani care baga tot la sacosa, mai exista niste cazuri concrete : nepotul lui Decebal, numit TIBOR , cetatean roman , ca doar are CI romaneasca , a fost gasit de nemernicii politisti unguri cu portbagajul plin de peste ...probabil erau mai mare, decat ai romanilor din sacosa, si nu se pune

...Informeaza-te, prietene , cunoaste toata Oradea ...Ti-l mai numesc doar pe "X" , care, fara 25-30 kg ( cand bate Tisza to) , nu vine acasa...nu-i renteaza ...Povestit de el , in momentul negocierii pretului /kg ...Sunt cazuri notorii, pe care le stii sigur, la fel cum cunosti si ca-n anturajul lor , nu exista decat "sange curat" ...Informeaza-te inainte de-a vorbi aiureli !
Pescarii romani, care merg in Ungaria, de regula merg la baltile cu taxa ...Nu contest ca ciupesc si ei, dar, fiind in vazul tuturor, mai greu ...Nu cu portbagajul, ca nepotul lui Decebal, printul Tibor si descendentul pe linie paterna al lui Deceneu, parintele "X" ...Si ei, sunt " & Co "...ca "e" multi...
Ia mai vezi tu , cel putin cu afirmatii gratuite despre romani care fac si dreg ...Nu le iau apararea, ca furtul e tot furt ...Dar intre a fura un ciortan de 2kg si un portbagaj plin , e mare diferenta ...
Verifica pe la prietenii tai din Oradea, si abia apoi sa-ti bagi obiectul in genul ala de patriotism ...Dar in patriotismul tau, si-a celor ca tine, care nu vad hotii cu portbagajul din cauza borsetei cu obleti ...Tipic "ramificatiei" ...tupeu la greu, acuze cu toptanul...Chiar nu ti-e rusine sa amintesti doar de romanii care fura peste in Ungaria, iar de cei gasiti de politie cu portbagajul plin, te faci ca uiti ? Se supara Tibi si Csabi & Co ? ...