Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2013, 07:21

@Gigi
Daca feciorul tau (sa-ti traiasca! ) ar veni intr-o zi batut acasa pentru ca e roman, ar fi marginalizat din aceeasi cauza de profesori si colegi, ar fi obligat sa invete limba maghiara pentru ca limba romana nu se invata...
Brae,la ghibortzbirlit n-am pretentii,da'domnia ta stii sa citesti si sa intelegi..
Ma deranjeaza politica dusa de udmr si guvernul de la budapesta..Pretentiile si 'drepturile'arogate sint inacceptabile..
Ce nu-i clar??Adica daca nu ma dau in stamba ca personajul mai sus amintit ,inseamna ca simt altfel??De unde ati scos-o, frate??

Daca la mine nu tin bullshit-urile cu' superioritatea neamului''(de ce nu Mein Kampf?? :mrgreen: ) inseamna automat ca sint contra lui??

Aici la noi,nu sint probleme pe tema asta..am vecini unguri ,si vorbim romaneste..si ma inteleg bine cu oricare..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 11 Apr 2013, 09:33

In Arad am fost si eu in repetate randuri sper sa nu se faca confuzie intre climatul de convetuire din Arad si cel din Covasna Harghita sau Mures ,probleme sunt in toate judetele unde exista maghiari este drept dar in aceste judete comportamentul lor este nesimtit si antisemit,la fel cum spunea si Ion"the carp" nu toti sunt de rea credinta ,eu propun sa se faca un referendum pt ungaria mare cu nume prenume si semnatura cine doreste si cine nu ....iar cei ce isi doresc Transilvania alipita ungariei sa fie condusi de urgenta la frontiera si sa fie despagubiti pt propietatile lor de pe teritoriul romanesc in timp(rate)

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2013, 09:38

Ar fi prea simplu..acolo,in judetele une sint majoritari fura de rup,lemn si alte bogatii..Autoritatile inchid ochii..Ghici de ce??Cui i-au dat sprijin la guvernare??Crezi ca au facut-o mocca??In cazul asta,cine-i curva cea mai mare??Oare nu ala care inchide ochii,pentru ca stie ca are o datorie de platit??Ia ghici,e maghiar sau roman??

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 11 Apr 2013, 10:20

semlecangheorghe scrie:Ar fi prea simplu..acolo,in judetele une sint majoritari fura de rup,lemn si alte bogatii..Autoritatile inchid ochii..Ghici de ce??Cui i-au dat sprijin la guvernare??Crezi ca au facut-o mocca??In cazul asta,cine-i curva cea mai mare??Oare nu ala care inchide ochii,pentru ca stie ca are o datorie de platit??Ia ghici,e maghiar sau roman??
Este exact ceea ce am sus intr-un post anterior....si daca mi-ai citit postul ai vedea ca marea mea parere de rau este ca nu se va ajunge nicicand la razboi ,razboiul deschis ar fi singura solutie pt a rezolva problema ultranationalismului maghiar de pe teritoriul romanesc,politicienii nostrii fiind mult prea santajabili si interesati pt a schimba ceva in mod real in sensul stingerii acestor conflicte artificial intretinute...si cum spui tu mai au inca multe arende de platit udmr-ului ,de aceea incearca si dizolvarea judetelor si reorganizarea in teritorii.Sper totusi sa aiba bun simt si sa se faca referendum pt aceasta miscare .in caz contrar se va face fara vrerea noastra o alta mizerie pe vrajeala de cocalari politicianisti

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 11 Apr 2013, 10:53

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2013, 11:16

daca mi-ai citit postul ai vedea ca marea mea parere de rau este ca nu se va ajunge nicicand la razboi ,razboiul deschis ar fi singura solutie pt a rezolva problema
Nu sint de acord cu parerea ta..Am si argumente..
Serbia si Rwanda..
Ai vazut filme,sau citit despre masacrele de acolo??
In urma razboiului e mai bine??
Violenta naste violenta..Odata inceputa ,nu se mai termina..toata lumea are de pierdut..chiar daca este intrerupta de perioade de 'pace',amintirile atrocitatilor comise si de o parte si de alta,nu vor lasa ca aceasta pace sa se inchege..
Cine are de cistigat??
Gheorghe,Vasile,Lati sau Feri???Nu dragule,or sa fie toti prin gropi comune,si numele lor folosite drept argument pentru continuarea violentelor..
Divide et impera..
Nu mai conteaza cine are dreptate si ,sau, cine a inceput...
Ori tara asta numai de asa ceva nu are nevoie..
Nu trebuie un razboi,trebuie doar ca ''alesii nostri dragi'' sa-si faca treaba,si sa aplice legile..si atunci nu si-ar mai aroga atitea 'drepturi''..

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 11 Apr 2013, 15:45

Ma mira ca nu mergeti in Serbia sa sesizati diferenta dintre ei si noi, razboiul nu o fi solutia ideala dar uneori necesara caci politicienii nostri nu isi vor face nicicand treaba pt care au fost votati ,prea multe interese pecuniare ,personale etc... in concluzie daca situatia continua sa escaladeze vor exista incidente de genul celor din Finlanda contra negrilor si arabilor sau asemanatoare celor din perioada apartheid-ului in Africa de Sud (violente ce continua si acum),se va ajunge la aceste violente fara doar si poate care apoi cred ca vor degenera in razboi, provocarile sunt menite pt asa ceva

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 11 Apr 2013, 16:49

revoltator reportajul ,pus de Adi G.
si ce?sa intamplat ceva? au mai plans si si-au mai tras mucii, romanii nostri
violenta naste violenta... unde? cand? de-a lungul istoriei noastre? unde-i raspunsul nostru, ala violent? unu-l care sa fie tinut minte ,ca sa nu mai permita si sa-si permita tot felul de magarii, diversi musafiri nepoftiti.
romanii au raspuns cu pasivitate;atunci sunt prosti,lasi, indolenti..popor tigan, dale-o in bot ca primesc si rabda.
ce dracu nu dau sasii atatea beshini ca si aia-s de fro 800 de ani pe aici?si au pus temelii de orase care exista si azi..
divide et impera..nah, ca cica avem sange de neam mare.
dar tot ei au zis: dinte pentru dinte, ochi pentru ochi.
trebuia un Mein Kampf.
respectul se castiga!
indiferent cum!

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Apr 2013, 20:12

Sieg heil...

Sieg heil...

:lol: :lol: :lol:

Vezi mah ca te maninca stiucile de picioare.. :lol: :lol: :lol:

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Apr 2013, 21:17

semlecangheorghe scrie:
Sieg heil...
Expresia asta rostita de tine este ca " Carmen" :wink: de Bizet cantata de Andreea Pora .
De la Amaterasu , Atahualpa si Amenhotep, ai ajuns si la Adolf si Andreea ....Ce ne facem cand treci la "B" ....d-apoi pana termini alfabetul :shock: :shock: :shock: :shock:

ps: chiar, nu constientizezi cat esti de "elastic " ? Nu ca m-ar deranja, dar chiar pe orice topic tu tre sa apari ? Ca stii, ca nu stii, tu scrii...Chiar daca pui doar un punct , dar apari :lol: :lol: :lol: Las-o naibii, la alegerile viitoare, te votam, promit ! Mai ocupa-te si tu de cate ceva ....Un goblen, un tricotat, o "bucatareala" ...Crede-ma, ai nevoie stringenta de-o pauza ...Un " dolce far niente " aplicat la meserie ...ca tu oricum stii tot :lol: :lol: :lol: :P :P :P

Ca sa nu fiu "off" : lasa limba romana, ca-n prezenta ta, devine incendiara ...Chiar nu realizezi ?

Închis