Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
ULK
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de ULK » 18 Apr 2013, 15:51

Mie Cosmin, mie...iti dai seama cat de urat poate vorbi cu mine??? Cum e posibil asaceva? ????

JOKING :) :) :).

Lu' ala cu gargara lunga si consistenta putina :).
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Apr 2013, 15:58

mynu_cs scrie:
semlecangheorghe scrie:jigodie,tine-ti jignirile pentru cind te uiti in oglinda,paparuda lasa,las ca aflu io cum te cheama si te fac de ris la toti vecinii tai unguri sa afle cum latri aici -mare viteaz-pe cind in viata de zi cu zi ,nu mai iesi din ionopodkivanog,sau cum naiba so fi scriind..

asta la cine ai adresat-o ca nu mai inteleg?

pai cui as putea sa o adesez,decit aluia de face de ris neamul bibanilor..
auzi nume ..biban solzos..asta are ichtiyoptiriaza pe creier,i sau zburlit neuronii..E foarte viteaz din anonimat..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 18 Apr 2013, 16:06

fiecare isi gaseste curajul in diferite locuri.. uni pe campul de lupta uni la telefon uni in pahar.. uni in spatele monitorului... conteaza sa il gaseasca :)

hai ca va las in treburile voastre ca vad ca sunteti ocupati

Spor.. sper sa ii gasiti capatul cat mai repede.. pt binele tuturor :lol1:
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 18 Apr 2013, 16:16

ULK scrie:Alo arcu'cu solzi ? Minti, minti si iar minti. Singurul meu raspuns este asta :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Nu am ce discuta pe MP cu cineva ca tine :).

Ai probleme grave psihice si nu glumesc.

Aaa, era sa uit...vezi ca stiu cine esti.
Da, acum stiu ca la mine te referi ...Cum crezi ...Chestia cu discutia pe "mp " si ulterior concluzia, INDIFERENT CARE , pusa de tine , fara replici sau altceva din partea mea , pt a-i lamuri pe ceilalti cu problemele mele , grave, psihice, n-o accepti ...Eu ti-am zis c-o accept .. .Acceptam sa zici ce vrei despre mine ...Chiar nu ma interesa . Poti s-o faci si acum, si mai tarziu ,cand vrei , sau cand e potul mai mare .Faptul ca accept orice categorisire sau "diagnostic" , asta, da , e o problema psihica ...Singura treaba era ca eu nu intram in jocul vostru, de-a ungurii si vardistii...Ti-am zis clar : traiesc intre unguri, am prieteni unguri , mi-e sila de "semlecanisme " fanatice ...si mai nou de postari de genul : "las' ca stim noi ..." ...
Patima si infrigurarea cu care postezi,chiar nu-ti face cinste , dimpotriva ...Gaseste-i tu singur comparatie , ca daca zic "identic semlecan " ( ceva similar cu aromele din salam = identic naturale ) te superi si vorbesti iar de arcuri ....
Discutia pe "mp' fiind exclusa, ramane sa pui tu concluziile ...Sa fie cum zici tu, mai ales ca ma cunosti ! Accept probleme psihice, accept H5N1 , RQ2 , ciuperca intre degetele de la picioare, culeasa de la strand , fractura la tibie ...ORICE ....Dar abia in momentul cand patima nu-ti va intuneca ratiunea....
Pana atunci, profita de faptul ca accept sa zici orice de mine ...De mine, ca persoana fizica...daca extinzi problema ...

O singura chestie : nu ma "asimila " cu semlecan ...In rest...fir intins !

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 18 Apr 2013, 16:22

ULK scrie:Mie Cosmin, mie...iti dai seama cat de urat poate vorbi cu mine??? Cum e posibil asaceva? ????

JOKING :) :) :).

Lu' ala cu gargara lunga si consistenta putina :).
Vezi cum gresesti din nou ?? O sa te mai lamuresti tu cu multe ...Ti-am mai zis, patima si sangele-n clocot...Timpul le rezolva ...Iar postarile lu' semlecan SUNT ALE MELE ...De nu-ti convine , chiar poti scrie orice ...
Semlecanu-i semlecan ...
Nici ULK nici biban !
E-un baiat de milioane ,
Achizitor de borcane ,
Cu capac sau cu filet ,
Sa le-alinie-n closet !

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 18 Apr 2013, 16:32

Desi a venit caldura, poleiul e prezent, derapajele-s in floare....Vorbiti ce vreti , unde vreti , despre cine sau despre ce vreti...ziceti de biban tot ce nu va e rusine , nu se supara ... :wink: :wink: ...da' subiectul de la topicul asta, daca nu va doare, lasati-l ...
Hai ca inca nu-s clar cu Red Arc ( fara intentie, ULK-ule, referitor la arc ) , Ryobi , daiwa sau Shimano ...Plus un UL ( fara K !!!) , .......

WBF
senior
senior

Mesaj de WBF » 18 Apr 2013, 16:38

Voi cam ce fumati pe aici, ca pare marfa buna

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Apr 2013, 16:47

semlecangheorghe scrie:jigodie,tine-ti jignirile pentru cind te uiti in oglinda,paparuda lasa,las ca aflu io cum te cheama si te fac de ris la toti vecinii tai unguri sa afle cum latri aici -mare viteaz-pe cind in viata de zi cu zi ,nu mai iesi din ionopodkivanog,sau cum naiba so fi scriind..
Superb. :lol: Pe cine pupi tu in dos mai Gicule de te lasa sa scrii una intr-una tampenii si nu-ti modereaza mesajele?
Imagine

Mahhh,nu de alta,dar unora dintre cei care vor sa te aduca pe linia de plutire :lol: li-i s-au sters din mesaje...chestii faine,pe undeva insa intr-adevar,greu de prins cu o minte ca a ta :lol: Asta sa fie oare cauza? :lol: Pricepi mai bine din poze?Pai sidin alea vad ca s-au sters :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 18 Apr 2013, 17:26

WBF scrie:Voi cam ce fumati pe aici, ca pare marfa buna
Unii, cu filtru, timbrate , deci exclus "etno" ...Ceilalti, cf doleantelor soacrei sau cum le-a fost indicat duminica la slujba ...ca deja m-i s-a pus pata ...Nu-i doare nimic, decat de limba romana ...Ei cunosc, ei fac, ei dreg, ei cu cozonaci, ei cu pantaloni de musama, ei cu fesul tras pe ceafa ...Ei stiu tot, cunosc pe toti, dar daca-i intrebi : Ti-e rusine ca esti roman ? ...Tac si se ascund ca potzocii ( Shobolani , pt cei din Moldova sau Regat :evil: ) ....Vorba lu' @ rapace , ca si rimeaza : de nu-ti place, drum bun si cale batuta ....**** pe **** s-o **** !!!!
Toti filozofii, toti meseriasii, toti aristocratii cu titluri nobiliare, mostenite de la bunici sau de la curci , plini de importanta muncii prestate in favoarea omului de rand , dar lipsite de orice valoare umana sau materiala, se gasesc sa dea clasa si lectii :twisted: :twisted: :twisted:...Orice neintegrat in rahatul asta de societate in care traim, ca noi l-am votat si creat, nu altcineva :evil: :evil: , se gaseste sa pozeze in lup moralist, in "gary glitter" modern, formator de opinii dupa pohta si durerea sufletului lui, soacrei sau preotului catolico-reformato-sauceofi :twisted: :twisted: :twisted:
ULK-ului, i-am dat posibilitatea sa ma faca troaca de porci ! Fara sa-i dau replica ...Asta in ideea de-a ramane topicul "mai " limpede ...Prefera sa-si etaleze "bibliografia " ...E treaba lui , mie nu mi-e rusine de ce sustin ...INCA o data , tinand cont de nr de postari pe forum, renunt sa-i dau replica la ORICE SCRIE DESPRE MINE ( mai putin legat de topicul asta ) ...Cand vorbeste "ON" si nu manifesta condescendenta pt tema topicului, vedem....In rest...D-zeu cu mila ...ca ungurii mi-i aleg eu, nu tre sa se ofere ei ...Si daca-i doare, e baiul lor ....
Vad ca la urma urmei, problema ce se manifesta in societate, la scara similara, incepe sa se profileze chiar si aici ...
La puzderia de useri , n-aveti decat sa faceti ca-n realitate...Urmeaza topic secuiesc?? Asta ca sa-i justific ULK-ului acuzatia de probl. psihice ...Ulkule, dupa cel cu 6000 de postari, mai renunt la unul cu 3000...
Pare-se, ca tot noi, plebeii, clasa de jos, astia neajutoratii suntem la baza ...O sa incep sa- i citesc pe ei ! Voi, cu postarile voastre sunteti ca Stela si Arsinel ....Vesnici, nemuritori si 'farmacia inimii, Cateeena ..... :P :P :P :P

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 18 Apr 2013, 17:35

Si daca deranjez "mandreti nobiliare" sau "aristocrati second hand" , un baiat cu rang +1 sub avatar, sa-mi sugereze doar ca-s paralel cu forumul, si ma conformez la urmatoarea logare ! Avand ipeul :lol: saltaret, mi-oi face alta "postala " si alt cont ...Musai sa pricep cu UL (fara K :evil: ) si cu o molineta :lol: :lol: ...promit sa nu zic de pe ala nimic...Oricum nu stiti voi cine-i :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Închis