Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
old_radu
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de old_radu » 13 Apr 2013, 14:57

biban solzos scrie:...
Ca sa nu fiu suparat, promite-mi castane :!: .....
...avelo grija !
...sunt castane si "castane"...
:lol: :wink:
...hai , ca nici cu voi "da" la Bihor "unii" canta "hidede" ...nu mi-e rusine :wink:
...adevaru' este ca ...ce "bograci" am mancat la "Bish" , auauauuuu
...s-apoi , sa nu bei ?
:respekt:

gabitoi
veteran
veteran

Mesaj de gabitoi » 13 Apr 2013, 15:04

SF scrie:Initiatoru topicului pierde vremea , zau , daca nu ai nimic mai bun de facut decat sa citesti tot felu de ratati paranoici, ii grav amice :(

Ceangaii aia din Covasna si Harghita is mai bine de jumate analfabeti , traiesc in secolu trecut sau chiar si mai mult , multi cred ca nu au depasit marginea comunei , is chiar aia din UDMR care ii vor asa .

In rest , in lumea de azi , daca te lesi luat la suturi , te umfla oricare , dealtfel asa o fost dintodeauna , tre sa fi minor sa crezi ca exista cavalerism si alte vorbe mari , toti au furat de la ala de la care au putut si l-au calcat pe ala mai slab , in cazu asta ii doar stupizenia aia de care vorbea Brucan combinat cu lasitate .

Prietene ,fiecare din noi este liber sa-si piarda vremea cum vrea.Deasemeni nu poti impune nimanui un mod de gandire sau un concept,un ideal sau orice altceva.Unui om ii poti lua ceva cu forta,dar niciodata nu ii poti da ceva cu forta.Cand am deschis topicul asta ,l-am considerat interesant si m-am gandit ca poate la fel il vor considera si altii.Nu-mi plac polemicile de dragul POLEMICII.Respect pe toata lumea si am pretentia sa fiu respectat.
Stima. :respekt:
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Apr 2013, 15:15

rapace scrie:Mai nici azi nu va linistiti mai iesiti la pescuit ca e frumos afara
Spune drept, tu esti ala ce erai urcat pe gard sa vezi daca bate soarele si la mine-n batatura ? ...Tu crezi c-o sa recunosc singur ca pescui si in prohibitie ? Ce? Crezi ca mi-s sga?
Azi abia am dezlegare la "pacanele " ...Pana la pescuit, ne mananca raspopitii (pardon, sfintii :lol: :lol: )

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Apr 2013, 15:30

old_radu scrie:
...avelo grija !
...sunt castane si "castane"...
:lol: :wink:
...hai , ca nici cu voi "da" la Bihor "unii" canta "hidede" ...nu mi-e rusine :wink:
...adevaru' este ca ...ce "bograci" am mancat la "Bish" , auauauuuu
...s-apoi , sa nu bei ?
:respekt:
Daca ieste minte , obraz si buna-crestere , accept castane de orice fel si de la oricine ...chiar si "ghistine " , cum le zice bunu' mare :lol: ....Higheghe cu goarna e tumna ca bisturiu pe timpan ...Cine vrea s-o asculte, e "florica" de bihor ...Nu sa lipeste cu nimic ( pt mine ) !
Bograciul mere doar daca aplici lozinca fostilor prizonieri de razboi romani de la Cotul Donului :" om flamand trebuie pt asta "!!!...altfel, si clisa fripta-n frigare e mai buna si mai cu satzau decat zama aia de croampe ...
Inca ceva : "bish" cred ca vine de la "bichon " :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P .....Zona aia din Bh ce-o zici tu , e " Binsh " ( fonetic ) sau Beius :wink: :wink: :wink: :wink:
Da' nu ti supara pi mini ....Ca de te superi, te tau si te tzap in Tisa, ingrozas-ar lumea de capul tau !!! :P :P :P :P :P :P

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 13 Apr 2013, 15:40

biban solzos scrie: Da' nu ti supara pi mini ....
...s-a marcat !
...doar ca pe langa cateva bucati de cartofi , in "bograciu" ala , mai erau 3 (trei) feluri de carne ...:mrgreen:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Apr 2013, 16:06

old_radu scrie:
...s-a marcat !
...doar ca pe langa cateva bucati de cartofi , in "bograciu" ala , mai erau 3 (trei) feluri de carne ...:mrgreen:
Coreeeect ! nu se poate bograci "la meserie" fara cele trei feluri de carne : pulpa, buca si tzatzuca penghelite-n pirosh, feher, zold :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hai, gata cu fotosinteza, ca s-afuma bograciu :lol1: :lol1: :lol1:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 13 Apr 2013, 17:19

fara off-uri;in titlu zice clar:despre Limba Romana.
voi,ce vorbiti?
:lol:

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 13 Apr 2013, 17:43

biban solzos scrie:
rapace scrie:Mai nici azi nu va linistiti mai iesiti la pescuit ca e frumos afara
Spune drept, tu esti ala ce erai urcat pe gard sa vezi daca bate soarele si la mine-n batatura ? ...Tu crezi c-o sa recunosc singur ca pescui si in prohibitie ? Ce? Crezi ca mi-s sga?
Azi abia am dezlegare la "pacanele " ...Pana la pescuit, ne mananca raspopitii (pardon, sfintii :lol: :lol: )
NU urc pe gard vad si prin el ,iar in afara de pacanele ai dezlegare si la "ciuca" doar ca tre sa ii mai dai drumu ...Poti pescui si fara a fi sga,raspopiti oricum te mananca ,mai bine ai privi daca mai ai popo in pantaloni :lol: semnat :UN MINOR

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 13 Apr 2013, 19:21

Eu , nepriceputul, cum zice un "asimilat " din Arad ,
Brae,tu nu esti decit versiunea valaha a lui csabi barna ala sau cum lo fi chemind... :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 13 Apr 2013, 19:57

semlecangheorghe scrie:
Brae,tu nu esti decit versiunea valaha a lui csabi barna ala sau cum lo fi chemind... :lol: :lol:
Chiar nu vroiam , dar tu, cf directivelor ce le primesti, in cursul saptamanii , de la "apropiate " iar duminica de la nenea popa , la slujba din biserica direct atasata de Vatican ( ca sa nu fiu acuzat de reclama :D :D ), prin bilet plasat "mascat" cum faceau comunistii in ilegalitate , nu poti ...Daca faci greseala si nu combati cu elan , tot ce zgaraie olfactiv, auditiv, tactil si vizual neamul tau de indivizi adusi pe shaua-mbratisata , esti "VEGE " ...Nema "punduca "de la mami ...nema "papa " de la socrela ...Si ce te faci cu pungutele marca "cricetus " :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: ....Jale mare ...

ps: cu tine nu vorbesc decat prin "ps " ...citeste ce-ai scris ....asimilatul meu drag, esti paralel cu romana .... :oops: :oops: :oops: :oops: ...Sunt de acord ca pe net, din cauza vitezei ,a degetelor mai groase ca tastatura :lol: :lol: , a cabernetului, a deceptiilor in dragoste , a ploilor non stop,etc , apar greseli ....Alea sunt unanim acceptate ...Ale tale, in schimb, sunt de analfabet ...Daca zici ca stii carte, inseamna ca asa te obliga mami cu socrela sa scrii...ca sa pari ...nu spun ce, ca vin baietii si ma sterg ...ca nu-i frumos sa zic de tine ca esti pe nicaieri, ca Vida Geza ...

Pupi la socrela ... :o :o :o

Ultima rugaminte : lasa limba romana pt romani ...Ce vreti voi sa faceti, e fir de par in calea p**ii...Nu reusiti veci ...
Pana acum am fost elegant ...din respect pt cei de pe forum, de la care-am invatat cate ceva , prea elegant cu tine ...Pana acum ai insfacat voblerul legat cu monofilamet, ales intentionat cu elasticitate mare...Poate schimb tamburul cu cel cu "textil" ...Nema elongatie, nema elasticuri ....sa vezi tu PAL-uri , balamale si unguroici ....legate pe direct, fara lenjerie ....

Închis