geppetto scrie:In continuare sunt sceptic in privinta ingrasatului ca efect secundar. Se poate ca atunci cand te lasi sa fi stresat si sa bagi in tine slanina umpluta cu maioneza cu topping de zahar ars ca Oana Roman dar cred ca daca iti controlezi dieta si faci putin sport (ca daca te-ai lasat ai si bani de sala si plamani mai curati) n-ai absolut nicio problema cu ingrasatu. Asa ca pana se face cald se poate tropai linistit pe banda de alergat 20 de minute pe zi.

geppetto scrie:Am fost doar o luna inainte de maratonu porcului. Dupa o pauza de peste 2 ani. Ce sa zic, la mine merge cu slabitu, am dat jos 4 kile/ luna - 4-5 zile pe saptamana, aparate 40 de minute + alergare voioasa 15-20 de minute - inima merge bine, alergam mai mult ca unii nefumatori si cand fumam. Mancam aproape normal (mai putin seara) evitam dulciurile si sucurile dulci. Am pus la loc 3 kile in astea 2 luni... cu excesele traditionale dulciuri, alcool, grasimi. Laughing Ar fi cazu sa-mi fac abonament iar. In continuare cred ca e vorba de sedentarism.
geppetto scrie:26 de ani.
multi ani inainte si fara derapaje majore in privinta viciilor.
banuiam ca ai o asemenea varsta din lejeritatea cu care vorbeai despre ingrasat si slabit.
la varsta ta, intradevar ma ingrasam iarna si slabeam vara cu o lejeritate extraordinara, chiar mi se parea ceva normal, numai ca dupa ce treci de 40 lucrurile nu mai stau asa deloc, ba din contra.
metabolismul nu mai este acelasi, arderile nu mai sunt la fel de rapide si energice, asimilarile de grasime se fac mult mai rapid, stresul este infinit mai mare si lista poate continua asa mult timp.
acuma imi intelegi postarea si atitudinea asupra anumitor aspecte discutate aici??
pikeman, lebanezule, nemernicule,
inainte sa ma las de fumat (apropo, astazi am exact 3 (TREI) ani si 1 luna fix), am avut nenumarate tentative de lasat de fumat insa toate au esuat la spriturile si betiile tineretii.
pe undeva este de inteles, insa mai tarziu tot o sa va lasati numai ca veti mai umple o perioada buzunarele producatorilor de tigari si veti mai scurta putin din viata - poate ca asa trebuie sa decurga lucrurile, toate la timpul lor