JOKING

Lu' ala cu gargara lunga si consistenta putina

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mynu_cs scrie:semlecangheorghe scrie:jigodie,tine-ti jignirile pentru cind te uiti in oglinda,paparuda lasa,las ca aflu io cum te cheama si te fac de ris la toti vecinii tai unguri sa afle cum latri aici -mare viteaz-pe cind in viata de zi cu zi ,nu mai iesi din ionopodkivanog,sau cum naiba so fi scriind..
asta la cine ai adresat-o ca nu mai inteleg?
Da, acum stiu ca la mine te referi ...Cum crezi ...Chestia cu discutia pe "mp " si ulterior concluzia, INDIFERENT CARE , pusa de tine , fara replici sau altceva din partea mea , pt a-i lamuri pe ceilalti cu problemele mele , grave, psihice, n-o accepti ...Eu ti-am zis c-o accept .. .Acceptam sa zici ce vrei despre mine ...Chiar nu ma interesa . Poti s-o faci si acum, si mai tarziu ,cand vrei , sau cand e potul mai mare .Faptul ca accept orice categorisire sau "diagnostic" , asta, da , e o problema psihica ...Singura treaba era ca eu nu intram in jocul vostru, de-a ungurii si vardistii...Ti-am zis clar : traiesc intre unguri, am prieteni unguri , mi-e sila de "semlecanisme " fanatice ...si mai nou de postari de genul : "las' ca stim noi ..." ...ULK scrie:Alo arcu'cu solzi ? Minti, minti si iar minti. Singurul meu raspuns este asta![]()
![]()
![]()
![]()
Nu am ce discuta pe MP cu cineva ca tine
.
Ai probleme grave psihice si nu glumesc.
Aaa, era sa uit...vezi ca stiu cine esti.
Vezi cum gresesti din nou ?? O sa te mai lamuresti tu cu multe ...Ti-am mai zis, patima si sangele-n clocot...Timpul le rezolva ...Iar postarile lu' semlecan SUNT ALE MELE ...De nu-ti convine , chiar poti scrie orice ...ULK scrie:Mie Cosmin, mie...iti dai seama cat de urat poate vorbi cu mine??? Cum e posibil asaceva? ????
JOKING![]()
![]()
.
Lu' ala cu gargara lunga si consistenta putina.
Superb.semlecangheorghe scrie:jigodie,tine-ti jignirile pentru cind te uiti in oglinda,paparuda lasa,las ca aflu io cum te cheama si te fac de ris la toti vecinii tai unguri sa afle cum latri aici -mare viteaz-pe cind in viata de zi cu zi ,nu mai iesi din ionopodkivanog,sau cum naiba so fi scriind..
Unii, cu filtru, timbrate , deci exclus "etno" ...Ceilalti, cf doleantelor soacrei sau cum le-a fost indicat duminica la slujba ...ca deja m-i s-a pus pata ...Nu-i doare nimic, decat de limba romana ...Ei cunosc, ei fac, ei dreg, ei cu cozonaci, ei cu pantaloni de musama, ei cu fesul tras pe ceafa ...Ei stiu tot, cunosc pe toti, dar daca-i intrebi : Ti-e rusine ca esti roman ? ...Tac si se ascund ca potzocii ( Shobolani , pt cei din Moldova sau RegatWBF scrie:Voi cam ce fumati pe aici, ca pare marfa buna