Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
SVF
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de SVF » 15 Apr 2013, 14:35

semlecangheorghe scrie:Ghiboarte dragule,tie iti rezerv citeva rinduri,cu dedicatie..

Cine p.l.m.esti tu,sa imi imputi mie tot felul de chestii,pe baza de scenarii importate de prin sectiile de psihiatrie,fara sa ai minima decenta de ati asuma o minima identitate??
Pastilele Gicule,pastilele,vezi ca a trecut ora si nu le-ai luat :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Apr 2013, 16:15

semlecangheorghe scrie:Bah,mai conteaza cine a ridicat primul??

De acum incolo fiecare parte va fi indreptatita sa se razbune..

Da'totusi,ma intreb...oare copchilu alamic ce i-au taiat gitul,femeile alea ,batrinii...oare aia or sarit la gitul sirbilor??

Oare femeile,batrinii,si copii de la Ip si Trasnea or fost o amenintare pentru motorizatele si armata ungureasca??

Oare femeile ,batrinii si copii,or avut gura mare ,plina de sloganuri pline de emfaza,ce clamau origini stravechi si divine si drepturi ''firesti''??
jiji....de ce ai pus ghilimele la firesti ?
nu crezi ca orice popor cu origini stravechi sau nu, divine sau nu, are drepturi binenteles...firesti?
mai ales ca-i acolo unde e..de la inceputuri?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Apr 2013, 16:55

SVF scrie:
semlecangheorghe scrie:Ghiboarte dragule,tie iti rezerv citeva rinduri,cu dedicatie..

Cine p.l.m.esti tu,sa imi imputi mie tot felul de chestii,pe baza de scenarii importate de prin sectiile de psihiatrie,fara sa ai minima decenta de ati asuma o minima identitate??

Tie ultima oara cind ti-am zis diagnosticul in public,ai dat fuga mare la moderatori sa stearga mesajul..

Si au sters.

Rahatul se baga sub pres..

Problema e ca tot pute..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Apr 2013, 17:03

rine scrie:
semlecangheorghe scrie:Bah,mai conteaza cine a ridicat primul??

De acum incolo fiecare parte va fi indreptatita sa se razbune..

Da'totusi,ma intreb...oare copchilu alamic ce i-au taiat gitul,femeile alea ,batrinii...oare aia or sarit la gitul sirbilor??

Oare femeile,batrinii,si copii de la Ip si Trasnea or fost o amenintare pentru motorizatele si armata ungureasca??

Oare femeile ,batrinii si copii,or avut gura mare ,plina de sloganuri pline de emfaza,ce clamau origini stravechi si divine si drepturi ''firesti''??
jiji....de ce ai pus ghilimele la firesti ?
nu crezi ca orice popor cu origini stravechi sau nu, divine sau nu, are drepturi binenteles...firesti?
mai ales ca-i acolo unde e..de la inceputuri?

Normal ca are..Sa nu-mi spui ca femeile si copii,au fost un pericol pentru independenta si autonomia sirbilor..

Are si dreptul firesc la viata..orice neam,popor..

La fel si aia din gropile comune, aveau acelasi drept..'firesc''...la viata..Vezi...aici ghilimelele arata ce sens a luat cuvintul ''firesc''..
Era greu sa formeze o coloana de 8000 de oameni si sa-i deporteze dincolo de granite,cu ce aveau asupra lor ,decit sa-i omoare??

.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Apr 2013, 18:15

semlecangheorghe scrie:
SVF scrie:

Tie ultima oara cind ti-am zis diagnosticul in public,ai dat fuga mare la moderatori sa stearga mesajul..

Si au sters.

Rahatul se baga sub pres..

Problema e ca tot pute..

:lol: :lol: :lol: Despre ce vorbesti mah Ghio?Ca eu habar n-am despre nici un moderator :lol: Esti dus cu capul rauuuu,rau.Ia vezi,dute si sapa mai adanc si vezi cine ti-a sters tie msj,apoi vorbim.Nu de alta dar nu eu sunt latraul de servici al adminului :lol: Ia treci in oglinda si vezi ce scrie pe zgarda :lol: Nu de alta dar am auzit ca nu ai fi strain de ceva "info" legate de baieti care mai vindeau pe aici :arrow:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Apr 2013, 18:43

Hai fuga,fugutza la moderatori..zi-le sa stearga si mesajul asta de aici..
Sau vezi-ti de avatii tai...dute la pescuit,e mai bie pentru tine..

.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 15 Apr 2013, 19:04

:lol: Gicule,chiar vrei sa-ti desenez? :lol: :lol: Bahh,io pot fi acuzat de multe,mai putin de faptul de a spune cuiva in fata ce gandesc despre el :!: Insa daca si moderatorii s-au saturat de tine,apoi asta-i un lucru bun si trebuie apreciat.Prea dadeai tu impresia ca le stii pe toate(vorba vine :lol: ).....Doamne ,doamne,cap mic si minte lejera ce esti tu mai Gicule :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 15 Apr 2013, 19:19

De la mono ,la textil??Las ca iti dau io .grebla nu asa..

Tu vorbesti de curaj??
Cine mah,unul care, cind il intrebi cine e si cum il cheama ,tace....ca pestele??Tace vreo doua zile ,pina trece intrebare si apoi,iar,hap...musca de ***..

Nu esti decit o clona lasa,asta iesti,si pentru ca azi o sa scriu un rebus ,acesta va incepe asa..

Orizontal.
1.Biban solzos=manipulat, in esenta.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Semlecan, mai semlecan ....
Ce-ai tu cu solzos biban ?
Ce urat incepi sa scrii...
Dus de soacra pe pustii...
Soatza te "da" la regim ,
Socrul se "da" la Vadim ...
Tu faci spume ca si Dero ,
Cand vezi c-ai soarta lui Nero !

Pe zi ce trece, banuiala se confirma ...Din pacate pt tine, deja-i certitudine ...Pe scurt, ca n-am timp, trebuie sa-mi hranesc pisoiul....Ti-e net superior si ca inteligenta, si comportament si atasament :wink: :wink: :wink:
Deci :
-cum ti-am pomenit de reteta "verde" ...cum ai inceput sa pricepi :P :P ...Ce drag i-mi esti cand pricepi repede si mai ales, ti-aduci aminte , nostalgic, de clipele de reverie ce le traiai in timpul tratamentului...
-referitor la grebla ce vrei sa mi-o dai :P :P ...Asta e mai "grea" :wink: :wink: ...Incepe de la cei 7 ani d-acasa , se leaga direct de "dezoxiribonucleice ", mosteniri genetice , mulsul caprelor pe camp, cand toti copii se jucau cu mingea (nu-i vina mea ca ai avut copilarie de beduin :mrgreen: ) ...continua cu "eject"-ul ce ti-a fost dat de societate, si culmineaza cu asimilarea ta sub faldurile "rosu, alb, verde " ...si finalul e apoteotic, tip Caragiale, tre s-o repet : asta e cusurul tau, esti magar si violent ...si lipsit de maniere :mrgreen: :mrgreen: :wallbash: :wallbash:
-Ca sa nu-ti creez disconfort , o mica precizare legata de grebla ce vrei sa mi-o tragi : eu nu "greblez " nici musca , sunt mai cuminte ca un bebe bine hranit si mai pasnic decat trantoru-n stup ...Un singur defect am : duc mana mult in spate , cand e cazul :wink: :wink: :wink: :wink:
-Pt ca ti-ai permis cate ti-ai permis la adresa mea (cu toate ca nu ma supar , da-mi permit si eu atunci !) , trebuie sa te anunt ca esti ff usor de gasit ( ca sa-mi dai greble ! ) ...Intrebi lumea in Arad unde exista Crucea Sf Andrei (aia cu 'opreste la rosu clipitor ! ) ...Toti vor zice : vezi falcutzele lui semlecan cum fac rosu-verde, rosu-verde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...Si soacra , din lateral : are si alb pe la mijloc , are si alb pe la mijloc :P :P :P
- Ti-o repet pt a nu stiu cata oara: zi ce vrei de mine, mi-e rectiliniu si perpendicular , dar tempereaza-te cu chestiile cu "trasul greblei " ...Daca o visezi pe Zana Surprizelor, e de preferat sa stai acasa ...Crede-ma, esti chiar nesemnificativ ....

Hai sa fim buni, veseli (tu esti cam tot timpul "vesel " ) ....Ce exemplu dai tu la cei care ne citesc ?...Ce crede o tara intreaga despre aradeni ? ...Nu te gandesti ca poate sunt si copii care citesc? Stiu, esti in mintea lor , dar incearca totusi un pas inainte ...Chiar si-n ungureste ...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 15 Apr 2013, 19:52

Ghiboartze,gargara multa..
Nu te mai osteni,nu mai citesc timpeniile oricui,pe privat sau in public..

Era mai simplu sa spui..
''Ma cheama 'x',si asta e parerea mea...''

Da' probabil ca stindu-te printre maghiari,nu da bine sa te stie vecinii,amicii,in general..ca fiind xenofob..

Asa anonim esti viteaz nevoie mare..
Poti arunca zoaie nestingherit si nestiut..coraj mare,ce sa zic..

.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Apr 2013, 20:03

Omule arc(nu primavara, ca sari mai sus decat un arc si iti vine ca o manusa)...asa pentru cultura ta generala aia vasta...te anunt ca Semlecan era omul care intr-o coloaborare cu el, ce trebuia sa apara pe hartie de tipar, a preferat sa ma includa in text cu numele de Mihailescu Gabriel.I-o fii fost rusine sa apara cu un nume unguresc pe aceasi pagina...Asta cred ca iti poate arata cat esti pe aratura in presupunerile tale in legatura cu rudeniile lui conlocuitoare.. Tu stiind foarte bine cum ma cheama in realitate.

Si nu te osteni sa ma faci iar cu otet, ca nu iti raspund..nici de data asta. :mrgreen:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Închis