Interviu incendiar despre limba romana !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Interviu incendiar despre limba romana !
Un control psihiatric iti lipseste cu siguranta..
Si niste pampersi..
Esti foarte curajos din spatele unui 'nick si atit'..
Hai da o dovada de minima verticalitate...
Un nume si o poza ..
Ai curajul sa-ti pui numele si poza??Sau nu esti decit o neorocita de clona intre multele care bintuie pe acilea???
Si niste pampersi..
Esti foarte curajos din spatele unui 'nick si atit'..
Hai da o dovada de minima verticalitate...
Un nume si o poza ..
Ai curajul sa-ti pui numele si poza??Sau nu esti decit o neorocita de clona intre multele care bintuie pe acilea???
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
No drace, ti-o perit corajul??
Un gunoi,pitit dupa un nick si atit..
Pe un forum de pescuit nu are decit postari ce n-au legatura cu pescuitul..
Du-te mah la vraci,sau mai bine i-ati pastilutza...intr-un final la unii a functionat,poate ai si tu norocul asta..
Un gunoi,pitit dupa un nick si atit..
Pe un forum de pescuit nu are decit postari ce n-au legatura cu pescuitul..
Du-te mah la vraci,sau mai bine i-ati pastilutza...intr-un final la unii a functionat,poate ai si tu norocul asta..

.
.
- semlecangheorghe
- veteran
http://www.ipedia.ro/masacrul-din-srebrenita-1212/
Citeste cu atentie ,ghibortule..
La asa ceva se ajunge,pe mentalitati promovate de tine..
Femeile,si copii de 10 ani,impuscati in grup,de catre ''viteji' cu mentalitati foarte asemanatoare cu a ta..
Pe ratiuni,xenofobe,de superioritate,nu mai conteaza...important este ,ca acei criminali au fost dispusi sa apese tragaciul armelor,cind aveau in catare,femei si copii...
Aaaah...desigur,vinovati de 'odioasa' crima de a fi altfel,decit jegurile alea inarmate pina-n dinti..Altfel,adica alta nationalitate,alta religie,alte obiceiuri...
Casca ochii aia de peste,uita-te la oasele din groapa aia,-spre asa ceva duce o mentalitate ca a ta..
Cine esti tu??
Unul care nici macar nu are curajul sa-si asume o minima identitate..
Citeste cu atentie ,ghibortule..
La asa ceva se ajunge,pe mentalitati promovate de tine..
Femeile,si copii de 10 ani,impuscati in grup,de catre ''viteji' cu mentalitati foarte asemanatoare cu a ta..
Pe ratiuni,xenofobe,de superioritate,nu mai conteaza...important este ,ca acei criminali au fost dispusi sa apese tragaciul armelor,cind aveau in catare,femei si copii...
Aaaah...desigur,vinovati de 'odioasa' crima de a fi altfel,decit jegurile alea inarmate pina-n dinti..Altfel,adica alta nationalitate,alta religie,alte obiceiuri...
Casca ochii aia de peste,uita-te la oasele din groapa aia,-spre asa ceva duce o mentalitate ca a ta..
Cine esti tu??
Unul care nici macar nu are curajul sa-si asume o minima identitate..
. Un soldat a abordat o femeie in mijlocul unei multimi, intrucat copilul ei plangea. Soldatul a intrebat de ce plange copilul si i s-a explicat ca ii era foame, la care acesta a spus " Nu ii va mai fi foame" si i-a taiat gatul copilului in fata tuturor, mai povesteste Ruez.
.
.
daca stiu eu bine ,parca musulmanii au facut pe nebunii.semlecangheorghe scrie:http://www.ipedia.ro/masacrul-din-srebrenita-1212/
parca,ei au ridicat primii satarul.
nu le era bine? n-aveau drepturi?
o minoritate, care sa faca legea!evident, in favoarea lor.
si nu mai sunt sarbii ,un popor respectat ?
nu cred.
da, se intampla chestii d'astea( regretabile ce-i drept) cand n-ai mentalitatea ; decat sa fac victime aparand ce-i al meu, mai bine ma las **** .
- semlecangheorghe
- veteran
Bah,mai conteaza cine a ridicat primul??
De acum incolo fiecare parte va fi indreptatita sa se razbune..
Da'totusi,ma intreb...oare copchilu alamic ce i-au taiat gitul,femeile alea ,batrinii...oare aia or sarit la gitul sirbilor??
Oare femeile,batrinii,si copii de la Ip si Trasnea or fost o amenintare pentru motorizatele si armata ungureasca??
Oare femeile ,batrinii si copii,or avut gura mare ,plina de sloganuri pline de emfaza,ce clamau origini stravechi si divine si drepturi ''firesti''??
Oare in cazul in care se ajunge la violenta ,crezi tu,ca o sa sufere csabi barna,sau biban solzos??
Nu fratele meu,tot nevinovati,or sa plateasca cu viata lor..
Aici e tragedia,aici nu ii duce mintea pe extremisti sa priceapa..
Ca daca s-ar duce alde csabi barna si biban solzos,fiecare cu gasca lui,toti care cred in extremism si xenofobie,prin vreo viroaga si acolo sa se taie si sa-si dea in cap pina nu mai ramine unul,zau ca n-ar fi problema..Problema e ,cind la mijloc cad altii...
Ce soldat e ala frate,care taie gitul la copil,si atentie,nu pentru ca asa i sa ordonat,ci la impuls..de moment??Ala e criminal de razboi,cu nimic mai bun decit aia de strigau ''sieg heil''si bagau evrei ,si nu numai pe foc..
Ce mentalitate ,manipulata la extrem trebuie sa ai sa faci asa ceva??
Da'totusi,ma intreb...oare copchilu alamic ce i-au taiat gitul,femeile alea ,batrinii...oare aia or sarit la gitul sirbilor??
Oare femeile,batrinii,si copii de la Ip si Trasnea or fost o amenintare pentru motorizatele si armata ungureasca??
Oare femeile ,batrinii si copii,or avut gura mare ,plina de sloganuri pline de emfaza,ce clamau origini stravechi si divine si drepturi ''firesti''??
Oare in cazul in care se ajunge la violenta ,crezi tu,ca o sa sufere csabi barna,sau biban solzos??
Ca daca s-ar duce alde csabi barna si biban solzos,fiecare cu gasca lui,toti care cred in extremism si xenofobie,prin vreo viroaga si acolo sa se taie si sa-si dea in cap pina nu mai ramine unul,zau ca n-ar fi problema..Problema e ,cind la mijloc cad altii...
Ce soldat e ala frate,care taie gitul la copil,si atentie,nu pentru ca asa i sa ordonat,ci la impuls..de moment??Ala e criminal de razboi,cu nimic mai bun decit aia de strigau ''sieg heil''si bagau evrei ,si nu numai pe foc..
Daca ai fi avut acolo rude n-ai fi folosit termeni asa catifelati....O sa vezi,de acum incolo,mereu va fi substrat consistent pentru violenta,pentru ca da,violenta naste violenta..se intampla chestii d'astea( regretabile ce-i drept)
.
.
Hai ca vad ca esti total eronat ...nu o lua in nume da rau dar se pare ca daca cineva priveste lucrurile in alt fel decat tine categorisiti pe acestia de inculti,manipulati,nazisti sau xenofobi,,,,romanii in Transilvania au suferit in lungul istoriei de multiple epurari etnice savarsite de maghiari si cu siguranta daca Transilvania ar fi in momentul actual teritoriu ungar acelasi tratament se perpetua..daca sunteti atat de cult domnule Semlecan informati-ma si pe mine despre o singura actiune de gen pe teritoriul Romaniei impotriva maghiarilor din istoria cunoscuta de domnia voastra ...si daca vinovati vor plati cu sangele lor nu ar fi grav ,ce este grav este ca noi romanii am tacut si am inghitit si asta facem in continuare scorul nefiind nici macar cu un punct marcat de catre noi...sa inteleg ca suntem mult prea buni crestini si ca intoarcem obrazul ori de cate ori este nevoie ....realizarile se fac doar cu ceva pierderi nimic in lumea asta nu a fost capatat fara varsare de sange fie el si nevinovat, daca violenta naste violenta cum spuneti dv. atunci, cand va aparea si violenta noastra impotriva lor? raspunsul ala de razbunare cand va aparea? daca suntem formati din persoane ca dv care doar militeaza pentru servilism...si lasitate din interese strict personale, pecuniare ,sufletesti etc. nu se va intampla niciodata nimic vom intoarce obrazul in continuare pana la disparitie , avand in vedere epurarea etnica din judetele Covasna si Harghita din perioada 1940-1943 si rezultatul acesteia care dintr-o populatie cu 52% romani si 48% maghiari si sasi sa se ajunga la 90% maghiari cred ca este destul de elocvent unde ar fi populatia de romani de pe teritoriul transilvanean la ora actuala cu alte rezultate ale razboiului ....dar na este adevarat ca majoritatea celor ce vor avea de pierdut sunt nevinovati dar mai bine mor 3 nevinovati impreuna cu un vinovat decat sa ramana ala vinovatu nepedepsit si sa isi continue mizeriile....tot vorbim de csabi barna ce a patit acesta in mod real dupa manisfestarile lui xenofobe evidente intr-o zi de importanta nationala a Romaniei ? este tot in aceeasi institutie si bine pus de ce pt ca exista o multitudine de romani care au aceeasi mentalitate ca si dv. si acesti romani ne conduc tara ...eu personal nu mai am obraz de intors si pot fi calificat de nazist sau cum doriti important este ca din punctul meu de vedere ajunge cu mizeria daca esti in Romania si ai nationalitatea romana respecti tara asta limba ei si oamenii ce traiesc in ea in caz contrar nu ai decat sa pleci...legat de Kosovo exista o mare dezinformare publica aceasta tara a fost inventata, este drept ca este o regiune unde populatia predominanta este musulmana dar nu a fost nicicand un stat independent decat acum cu ajutorul NATO ...tot ceea ce a fost prezentat la tv este fals sau cu foarte putine adevaruri, adevaratul motiv al razboiului nu a fost religia si nici neintelegerea dintre religiile conlocuitoare ,pentru cine vrea sa se informeze nu are decat sa vada ce se extrage din Kosovo la ora actuala si mai ales cine face extractia .este drept ca au existat masacre dar in ce razboi real nu exista ? poate armata americana in Irak nu a comis atrocitatisemlecangheorghe scrie:Bah,mai conteaza cine a ridicat primul??
Daca ai fi avut acolo rude n-ai fi folosit termeni asa catifelati....O sa vezi,de acum incolo,mereu va fi substrat consistent pentru violenta,pentru ca da,violenta naste violenta..

Dar ca sa revenim cu picioarele pe pamanat nimeni nu doreste sa se ajunga la un razboi sau la varsare de sange si chiar nu este indicat sa se ajunga la asa ceva ,important ar fi ca noi ,ei sa ajungem la un consens si o intelegere unde acei extremisti manipulati sa fie denuntati chiar de cei de un sange cu ei si sa fie pedepsiti exemplar prin legi drepte si egale asemanatoare celor din statele puternice din Europa ..
biban solzos scrie:Orice controversa cu domnia ta, e ca intrarea in sensul giratoriu , cu semnalizarea blocata pe stanga , si mere, si mere, si mere....tot de-a dura...si-ajunge iar de unde-o plecat ...Cu orice risc de amenda si puncte de penalizare, eu o iau in dreapta ...Ramai si da-te de-a dura ...Chiar ai tupeu la greu, mai mult nu zic.
ps: cineva de pe forum , vroia sa deschida un topic despre iepurele de Angora, cum se tunde, cum se prelucreaza blanita , etc...pariasera ca maxim a treia postare va fi a ta ! Concluzii?
Sa fii iubit!!

- semlecangheorghe
- veteran
daca suntem formati din persoane ca dv care doar militeaza pentru servilism...si lasitate din interese strict personale, pecuniare
Uita-te in groapa aia plina de cadavre ...
Domnia ta,pentru asta militezi??
Ar fi nesperat un raspuns de tip ''da'' sau ''nu''...
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
tot vorbim de csabi barna ce a patit acesta in mod real dupa manisfestarile lui xenofobe evidente intr-o zi de importanta nationala a Romaniei
Nush de ce ma intrebi pe mine..Un act de curaj ar fi sa intrebi autoritatile..Du-te la o televiziune publica si spune acolo ca vrei si tu juma de ora ,seara ,si intreaba in direct pe ministrul de interne,sau cine naiba o fi raspunzator cu asta..ceva de genul..
''Domnule ministru,eu si alte milioane de romani ,ne intrebam,de ce naiba permiteti manifestari xenofobe??"
Ai tupeul asta??Sau e mult mai ''cool'' sa te legi aiurea-n tramvai ,de ceva ce n-am spus..ori facut..
Ma intrebi pe mine..si eu sint ca tine,dezgustat de gest,mirat de reactia autoritatilor...umit ca printre noi sint si versiunile romane ale lui barna..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran
http://www.ipedia.ro/masacrul-din-srebrenita-1212/
Ce demnitate si curaj au cei care fac asa ceva(uita-te bine in groapa),Rapace??
Ce demnitate si curaj au cei care fac asa ceva(uita-te bine in groapa),Rapace??
.
.