In sfarsit nefumator

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Feb 2011, 13:28

adiwolf scrie: pikeman,
ai dato de gard bre si chiar nu te inteleg.
tu nici macar nu erai fumator, de ce draqu te prostesti.............???
nush bre, slabiciunile tineretii, ciudat ii ca daca bag beutura si nu e fum pe langa mine , nu mi se excita plamanu :lol: :lol: :lol:

acu na, n-am mai dato de gard de atunci, sper sa no mai dau, tu-i pasca masii

Leba, ai legatura :lol: te-ai potolit? sau ai ramas cu viciul? :oops:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 10 Feb 2011, 15:51

don't even ask...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 10 Feb 2011, 15:57

Nu stiu cum ati calcat stramb ca si eu m-am trotilat decateva ori pana acum destul de tare, dar am rezistat tentatiei de a fuma :roll:

Daca ati constientizat ca a fost o greseala e perfect. Daca aveti impresia ca faptul ca ati calcat stramb nu v-a facut foarte mult rau, e posibil sa reveniti la vechiul obicei in nu foarte mult timp.

Succes in continuare :wink:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Feb 2011, 17:47

Ai vazut, bre !? A fost indeajuns sa se spovedeasca un nemernic :lol: :lol: .....
Da'...... acu' serios.... cati dintre voi nu recunosc ? :twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 10 Feb 2011, 18:50

ticairlandezu scrie:Io,stiam :oops: :oops: de la Vanzari/Cumparari:wink: ...acolo-i cel mai usor sa-ti dai seama :wink:
Oricum bine te-ai (re)gasit "frate" :lol: :lol:
Sa sti ca si eu m-am invatat /nevoit sa-mi fac "clone"....Pictore ma mai lasi sa-mi fac una.... :wink: :lol: :lol: :lol:
Asta nu e clona, e cel mai vechi cont de-al meu pe vreun forum de pescuit. Salut Tica, te-ai apucat de pescuit stiuca la rubeziana? :lol:

In legatura cu povestea "acum ca m-am lasat pot sa mai fumez una din cand in cand ca nu se pune " tre sa ai rabdare putin sa te dezobisnuiesti de gustul de tigara, pe urma daca mai tragi o sa ti se para la fel de rau ca la inceput :lol:

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 10 Feb 2011, 20:34

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Feb 2011, 21:54

geppetto scrie:In continuare sunt sceptic in privinta ingrasatului ca efect secundar. Se poate ca atunci cand te lasi sa fi stresat si sa bagi in tine slanina umpluta cu maioneza cu topping de zahar ars ca Oana Roman dar cred ca daca iti controlezi dieta si faci putin sport (ca daca te-ai lasat ai si bani de sala si plamani mai curati) n-ai absolut nicio problema cu ingrasatu. Asa ca pana se face cald se poate tropai linistit pe banda de alergat 20 de minute pe zi. :lol:
geppetto scrie:Am fost doar o luna inainte de maratonu porcului. Dupa o pauza de peste 2 ani. Ce sa zic, la mine merge cu slabitu, am dat jos 4 kile/ luna - 4-5 zile pe saptamana, aparate 40 de minute + alergare voioasa 15-20 de minute - inima merge bine, alergam mai mult ca unii nefumatori si cand fumam. Mancam aproape normal (mai putin seara) evitam dulciurile si sucurile dulci. Am pus la loc 3 kile in astea 2 luni... cu excesele traditionale dulciuri, alcool, grasimi. Laughing Ar fi cazu sa-mi fac abonament iar. In continuare cred ca e vorba de sedentarism.
geppetto scrie:26 de ani.
multi ani inainte si fara derapaje majore in privinta viciilor.
banuiam ca ai o asemenea varsta din lejeritatea cu care vorbeai despre ingrasat si slabit.
la varsta ta, intradevar ma ingrasam iarna si slabeam vara cu o lejeritate extraordinara, chiar mi se parea ceva normal, numai ca dupa ce treci de 40 lucrurile nu mai stau asa deloc, ba din contra.
metabolismul nu mai este acelasi, arderile nu mai sunt la fel de rapide si energice, asimilarile de grasime se fac mult mai rapid, stresul este infinit mai mare si lista poate continua asa mult timp.
acuma imi intelegi postarea si atitudinea asupra anumitor aspecte discutate aici??

pikeman, lebanezule, nemernicule,
inainte sa ma las de fumat (apropo, astazi am exact 3 (TREI) ani si 1 luna fix), am avut nenumarate tentative de lasat de fumat insa toate au esuat la spriturile si betiile tineretii.
pe undeva este de inteles, insa mai tarziu tot o sa va lasati numai ca veti mai umple o perioada buzunarele producatorilor de tigari si veti mai scurta putin din viata - poate ca asa trebuie sa decurga lucrurile, toate la timpul lor :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 10 Feb 2011, 22:19

Da, inteleg si suspectam ca e asa :(

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 10 Feb 2011, 22:26

acum ne vom lasa la un moment dat cam totzi dar....

la batranetze atunci cand viatza o sa mi se va parea scurta, indiferent ca fumez sau nu, tot o sa trag un fummmm pe malul apei cu un esspreso facut la fok si o sa oftez cu o privire in gol la ce ficior am fo odata si toate amintirile o sa imi treca prin fatza ochilor de parca ar fi ieri si o s-a ma bucur de acel moment cu pipa,trabuk,tzigara whatever in coltzul gurii........

ps:abuzurile ne fak sa murim mai tineri indiferent care sunt alea......

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Feb 2011, 07:39

edâ„¢ scrie:ps:abuzurile ne fak sa murim mai tineri indiferent care sunt alea......
dar cand esti deja batran parca ar merge asa un abuz mic si obraznic :twisted: :lol: :lol: :lol:

ma io am alta intrebare pt astia de au sub 3-4 anide cand s-au lasat.... simtiti cheful sa mai trageti vre-o tigara?
care e riscul de.. "reapucare" ?...ca mie la ora asta nu-mi mai trebe neam.... poate doar la fanfaronada...dar atat...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns