In sfarsit nefumator

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 06 Feb 2011, 20:42

shirkane..nu te lasa de fumat..e sanatos,mie mia recomandat mediucu minim un pachet pe zi :D
cred ca cel mai bine este de mine,nu este necesar sa ma las ptr ca fumez cam un pachet cam la o saptamana deci numi bat capu ...dar multi ,99%dintre cei care sau lasat de fumat sau ingrasat rapid
cel mai fain este sa nu abuzezi,daca se poate.eu fumez aprox 2-3 tigari pe zi sau daca ies la pesti sau la beute cam juma de pachet,
pe asta cu alcoolu si tigarile am inteleso
dar daca te lasi de femei?te ingrasi ? :D :D

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 06 Feb 2011, 21:25

In continuare sunt sceptic in privinta ingrasatului ca efect secundar. Se poate ca atunci cand te lasi sa fi stresat si sa bagi in tine slanina umpluta cu maioneza cu topping de zahar ars ca Oana Roman dar cred ca daca iti controlezi dieta si faci putin sport (ca daca te-ai lasat ai si bani de sala si plamani mai curati) n-ai absolut nicio problema cu ingrasatu. Asa ca pana se face cald se poate tropai linistit pe banda de alergat 20 de minute pe zi. :lol:

shirkan
veteran
veteran

Mesaj de shirkan » 06 Feb 2011, 21:30

Cu tigarile nu ma mai spurc niciodata, capitolul acela al fumatului s-a terminat pt totdeauna pt mine, alcoolul poate sa curga garla :o , femei am un harem intreg numai blonde cu oki verzi, in tinerete mi se spunea Hugh Hefner :wink: :twisted:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Feb 2011, 21:58

burtea scrie:In continuare sunt sceptic in privinta ingrasatului ca efect secundar. Se poate ca atunci cand te lasi sa fi stresat si sa bagi in tine slanina umpluta cu maioneza cu topping de zahar ars ca Oana Roman dar cred ca daca iti controlezi dieta si faci putin sport (ca daca te-ai lasat ai si bani de sala si plamani mai curati) n-ai absolut nicio problema cu ingrasatu. Asa ca pana se face cald se poate tropai linistit pe banda de alergat 20 de minute pe zi. :lol:
tu poti sa fi sceptic cat doresti, dar datele sunt cat se poate de clare si uite ca si semnalele de aici arata acelasi lucru.
din pacate :(
cat priveste "tropaitul" pe banda timp de 20min/zi.......................e fix p..a, mai ales daca nu il faci la intensitate maxima de tip cardio.
banda ca sa aiba efect de slabire trebuie lucrat pe ea minim 1ora sau 30min/zi dar alternata cu alte 30min la diverse aparate.
simpla banda nu va face nici o minune - am încercat-o timp de cateva luni (e drept destul de putine ~2.5 si fara absolut nici un rezultat vizibil sau masurabil)

shirkane,
alcolul este hipercaloric, deci grija mare.
in schimb femeile sunt dovedite ca hipocalorice, ard grasimile (si banii) ceva de speriat, deci............baga mare :wink: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Feb 2011, 20:20

shirkan cica nu are sanse sa se ingrase...ca miscare face :D ieri a prins o stiuca faina si a tras aia de el de a facut gimnastica omu destula si nici nu a mancato ca io dat drumu
ore cum este mai bine sa traga o stiuca sau o blonda de tine?
daca te lasi din ambitie fara medicamente de fumat...este super si cred intradevar ca cei care isi aloca timp ptr un program de minim 1h la o sala de sport de 2 ori pe sapt au sanse sa nu se ingrase.eu am fost inainte de 2011 la sala vreo 2 luni cam de 2 ori pe sapt cate 2 h si mia prins foarte bine miscarea,ma facea sa ma simt mai bine.din pacate sedentarismul a invins din nou ,cu toate ca sala de sport este a sefului meu si numi lua nici un leu :? lenea este greu de combatut,poate doar cu pusca :D sami trag un glont in glezna
deci fie ca fumezi sau nu miscarea facuta "ca la carte"cu instructor face bine :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 09 Feb 2011, 21:20

adiwolf scrie:
tu poti sa fi sceptic cat doresti, dar datele sunt cat se poate de clare si uite ca si semnalele de aici arata acelasi lucru.
din pacate :(
cat priveste "tropaitul" pe banda timp de 20min/zi.......................e fix p..a, mai ales daca nu il faci la intensitate maxima de tip cardio.
banda ca sa aiba efect de slabire trebuie lucrat pe ea minim 1ora sau 30min/zi dar alternata cu alte 30min la diverse aparate.
simpla banda nu va face nici o minune - am încercat-o timp de cateva luni (e drept destul de putine ~2.5 si fara absolut nici un rezultat vizibil sau masurabil)
Am fost doar o luna inainte de maratonu porcului. Dupa o pauza de peste 2 ani. Ce sa zic, la mine merge cu slabitu, am dat jos 4 kile/ luna - 4-5 zile pe saptamana, aparate 40 de minute + alergare voioasa 15-20 de minute - inima merge bine, alergam mai mult ca unii nefumatori si cand fumam. Mancam aproape normal (mai putin seara) evitam dulciurile si sucurile dulci. Am pus la loc 3 kile in astea 2 luni... cu excesele traditionale dulciuri, alcool, grasimi. :lol: Ar fi cazu sa-mi fac abonament iar. In continuare cred ca e vorba de sedentarism.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Feb 2011, 21:54

Cred ca v-ati dat seama de ce nu mai postez aici, nu ? :x .....Hai... ca va dau un indiciu..... 1) de prost ..... 2) ala e.... la care va ganditi :oops: :x :evil: :x :x :x :x :cry:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 09 Feb 2011, 21:57

Nemernic scrie: va dau un indiciu..... 1) de prost ..... 2) ala e.... la care va ganditi :oops: :x :evil: :x :x :x :x :cry:

Ti-a fost frica ca te ingrasi, nu ? :lol: :lol:

PS: n-ai vointa. :wink:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 09 Feb 2011, 21:59

Nu e vorba de vointa..... Mai grav a fost, sau .. ma rog.. este, ca am fost constient... si n-am fumat de disperare.... ci de placere... bineinteles... la o partida de pescuit....
Oricum.... fumez muuuult mai putin, adica un pachet de nanotec gri (cele mai usoare) la 2-3 zile :roll:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 09 Feb 2011, 22:01

Cum zicea Bula...

"stai linistita ca n-o bag pe toata, numa jumate... " :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns