semlecangheorghe scrie:
Brae,tu nu esti decit versiunea valaha a lui csabi barna ala sau cum lo fi chemind...

Chiar nu vroiam , dar tu, cf directivelor ce le primesti, in cursul saptamanii , de la "apropiate " iar duminica de la nenea popa , la slujba din biserica direct atasata de Vatican ( ca sa nu fiu acuzat de reclama

), prin bilet plasat "mascat" cum faceau comunistii in ilegalitate , nu poti ...Daca faci greseala si nu combati cu elan , tot ce zgaraie olfactiv, auditiv, tactil si vizual neamul tau de indivizi adusi pe shaua-mbratisata , esti "VEGE " ...Nema "punduca "de la mami ...nema "papa " de la socrela ...Si ce te faci cu pungutele marca "cricetus "

....Jale mare ...
ps: cu tine nu vorbesc decat prin "ps " ...citeste ce-ai scris ....asimilatul meu drag, esti paralel cu romana ....

...Sunt de acord ca pe net, din cauza vitezei ,a degetelor mai groase ca tastatura

, a cabernetului, a deceptiilor in dragoste , a ploilor non stop,etc , apar greseli ....Alea sunt unanim acceptate ...Ale tale, in schimb, sunt de analfabet ...Daca zici ca stii carte, inseamna ca asa te obliga mami cu socrela sa scrii...ca sa pari ...nu spun ce, ca vin baietii si ma sterg ...ca nu-i frumos sa zic de tine ca esti pe nicaieri, ca Vida Geza ...
Pupi la socrela ...
Ultima rugaminte : lasa limba romana pt romani ...Ce vreti voi sa faceti, e fir de par in calea p**ii...Nu reusiti veci ...
Pana acum am fost elegant ...din respect pt cei de pe forum, de la care-am invatat cate ceva , prea elegant cu tine ...Pana acum ai insfacat voblerul legat cu monofilamet, ales intentionat cu elasticitate mare...Poate schimb tamburul cu cel cu "textil" ...Nema elongatie, nema elasticuri ....sa vezi tu PAL-uri , balamale si unguroici ....legate pe direct, fara lenjerie ....