In sfarsit nefumator

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 11 Feb 2011, 08:46

User deleted scrie:
edâ„¢ scrie:ps:abuzurile ne fak sa murim mai tineri indiferent care sunt alea......
dar cand esti deja batran parca ar merge asa un abuz mic si obraznic :twisted: :lol: :lol: :lol:

ma io am alta intrebare pt astia de au sub 3-4 anide cand s-au lasat.... simtiti cheful sa mai trageti vre-o tigara?
care e riscul de.. "reapucare" ?...ca mie la ora asta nu-mi mai trebe neam.... poate doar la fanfaronada...dar atat...
Eu am 2 ani si jumatate de cand nu mai fumez si uneori am un chef nebun sa trag un fum, dar pofta trece repede, dupa 1 min. nu-mi mai trebuie :)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 11 Feb 2011, 19:02

da, uneori mai imi vine pofta de o tigare chiar si dupa 3ani, (doar am fumat 26ani la greu) insa nu mai este ca la inceput si asa cum zice sorin, iti trece mult mai repede, mai ales cand te uiti in spate la timpul care a trecut si la ce pierzi daca iti reiei viciul.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 13 Feb 2011, 18:34

dar de la ce varsta vati apucat?eu niciodata nu am fumat mult,am mai zis doar 2 3 tigari maxim pe zi cateodata nici una,dar fumez la o pescuiala sau la o bere mai mult
dar fumez din clasa 7 a :D :D :D de cand ma prins baba de chimie ca miros a tutun eu iam zis ca miros a usturoi :D .si am avut si o perioada de am fumat tigari de foi(de atuncea mi sa schimbat timbrul vocii)dar cand ma gandesc ca fumez de atatia ani si cum or fi plamani mei? :?

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Feb 2011, 19:25

de la 15 ani..... Primii 2-3 ani, nu cred ca ajungeam la 5-8 tigari pe zii..... Apoi, de la 17-18 ani aproape un pachet pe zi.
p.s.: ma pot declara nefumator iar ? :shock: ... de 3 zile sunt gripat si n-am mai pus gura pe tigare :twisted: ... poate profit de ocazie..... :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 13 Feb 2011, 19:57

"pina la primul pescuit",apoi,nu se stie.Eu fumez de la 25 de ani,in curind fac 60.Am tot incercat,totul pina pe :"girla",apoi...de intentii bune am podul plin,
dar cred ca ziua Z nu este departe.De la 50 la 20 este un prim pas(2 luni),iar de 10 zile, pipa(+3-4 buc)...cele bune

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 13 Feb 2011, 20:15

Am bagat pipa 9 luni..... pana au inceput colegele de birou sa faca spume :evil: .....
p.s.: fum rece s-aveti
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Feb 2011, 20:26

Mai baieti , daca tot va afumati .... incercati tutunul natural . Se gaseste la plic/cutie si tigarile le faceti voi acasa . Am bagat 1 an de zile din asta natural . Sincer , se simte diferenta :!: Nu fumul in sine te omoara , ci substantele cu care este tratat tutunul .
Am stat de vorba cu un tip care lucreaza in fabrica de tutun la Ploiesti. Mi-a spus asa : "Nici daca mananci otrava de sobolani nu te afecteaza atat cat tutunul tratat" . :shock: Atunci nu-l credeam , dar dupa mai multe discutii cu diferite persoane , am ajuns sa-l cred .
Diferenta am observat-o si in timpul cand fumam tutun netratat . Cum bagam o tigara din comert simteam imediat gustul si mirosurile.

Cel mai bine e sa le lasati definitiv . Nu fac decat rau .Eu de pe 16 ian n-am mai pus tigara in bot si nici nu ma mai arde buza . Cand se apropie un fumator de mine , il simt imediat . Cel mai nasol miroase gura unui fumator :!: Acum imi dau seama ce simtea nevasta'mea cand pipaiam.. :oops:
Sunt mandru ca nu mai fumez ! :D

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 13 Feb 2011, 21:30

Stiti;"ce este afumat ,nu se strica"!!!!Tutunul nu este ca si carnea,nu se "inmulteste",tratarea este pentru a nu avea mari pierderi,in rest ...
Eu acum fumez la pipa tutun "natural";stiti cum miroase!?naspa,rau,rau de tot,insa nu mai "horcai",basca ca 2-5 fumuri si este "soft".35-40 de minute,este pauza,poate mai mult si parca este ceva schimbat in "bine".
ps sa vedem cum va fi pe EA...cele bune

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 13 Feb 2011, 21:30

DidelPro scrie:"pina la primul pescuit",apoi,nu se stie.Eu fumez de la 25 de ani,in curind fac 60.Am tot incercat,totul pina pe :"girla",apoi...de intentii bune am podul plin,
dar cred ca ziua Z nu este departe.De la 50 la 20 este un prim pas(2 luni),iar de 10 zile, pipa(+3-4 buc)...cele bune

Citeste cartea "In sfarsit nefumator", te va ajuta (daca-ti doresti cu adevarat)
http://chisinau.ch/Lasa_fumatul/AllenCa ... umator.pdf

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 13 Feb 2011, 21:44

DidelPro scrie:,tratarea este pentru a nu avea mari pierderi,in rest ...

Tratarea este pentru a elimina niste mirosuri , pentru a "modela" gustul , taria si "parfumul". De aceea tigarile au gusturi si taria diferite . In plus , tutunul mai este tratat pentru a nu se usca . De exemplu , umiditatea dintr-un pachet de tigari este de 15% . Daca ar ajunge sa se usuce , ar pica tutunul din foaie .
Per ansamblu :arrow: tigarile's moarte lenta . :idea:

Scrie răspuns