In sfarsit nefumator
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@shirkan,am avut cartea ,am "frunzarit o",vreau sa ma las si "SIGUR" o sa ma las...nu stiu cind !Anul trecut am incercat cu :"nicoret", frectii,sau asa mi sa parut!Jumatati de masura aici nu prea sunt!
@indian larry.Am avut un unchi (am avur 12,traiesc 3 care sau lasat) care la 46 de ani l au pensionat.Lucrase la forje+tutun,grav,ce mai 6-8 luni si era "cu flori".Mergeam cu un prieten la el si cind ne vedea ii spunea nevestesi:
Maria,da ne si noua un pachet de Snagov si o sticla de vin(statea in Giulesti la curte,cu vita,pivnita,alea,alea),ca si asa ma duc,sa ma bucur si eu cu tineretul...si! A murit la 89 de ani de "inima rea",la jumatate de an dupa ce a murit "Tanti Maria".
Asa ca asta cu, "moarte lenta",este ca aia:"ia ti motor,ca datul la visle dauneaza grav sanatatii"(aer,rece,ceata,smog+alea de le zic astia la tv).
..cele bune
@indian larry.Am avut un unchi (am avur 12,traiesc 3 care sau lasat) care la 46 de ani l au pensionat.Lucrase la forje+tutun,grav,ce mai 6-8 luni si era "cu flori".Mergeam cu un prieten la el si cind ne vedea ii spunea nevestesi:
Maria,da ne si noua un pachet de Snagov si o sticla de vin(statea in Giulesti la curte,cu vita,pivnita,alea,alea),ca si asa ma duc,sa ma bucur si eu cu tineretul...si! A murit la 89 de ani de "inima rea",la jumatate de an dupa ce a murit "Tanti Maria".
Asa ca asta cu, "moarte lenta",este ca aia:"ia ti motor,ca datul la visle dauneaza grav sanatatii"(aer,rece,ceata,smog+alea de le zic astia la tv).
..cele bune
care-i ala ?Indian Larry scrie:Mai baieti , daca tot va afumati .... incercati tutunul natural . Se gaseste la plic/cutie si tigarile le faceti voi acasa . Am bagat 1 an de zile din asta natural . Sincer , se simte diferentaNu fumul in sine te omoara , ci substantele cu care este tratat tutunul

p.s mai tineti minte "carpatiul "? cum nu trageai din tigare cum se stingea.nu avea substanta de aprindere cum au cele de azi care ard singure.
Ia cauta pe goagal sa vezi cat gasesti...rine scrie: care-i ala ?![]()

- kingofbeasts
- veteran
daca ziceai despre existenta acestui foum mai devreme cu cateva saptamani poate eram inca fumator. pentru mine fumatul a fost una dintre putinele placeri ale vietii si cu toate astea am decis sa renunt .Indian Larry scrie: .... un forum , unde sunt numai pasionati de fum .Aia discuta despre tigari si tutun , cum discutam noi despre scule .
Sunt si anunturi garla....
Ciudat este ca in general majoritatea tindem sa compensam lipsa tigarii cu dulciuri , oare de ce? la dulciuri se mai adauga fructele si semintele , oare de ce?
Ceeee????kingofbeasts scrie: daca ziceai despre existenta acestui foum mai devreme cu cateva saptamani poate eram inca fumator. pentru mine fumatul a fost una dintre putinele placeri ale vietii si cu toate astea am decis sa renunt .
Ciudat este ca in general majoritatea tindem sa compensam lipsa tigarii cu dulciuri , oare de ce? la dulciuri se mai adauga fructele si semintele , oare de ce?

Te-ai lasat de tigari? Nu cred...

Nu-i posibil, tu care le "sudai" e putin spus...
Daca e asa, atunci felicitarile mele si sa-ti tii naravu'

Bravo

- kingofbeasts
- veteran
multam Sorine
mai am cateva zile pana la parastasul de 6 saptamani dupa fumatorul din mine (care intre noi fie vorba tot peste cateva zile ar fi avut varsta pentru buletin
)
sti care e culmea ? din calculele mele cu 1/2 din bugetul ramas de la tigari as fi rezolvat problema cu dulciurile (ca sa pun repede 10 kg pe mine si sa-mi ating obiectivul pe termen scurt ) dar realitatea mi-a demonstrat ca nici dublul sumei cheltuite pe tigari nu mi-au dat jumate din obiectiv.

sti care e culmea ? din calculele mele cu 1/2 din bugetul ramas de la tigari as fi rezolvat problema cu dulciurile (ca sa pun repede 10 kg pe mine si sa-mi ating obiectivul pe termen scurt ) dar realitatea mi-a demonstrat ca nici dublul sumei cheltuite pe tigari nu mi-au dat jumate din obiectiv.

[quote="kingofbeasts"
... (ca sa pun repede 10 kg pe mine si sa-mi ating obiectivul pe termen scurt ) [/quote]
ma tu vrei sa te ingrasi ??? pai era simplu si daca nu te lasai de fumat ! se procedeaza asa : pas alergator la magazin (iti spun eu care pe privat ) cumperi creatina 1000 si bagi in tine dublul dozei zilnice ! plus ca te trezesti noaptea la 2 si bagi la mat o masa zdravana cu dulciuri si grasimi din abundenta !!! nu iti dai jos popoul din masina ! garantat in 3 luni pui peste 10 kg de osinza pe tine !
oare am fost de ajutor ?

PS parca obiectivul tau era somnul

... (ca sa pun repede 10 kg pe mine si sa-mi ating obiectivul pe termen scurt ) [/quote]
ma tu vrei sa te ingrasi ??? pai era simplu si daca nu te lasai de fumat ! se procedeaza asa : pas alergator la magazin (iti spun eu care pe privat ) cumperi creatina 1000 si bagi in tine dublul dozei zilnice ! plus ca te trezesti noaptea la 2 si bagi la mat o masa zdravana cu dulciuri si grasimi din abundenta !!! nu iti dai jos popoul din masina ! garantat in 3 luni pui peste 10 kg de osinza pe tine !
oare am fost de ajutor ?

PS parca obiectivul tau era somnul

daca-i de la noi ,fac cont acoloIndian Larry scrie:Ia cauta pe goagal sa vezi cat gasesti...rine scrie: care-i ala ?![]()
Ce-am fumat si-ti pot recomanda este tutunul Domingo . Eu mi-am luat mai multe cutii din Italia cu 18E cutia(200gr parca). Se gasesc si la noi , pe la tutungerii. O sa-ti dau si un link catre un forum , unde sunt numai pasionati de fum .
Aia discuta despre tigari si tutun , cum discutam noi despre scule .
Sunt si anunturi garla....