In sfarsit nefumator

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Oct 2010, 12:36

leba scrie:Adelin, se vede ca n-ai fumat niciodata, sau ai fost fumator de duminica.
Este o chestiune reala, tigarile sunt un drog foarte periculos de care trebuie sa te feresti ca de dracu.
Pe mine ma ajuta "jucaria scumpa" sa ma tin departe de acest mizerabil viciu.
uuu, cata sariozitate :lol: :lol: :lol:

pot sa zic la fel si de concursurile LRS :lol:

pe mine ma ajuta "oltul si siriul ieftine" sa ma tin departe de acest mizerabil viciu :lol: :lol: :lol:

citeste cartea aluia si ai sa vezi ca nu-ti trebe jucarii scumpe :wink: si dealtfel ai sa vezi ca tigarile nu sunt chiar un drog numai in imaginatia ta :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 14 Oct 2010, 12:44

pikeman scrie: citeste cartea aluia si ai sa vezi ca nu-ti trebe jucarii scumpe :wink: si dealtfel ai sa vezi ca tigarile nu sunt chiar un drog numai in imaginatia ta :wink:

...sau daca nu-ti place sa citesti poti sa te lasi pur si simplu. Probabil asa scrie si ala in carte. Sigur e unu care facea compuneri de 10 pagini la scoala dezvoltand subiectu "Ana are mere" :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Oct 2010, 12:49

poi na, pe principiu "nu te-o dus mintea sa te apuci" dar te poate duce sa te lasi, nu trebe sa citesti nimica, dar unii transpira la ideea ca tre sa se lase, si ca e greu, si ba ii nevoie de plasture, ba de tigara ilictronica, ba de nush ce carte, ba de un pariu , etc, etc

ferestete la inceput de beutura si cafea (oricum e bonus la curatarea organismului) si iti trec si poftele, daca ai ticuri, iati o pipa jmechera si mimeaza ca tragi din ea, asa o sa pari si un fel de savant :lol: :lol: :lol:

chiar bre, o citit careva o carte "cum sa te apuci de fumat" ? :lol: :lol: :lol:

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 14 Oct 2010, 12:59

Am reusit si eu o performanta...nu mai fumez de pe 1 martie....Am citit vreo 3 carti,fara rezultat,mi-am luat plasturi...la fel....Pana am mers la spital si mi'a dat o doctorita ceva pastile care te ajuta sa te lasi .....Dupa 4 zile m'am lasat.A luat si tata,dar la el nu au avut efect,k de altfel la mai multi prieteni.Cred ca trebuie sa iti si doresti f. mult sa te lasi:)

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 14 Oct 2010, 13:55

draqdevil scrie:Pana am mers la spital si mi'a dat o doctorita ceva pastile care te ajuta sa te lasi .....Dupa 4 zile m'am lasat.A luat si tata,dar la el nu au avut efect,k de altfel la mai multi prieteni.
De curiozitate, la tine ce efect au avut pastilele alea cat inca fumai?
Sau efectul a fost ca te-ai lasat de fumat?
Nu erau pastile "Placebo"? :wink: :lol:
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 14 Oct 2010, 14:24

nu erau placebo,nuj cum se numeau....in prima zi in care le-am luat am fumat 3 pachete,fatza de 1 cat fumam de obicei,a 2'a zi am fumat normal, a 3'a doar 5 tigari si a 4'a deloc:)

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 14 Oct 2010, 14:26

zyban,sau ceva de genu' se numeau:)

informer
senior
senior

Mesaj de informer » 14 Oct 2010, 14:33

Aha, multzam.
Doamne feri sa mai am vreodata nevoie, io am imediat 3 ani "vechime".
Da` am auzit de tot felu` care-ti provoaca greata/varsaturi/etc. daca fumezi dupa ce le iei si ma gandeam c-or fi asa ceva :).
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 14 Oct 2010, 14:50

leba scrie:Este o chestiune reala, tigarile sunt un drog foarte periculos de care trebuie sa te feresti ca de dracu.
Pe mine ma ajuta "jucaria scumpa" sa ma tin departe de acest mizerabil viciu.
scapi de dracu, dai de tatso....si tot iti arde gatu dupa o mahoarca reala, nu ? :twisted:
zii sincer :P
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 14 Oct 2010, 15:20

Si eu m-am lasat de fumat in urma cu vreo 12 ani de zile.De atunci m-am implinit bine.Am luat vreo 30 de kg in plus fata de cat aveam cand le-am lasat.
@Adrian
10 zile nu e mult,dar e un inceput.Eu si dupa 6 luni simteam ca imi lipseste tigara.Eu iti doresc multa bafta!
Imagine

Scrie răspuns