Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rapace
senior
senior

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de rapace » 11 Apr 2013, 21:22

Mint mosnegii astia din film nu este adevarat ungurii le dadeau bomboane la copii cand au intrat in Romania si erau foarte de treaba ajutau oamenii la muncile casei ....si mai spui ca noi suntem nationalisti ...sa imi spuna si mie un ungur cand in istoria lor a facut armata romana asa ceva ......unde sti tu tepes doamne ?

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Apr 2013, 21:24

semlecangheorghe scrie:Sieg heil...

Sieg heil...
daca pana si tu zici asa....nu-i chiar totul pierdut :lol:

despre stiuci...eu umblu -n cizme :wink:
:lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2013, 21:48

Bibane,fa pasi, iesti plictisitor.. :arrow:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2013, 21:48

rine scrie:
semlecangheorghe scrie:Sieg heil...

Sieg heil...
daca pana si tu zici asa....nu-i chiar totul pierdut :lol:

despre stiuci...eu umblu -n cizme :wink:
:lol:
Cu mina??Sau cum?? :lol:

.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 11 Apr 2013, 22:05

Nu pricep de ce va certati. Ambele parti sunteti la fel de extremiste. Fiecare cu opinia ei, dar tot in extreme va duceti.
rapace, nu stiu cati ani ai, dar pentru mine este clar ca ai ideile unui tanar de 18 ani, caruia ii clocoteste repede sangele in vene. Sunt roman 100% si sunt deranjat de comportamentul maghiarilor din harghita, Covasna si Mures, la adresa romanilor. Insa niciodata nu m-am gandit sa ii dau afara din tara sau sa ma duc cu tancurile peste ei. Nu asta este solutia; asta este, dupa parerea mea, exact reactia pe care si-o doresc cei care-i manevreaza din umbra pe cei despre care aminteam mai sus. Spui ca politicienii nu-si fac treaba pentru care sunt votati? Nimic mai fals. In harghita si Covasna majoritari sunt ungurii, care voteaza UDMR in cea mai mare parte, iar reprezentantii lor fix asta fac, exact ce isi doreste electoratul care i-a dus acolo. In restul tarii sunt votati cei care promit mai multa pomana si vand iluzii mai frumos. In concluzie, nu cred sa existe vreun politician care sa fie votat ca sa rezolve "definitiv" problema ungurilor, asa cum ti-ai dori.
Dupa parerea mea, reactiile aparute in urma scandalului cu bentita tricolora au efect pozitiv si constructiv. S-a creat evenimentul care sa arate, pasnic, fara violenta, ca romanii se pot uni fara probleme daca sunt afectati alti romani de catre romani de nationalitate maghiara. Nu trebuie neaparat sa se verse sange.
iar ce spune smelecan este adevarat. Interesele politice sunt mari. Greseala a fost cand s-a permis ca maghiarii sa se organizeze in partid, pentru ca un partid construit pe considerente etnice nu are cum sa fie altfel decat extremist. Intrebarea este de ce s-a permis acest lucru. Daca gasesti raspunsul acestei intrebari, o sa intelegi multe. Si nu o sa te mai deranjeze atat de mult ce fac maghiarii; o sa pricepi ca si ei, si noi, majoritatea romanilor, suntem in aceasi galeata de rahat pe care o cara niste baieti destepti; doar ca suntem in cutii diferite.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 11 Apr 2013, 23:43

>Spiridusule< putem merge fara tancuri ? daca te uitai la filmuletul ala intelegeai si de ce anume in Harghita si Covasna sunt majoritari unguri ... dar na noi suntem romani si incercam din nascare sa descoperim teoria conspiratiei ...daca nu se facea public cazul fetitei si nu se ajungea in mass-media cu aceasta chestiune la ora actuala acea fetita era in continuare exmatriculata ....cat despre motivul infiintarii UDMR e simplu pt ca se poate manipula o masa de 2 milioane de votanti fara a investi un ban nota de plata venind dupa alegeri..din pacate pentru noi acei votanti au nevoie de iluzie iar iluzia nu putea fi creata din nimic asa ca au aparut legi ce le permit a se comporta in acest fel...sunt si alte solutii pentru a rezolva situatia nu definitiv dar macar partial iar acestea nu pot fi puse in practica atat timp cat suntem condusi de cei ce fac troc pe voturi de aceea avem nevoie de extremisti macar o legislatie sa le mai taie din aripi maghiarilor ca au cam inceput sa se urce in cap ,ce sa faci paduchele tot paduche.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Apr 2013, 07:06

Spiridusule e clar,esti agent udmr sub acoperire..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pun io emoticoanele,perca fluviatilis nu are capacitatea sa dicearna dincolo de ura sa personala.o glumitza.. :mrgreen:

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 12 Apr 2013, 08:02

E total sub acoperire >spiridusul< cel mai agent infiltrat'nt' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 12 Apr 2013, 08:31

spiridusul scrie:Nu pricep de ce va certati. Ambele parti sunteti la fel de extremiste. Fiecare cu opinia ei, dar tot in extreme va duceti.
rapace, nu stiu cati ani ai, dar pentru mine este clar ca ai ideile unui tanar de 18 ani, caruia ii clocoteste repede sangele in vene. Sunt roman 100% si sunt deranjat de comportamentul maghiarilor din harghita, Covasna si Mures, la adresa romanilor. Insa niciodata nu m-am gandit sa ii dau afara din tara sau sa ma duc cu tancurile peste ei. Nu asta este solutia; asta este, dupa parerea mea, exact reactia pe care si-o doresc cei care-i manevreaza din umbra pe cei despre care aminteam mai sus. Spui ca politicienii nu-si fac treaba pentru care sunt votati? Nimic mai fals. In harghita si Covasna majoritari sunt ungurii, care voteaza UDMR in cea mai mare parte, iar reprezentantii lor fix asta fac, exact ce isi doreste electoratul care i-a dus acolo. In restul tarii sunt votati cei care promit mai multa pomana si vand iluzii mai frumos. In concluzie, nu cred sa existe vreun politician care sa fie votat ca sa rezolve "definitiv" problema ungurilor, asa cum ti-ai dori.
Dupa parerea mea, reactiile aparute in urma scandalului cu bentita tricolora au efect pozitiv si constructiv. S-a creat evenimentul care sa arate, pasnic, fara violenta, ca romanii se pot uni fara probleme daca sunt afectati alti romani de catre romani de nationalitate maghiara. Nu trebuie neaparat sa se verse sange.
iar ce spune smelecan este adevarat. Interesele politice sunt mari. Greseala a fost cand s-a permis ca maghiarii sa se organizeze in partid, pentru ca un partid construit pe considerente etnice nu are cum sa fie altfel decat extremist. Intrebarea este de ce s-a permis acest lucru. Daca gasesti raspunsul acestei intrebari, o sa intelegi multe. Si nu o sa te mai deranjeze atat de mult ce fac maghiarii; o sa pricepi ca si ei, si noi, majoritatea romanilor, suntem in aceasi galeata de rahat pe care o cara niste baieti destepti; doar ca suntem in cutii diferite.
Noi n-o consideram cearta . Ca spunem ce credem , e altceva ! Ca unii sunt mai hotarati , e una , dar sa fii acuzat de fantezii etnosemlecane, e alta ! Judecata, mentalitatea, educatia sau perceptia tinerilor de 18 ani (cu sau fara bac luat :wink: ) nu poate fi , si n-a fost pusa in context, decat de cineva implicat (sau cel putin legat direct ) ...Vreau sa cred c-am citit (si priceput eu gresit exprimarea ) .
Nimeni nu a tras tancul la MOL sa-i faca plinul ca sa-i poata face hamburger pe unguri in Harcov !!..Ca au fost invitati HOTARAT sa-si ia zborul daca nu le place aici, e altceva ! E diferenta ca intre logica si prietenul gheo , ala ce se intinde ca shapa autonivelanta pe orice topic si la orice comentariu ...Eu sunt chiar nesemnificativ, si-n societate si pe forum, dar la tine am pretentii . Ce sa zic? Sa spun ca fata cu bentita tricolora e spre cei 18 ani cu sangele-n clocot ? A gresit, neluand hipotensive, sau a facut bine (tinand cont de efectele pozitive si constructive mentionate de tine ) ?
Inca odata: sunt mic si prost , nu vreau sa se justifice nimeni in fata mea, cum n-o fac nici eu, dar sa-i dai dreptate lui gheo de sub cal, e cale lunga !
Cand vei sesiza "firul rosu " din postarile lui la acest topic, vei avea o revelatie ! Nu in sensul de a nega sau schimba ce-ai scris ...Asta e opinia ta, mai "pasnica" , te priveste ....Se poate discuta, elegant , ...cu unele-s de acord, cu altele nu prea, dar asta-i una din conditiile progresului !

ps: pescar fiind, cred c-ai iesit in spatiul mioritic ( sa moara Gheo ca nu zic landul panonic :mrgreen: ) ....ai facut macar odata foc pt un gratar sau o slanina fripta !!!....Lemnele le-ai taiat cu toporul ....Toporul avea o coada .....Coada se numea .... :P :P :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 12 Apr 2013, 10:41

Bah,tu din cite postari ai pe forumul asta de pescuit,n-ai nici una despre subiectul pescuit...
Ah,ca ti-ai gasit locul perfect,unde sa iti versi chestiile extremiste ,si atacurile la persoana e altceva....

Esti in stare de argumente logice,constructive,debarasate de atacuri la persoana??

Pe Rapace il inteleg mult mai bine,ii respect parerea,chiar daca nu sint de acord cu ea,si asta pe motiv ca cel putin discuta la nivel de idei si nu atac la persoana..

La intelectul tau,e greu sa pricepi ce inseamna a discuta pe baza de idei si nu pe atacuri la persoana..

De fapt e prea mult pentru unul care tace si vorbeste simultan... :lol: :lol: :lol: :lol:

Asa ca.... :arrow: ,si revino daca esti capabil de discutii in care iti respecti partenerul...pina atunci nu faci decit sa umfli rindurile celor de care e mult prea plin forumul asta ....pe principiul conform caruia ..'cantitatea conteaza'.... :lol: :lol:
.Daca noi tacem si spunem doar ce ne doare
Ast-i de pus in rama.. :lol: :lol:

.

Închis