Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
biban solzos
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de biban solzos » 15 Mai 2013, 18:57

semlecangheorghe scrie:Lasa brae,ce si cine fura prin Ungaria..

Du-te pe malurile unei ape publice...in Romania...si vezi cine fura ,braconeaza ,distruge,pestele ,riul,sau lacul,si vegetatia de pe el..

Cine braconeaza mah,in Romania??Ungurii??Sau urmasii milenari ai lui Deceneu,sau alta figura istorica cu nume din asta cu rezonante istorice??

Esti mindru ca esti roman cind ii privesti????
Brae :roll: :roll: ...e simplu: erau acuzati romanii ca fura peste din Ungaria !!!! Eu am dat doar exemple ca furtul la "meserie" nu-l fac romanii ci ungurii ( e drept , cu CI romaneasca ) ...Vrei alte discutii? ...Deschideti topic ...Mor sa aflu cine-o scrie in topicul tau ...Mori de ciuda ca esti neglijat ...Asta e, inspiri teama ...de contaminare... :P :P :P

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Mai 2013, 19:23

bradypus scrie:
pin la urma nu uitati istoria... , ne-am dus noi la ei s-ai casapim, jefuim si luat casa si ograda sau au venit ei la noi ?
cine sa luat de cine ?
cine ?
pai cum cine?
romanii. sau ma rog ,pre-romanii.ei fiind crescatori de albine au trebuit sa plece cu stupii la plimbare pe meleaguri straine.
dincolo de Carpati. sa culeaga( albinele) din flori de tei. si nu se exista conflict de interese intre albine si caii altora.
dar romanii ,sau ma rog pre-romanii n-au facut precum tot ce-i migrator, fie pasare sau alta fiinta:adica sa vina sa se impuieze si sa se care inapoi cu tot cu pui. nup. au ramas pana au invatat si caii altora sa se urce in pomi.
si d'aici toate discutiile.
de atunci pana acum.
ce-i interesant..ca-n zone precum Suceava, Tg.Jiu..n-au invatat niciodata cataratul si nici nu au apreciat florile de tei.
asa ca n-a ramas nici urma de picior. doar niste pietre de fost hotar si apicultorii:lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Mai 2013, 05:38

biban solzos scrie:
semlecangheorghe scrie:Lasa brae,ce si cine fura prin Ungaria..

Du-te pe malurile unei ape publice...in Romania...si vezi cine fura ,braconeaza ,distruge,pestele ,riul,sau lacul,si vegetatia de pe el..

Cine braconeaza mah,in Romania??Ungurii??Sau urmasii milenari ai lui Deceneu,sau alta figura istorica cu nume din asta cu rezonante istorice??

Esti mindru ca esti roman cind ii privesti????
Brae :roll: :roll: ...e simplu: erau acuzati romanii ca fura peste din Ungaria !!!! Eu am dat doar exemple ca furtul la "meserie" nu-l fac romanii ci ungurii ( e drept , cu CI romaneasca ) ...Vrei alte discutii? ...Deschideti topic ...Mor sa aflu cine-o scrie in topicul tau ...Mori de ciuda ca esti neglijat ...Asta e, inspiri teama ...de contaminare... :P :P :P
Serios..nu mai esti asa de patriot??
De ce mah,ti-e cumva jena de ce fac romanii in insasi tara lor cu pestele,cu apele..si alte cele??
Esti mindru ca esti pescar roman,brae??
Din grija cu care ocolesti subiectul,si incerci sa o dai in diverse fumigene ,bag sama ca esti 'incintat..'
Furtul ''la meserie''...ia sa-ti povesteasca tie userul 'anem',cam ce fac urmasii lui Burebista,prin tarile pe unde s-au dus..Nu ca ungurii n-ar avea si ei uscaturile lor,da' la cum prezinti aici nobilul neam romanesc,descendenti din Xamolxis,detinatorii unor culturi milenare,etc.si bla,bla,bla..ar trebui sa ii invete pe altii cum sa se comporte in sensul asta,nu gasesti??Asa se comporta fii mamei Geea??Ia zi ghiboarte....??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 16 Mai 2013, 06:10

semlecangheorghe scrie: Furtul ''la meserie''...ia sa-ti povesteasca tie userul 'anem',cam ce fac urmasii lui Burebista,prin tarile pe unde s-au dus..Nu ca ungurii n-ar avea si ei uscaturile lor,da' la cum prezinti aici nobilul neam romanesc,descendenti din Xamolxis,detinatorii unor culturi milenare,etc.si bla,bla,bla..ar trebui sa ii invete pe altii cum sa se comporte in sensul asta,nu gasesti??Asa se comporta fii mamei Geea??Ia zi ghiboarte....??
Gigi intreaba-l tu mai bine pe @anem si ai sa vezi ca nu doar romanii ci toti cei din estul europei inclusiv ungurii braconeaza in Italia si asta o pot afirma si eu ...nu doar anem a pescuit sau pescuieste in It. Asa ca mai incet cu improscatul .......vad ca doar romanii te enerveaza dar oi negre sunt peste tot ......

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Mai 2013, 08:41

Tu chiar nu intelegi??Nu am nimic cu romanii..Doar cu aia care cred ca ei sint 'superiori'....si hai sa fim seriosi,vrei sa spui ca daca arat ,scriu vorbesc despre magariile pe care le fac romanii in propria lor tara inseamna ca improsc??

Ale cui setci si plase le scoate Stefan Matei de prin cozile barajelor??
Cine vinde la piata setci mono si parasute??
Daca scriu asta inseamna ca improsc??Amice e realitatea cruda..da noi ne putem imbata cu apa rece- ca ce 'superiori'sintem ,pentru ca am scarpinat mamutii sub coada acu nush cite mii de ani in acest spatiu geografic.. :D

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 16 Mai 2013, 12:24

Gigi bine hai sa spun ca tine dar vin si eu cu o intrebare daca ma duc la pescuit in tinutul secuiesc este mai mult peste ?sau in orice alta zona din ardeal, acolo nu se gasesc in aceelasi procent ca si cel al populatiei braconieri romani si maghiari? eu inteleg ce vrei tu sa spui doar ca ideea este ca in Ungaria legea se aplica si cam atat tu postezi in numele romanilor atunci cand ar trebui sa postezi in numele statului Roman ....in toate tarile astea "civilizate" in vest a fost o perioada asemanatoare cu cea de acuma de la noi singura diferenta ca la noi se prelungeste iar aducatia populatiei cere timp si represiune fara aceste elemente nu ajungem nincaieri......

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 16 Mai 2013, 15:19

Ha,eu nu postez in numele romanilor si nu am pretentia ca reprezint pe cineva,fie minoritate fie majoritate,sint convingerile mele proprii si atit..

.

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 16 Mai 2013, 19:24

spre exemplu... daca niste italieni fac niste gainarii... , restul italienilor nu se vor asocia cu ei implicind natia , nu vor zice ca italienii au facut gainarii... it is not smart or corect... cii vor singulariza ... rezuminduse sa zica... " uite... , niste timpiti au facut gainarii "

aici e greseala ca lumea ne baga in aceiasi oala cu tiganii si noi ne bagam pe noi in aceiasi oala cu toti timpitii.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Mai 2013, 20:13

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 16 Mai 2013, 21:40

hai lasa vrajeala si nu-i mai da dedicatii muzcale lu Jepetto

Închis