hmmm
mie imi este frica sa spun ca m-am lasat si dupa 2 ani si 9 luni.
tentative am mai avut destule, dar.................
am fumat 25 ani la greu, tot ce se putea, de la "Nationale" pana la tigari de fite sau trabucuri grele si am avut incercari destule de a ma lasa de acest viciu.
am incercat cu tot felul de substituenti, ba guma, ba boboane mentolate, ba tigari fara nicotina, chiar si seminte, insa nici una nu a dat roade.
totusi, cand am implinit 40 ani am zis ca este suficient si este cazul sa imi fac un cadou singur si de atunci nu am pus tigara in gura cu toate ca am si acuma ultimul pachet de tigari cumparat.
la inceput este usor, primele zile, chiar prima luna trece relativ repede si usor, dar dupa aceea........doamne, ce mai visam ca fumam

insa cea mai mare problema apare dupa ce te lasi, cand incepi sa acumulezi rapid in greutate si constati subit ca ai pus pe tine 10-15-20 kg fara sa bagi de seama (deh, organismul cere substituenti, ), iar lupta cu kg este ceva infernal
lasatul de fumat fata de cura de slabire este un mizilic, mai ales cei care avem un servici sedentar sau semi.
deci, cei care va decideti sa va lasati de fumat, va recomand din inima sa faceti acest efort, dar cumulat cu inceperea de miscare sustinuta, de mers la sala sau alergat in aer liber, altfel o sa va treziti cu niste kg nedorite si odata puse, extrem de greu se dau jos (eu inca nu am reusit