Interviu incendiar despre limba romana !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Interviu incendiar despre limba romana !

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Apr 2013, 20:29

Articole de genul asta exacerbeaza sentimentul national,dupa cum foarte clar dovedeste postul precedent,fix in momentul tensionarii realtiilor romano maghiare..

Mindri sintem noi..este un proverb care zice..

''Caramida nu vede zidul din care face parte''
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Apr 2013, 20:33

biban solzos scrie:
semlecangheorghe scrie:
Zona Nord -Dunăreană (România de astăzi), a fost considerată din vechime drept un paradis terestru.Un teren bogat în aproape toate bogăţiile pământului, cu terenuri agricole(Grânarul Europei de mai târziu), păşuni întinse, toate formele de relief, un incredibil sistem hidrografic natural, o zona bine apărată contra majorităţii dezastrelor naturale...etc. Ca un miracol unic al istoriei, locuitorii acestei zone n-au putut fi alungaţi din vatra strămoşească şi nici deznaţionalizaţi.

Normal ca nu...Doar ca nu-i nici un miracol...

Ar fi fost incomod sa se stabileasca aici o populatie care sa isi apere,conserve,transmita urmasilor,petrolul,gazele,aurul,metalele rare,grinele,vitele si vinul,sau beneficiile rezultate din acestea..precum si altele..

'Miracolul' este o situatie artificiala intretinuta cu grija de beneficiarii finali ai resurselor mai sus amintite..

[Traco-dacii se remarcau printr-o corectitudine desăvârşită, toate convenţiile fiind încheiate verbal şi apoi păstrate cu sfinţenie./quote]

Carevasazica,tagma avocatilor ar fi dat faliment..deci Mihuta ar fi fost somer.. :lol:
Da'io nu prea cred asta,avind in vedere ca niste regi din astia daci au pus prohibitie la alcool,fapt care indica ca asa zisele conventii nu prea aveau sanse sa fie tinute minte..foarte exact..
@GYURI TATA , podromul era pe traseu , nu-i asa ??? Las-o usor, pana sa zvanta ori sa limpezeste ....Altfel e cu mucegai ....si pute rau , de la un aradean :evil: :evil: :evil:

Asa-i cum zici...ai perfecta dreptate.. :idea:

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 08 Apr 2013, 20:40

semlecangheorghe scrie:Articole de genul asta exacerbeaza sentimentul national,dupa cum foarte clar dovedeste postul precedent,fix in momentul tensionarii realtiilor romano maghiare..

Mindri sintem noi..este un proverb care zice..

''Caramida nu vede zidul din care face parte''
Gura pacatosului, adevar graieste....Noapte buna, copii ! ....

ps : fara "ofense" , ca nu le-am zamislit eu : " Mindri sintem noi " nu poate exprima NICIODATA " Mandri suntem noi " ....

Da!!!! voi "sintiti mindri " ....numa' voi stiti di ci ! .....DAR NOI SUNTEM MANDRI PT CEEA CE SUNTEM....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Apr 2013, 20:53

Nu-i prea clar ce vrei sa zici,da' ai dreptate..

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 08 Apr 2013, 21:01

Si ar fi rau sa se inflameze sentimentul nationalist si sa se mobilizeze toti romanii ce sufera si simt pt aceasta tara ,domnule Semelcan?..ungurii din Romania ce nasc conflicte fie ele si comandate de alegerile din ungaria nu au decat sa se duca in ungaria daca nu le convine la noi si sa ne lase in pace ...ei vor Transilvania ei un popor de migratori huni ...mars in tara voastra daca vreti autonomie :wink: :wink: :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 08 Apr 2013, 21:16

Da ,ar fi rau.Pentru ca ar duce la violente,si poate,la razboi..

Chestii care ar afecta oameni simpli,ca mine si ca tine..Iar foloasele ,le-ar trage cei care le provoaca..cei de sus..pe spatele nostru..Iti convine sa fii manipulat??Mie nu..

Voi nu vedeti ca sentimentele nationaliste sint 'sfori' si la capatul lor''papusarii',manevreaza??

E firesc sa ai un sentiment moderat de ..sa-i zic mindrie nationala,da' cind depasesti limita dincolo de care se ajunge la violenta ,nu-i mai normal..

E clasicul,invechitul deja,dar extremul de eficient...''divide et impera''

L-or folosit''prostii'' de romani...cu succes maxim,iar altii ,de-a lungul istoriei,i-au imitat..

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 08 Apr 2013, 22:09

Domnule Semlecan nu va cunosc dar pot sa va spun atat ca decat sa fim provocati in tara noastra de nationalistii unguri si noi sa bagam capul in pamant ca si strutul mai bine ar fi sa iesim din umilinta asta educata tot de cei ce vor sa ne asupreasca si sa ne facem legea la noi in tara ...nici o asuprire nu a fost inlaturata fara varsare de sange ...ganditi mult prea infim,personal ,egoist ...pur romanesc postdecembrist si interesat .....sunt roman in Romania si nu mai am chef sa imi faca lege la mine in tara un strain ca sa intelegeti ...daca se va ajunge la razboi promit ca sunt primul care ma ofer voluntar indiferent cat voi avea de pierdut pe plan personal pentru ca sunt roman si sunt mandru de asta ...din pacate prea putini dintre noi mai sunt destul de cu picioarele pe pamant incat sa stie ce este ala patriotism,acest cuvant a cam disparut din vocabularul nostru si a fost cam deformat ...daca dv aveti cunostinte de scoli de stat in alta limba decat in cea materna in alte tari europene in afara de Romania va rog sa ma informati si pe mine (si aici nu vb de clase intr-o scoala unde este engleza sau alta limba cu program intensiv) a sa nu uit am trait cam 10 ani in europa prin diferite tari.....

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 08 Apr 2013, 22:19

semlecangheorghe scrie:Da ,ar fi rau.Pentru ca ar duce la violente,si poate,la razboi..

Chestii care ar afecta oameni simpli,ca mine si ca tine..Iar foloasele ,le-ar trage cei care le provoaca..cei de sus..pe spatele nostru..Iti convine sa fii manipulat??Mie nu..

Voi nu vedeti ca sentimentele nationaliste sint 'sfori' si la capatul lor''papusarii',manevreaza??

E firesc sa ai un sentiment moderat de ..sa-i zic mindrie nationala,da' cind depasesti limita dincolo de care se ajunge la violenta ,nu-i mai normal..

E clasicul,invechitul deja,dar extremul de eficient...''divide et impera''

L-or folosit''prostii'' de romani...cu succes maxim,iar altii ,de-a lungul istoriei,i-au imitat..
Crezi ca sunt manipulat? De cine de ungurii ce fac mizerii? Copilul ala ce sa dus la scoala cu bentita pe cap si a fost exmatriculata ,iar la aparitia presei s-a spus ca doar a fost trimisa acasa sa nu apara tensiuni ...spuneti-mi si mie de ce ar fi fost tensiuni intr-o scoala din Romania unde cineva avea o bentita in culorile romanesti...noi suntem aia manipulati in sensul de a nu iesi in fata si a nu face nimic ...iar violente sunt destule din partea bozgorilor fiind din Arad cred ca stiti mai bine ca mine..

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 08 Apr 2013, 22:40

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Apr 2013, 08:00

..sunt roman in Romania si nu mai am chef sa imi faca lege la mine in tara un strain ca sa intelegeti ..
Eu iti inteleg ...aplombul..
Cind o sa mai treaca niste ani peste domnia ta o sa judeci altfel..
O sa intelegi ca nu tu sau eu facem legi,in favoarea noastra,spre binele nostru..
Pentru cultura ta generala,in 89'am fost militar in termen cu arma in mina.3 saptamini nu am dezbracat uniforma,nu am dat jos bocancii,si nu am dormit mai mult de 1-3 ore la 24 de ore..Daca esti manipulat???O da,esti,..sintem toti manipulati..Atunci au murit exact cine nu trebuie...gloantele au ajuns in trupurile celor fara vina..Aia care ar fi trebuit gauriti de gloante,sint liberi ca pasarea cerului si se joaca cu vietile noastre..intre altele ,mijloacele lor sint nationalismul,si orgoliul..
Cind o sa mai treaca niste ani peste tine ,o sa intelegi..

.

Închis