ULK scrie:Omule arc(nu primavara, ca sari mai sus decat un arc si iti vine ca o manusa)...asa pentru cultura ta generala aia vasta...te anunt ca Semlecan era omul care intr-o coloaborare cu el, ce trebuia sa apara pe hartie de tipar, a preferat sa ma includa in text cu numele de Mihailescu Gabriel.I-o fii fost rusine sa apara cu un nume unguresc pe aceasi pagina...Asta cred ca iti poate arata cat esti pe aratura in presupunerile tale in legatura cu rudeniile lui conlocuitoare.. Tu stiind foarte bine cum ma cheama in realitate.
Si nu te osteni sa ma faci iar cu otet, ca nu iti raspund..nici de data asta.

@ ULK , am citit de 2 ori ...Prima data intr-o dimineata ...m-am dus din nou la culcare ...banuiam ca visez , ori fac confuzii ...A doua oara, am citit-o la pranz, dupa mancare, cafea si tigara ...Acelasi rezultat ! Pare-se ca eu sunt omul "arc " ...desi arcul e de mai multe feluri : arcul de la telescop , saua de bitzigli , etc , care se mai numeste si "resort" ...Mai e "arc" -ul lui Robin Hood , total diferit ...mai e "arc"-ul de cerc , de pe vremea cand Pitagora era in sezur la Costinesti si desena cu bastonul pe nisip fel si fel de forme straine noua

...Deja-s trei feluri de "arc" -uri (si mai sunt fo cinci, pe verificate !!) ...Hotaraste-te la care ma incadrez...Pt ca , cel care l-a facut "asimilat" pe Semlecan, supus ideologiei udmr-iste , sunt eu !!

...
Ca, din patzania cu semlecan , tu avand nume unguresc, ai tras concluzia ca eu sunt pe aratura , nu-i CHIAR NICIO PROBLEMA

... Daca erai atent la ura si incrancenarea din postarile lui, daca erai spectator din tribuna , trageai aceeasi concluzie ...CHIAR SUNT NISTE EXPRIMARI ALE LUI, LEGATE DE ASTA, APOi, DUPA CE-A REALIZAT RIDICOLUL IN CARE SE AFLA, A EXTINS-O IN FOSTA IUGOSLAVIE...urmand cine mai stie ce ... "rudeniile conlocuitoare " chiar i-mi sunt parteneri de pescuit ...si nu ocazonal, ci frecvent ( adica in 90% din partidele de pescuit , am parteneri UNGURI ) ...Ce pricepi tu, o consider o "hipertensiune " ( adica un sange clocotitor

) ...Iar daca ai sfatuitori, ori sa le ceri banii innapoi, ori sa te pishi pe ei ...LA PROPRIU ...Mie nu-mi face nimeni reguli : pe cine primesc in casa, la cine merg in vizita , cu cine mananc mici si beau bere, cu cine merg la pescuit , pe cine sun de onomastica sau de ziua numelui , unguresc sau romanesc ...Prietene, daca eu sunt pe aratura, tu ai ajuns in sant , fara suparare...
Eu am unguri care intra la orice ora la mine in casa , dar am si romani pe care i-am scos afara ...Eu consider ca am reusit, pana acum , sa fac diferenta intre om si dobitoc ...DACA PT VOI CONTEAZA IN PRIMUL RAND DACA E DE_AL LUI VADIM SAU D_AL LUI KELEMEN HUNOR , SA FII IUBIT DE RANDUNICI ....
Chiar nu-ti stiu numele real , nu ma intereseaza , si , pt mine n-are nici o importanta sau relevantza !!!!!!!! Nici nu ma ostenesc sa te fac cu otet , pt ca-mi fac salata cu el (ala de mere cica scade colesterolul ....dupa atatea porcarii si afumaturi ...

)
DAR, tinand cont de ce afirmi (poate am inteles eu gresit , nu exclud varianta ) , hai sa lamurim aici, ce "ne " doare ... Daca vrei, direct, desi nu stiu cati ar fi interesati , sau prin "mp" ...Promit ca , daca-i varianta "mp" , sa accept orice concluzie a ta, fara sa-ti dau replica ...Un roman i-ti propune mesajul privat, sa nu tulburam topicul...Romanul accepta si concluzia ta ( bizuindu-se pe cele 3mii de mesaje postate si pe onestitatea ta ) ca fiind definitiva si fara replica ...
Si inc-o treaba : semlecanu-i batut cu "grip"-un freza ...au mai fost mistocari pe topic, chiar si pe celelalte care aveau tangenta cu acesta...N-au fost probleme ( @old radu (&co ) stie ca-i dator ca tac

) ...dar stiu cum sa puna problema, nu-s orbiti de patima si ura ....baieti-s in "stand by"....
Daca reusesti sa faci diferentele astea, povestim...
Chiar daca revin pe sf de saptamana, sa nu crezi ca nu esti interesant ...Vina-i a mea , dar mai am si alte treburi .
Alegerea e a ta !