In sfarsit nefumator
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- goodfishing
- junior
- goodfishing
- junior
-
- utilizator constant
Asta cu lasatu de fumat trebuie asociata cu mersu la sala, cu o amanta noua si buna, care sa scoata untul din tine....poate merem inpreuna la sala, ca amanta nu stiu sa-ti recomand pe nimeni.daniel tinte scrie:Se pare ca luatul in greutate este aproape universal. Am pus in mai putin de 2 luni vreo 8 kg. A incercat dupa ce a renuntat cineva sa "pipeze" pipa? Intreb pe bune.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
prin 2009 aveam la un moment dat 108kg la 1.86m. Dupa cateva luni in care am mai pus ceva kg m-am hotarat sa slabesc... si am reusit fara sa tin neaparat un regim. Dar nu ama mai mancat dupa 8-9 seara. daca stiam ca nu ajung la timp acasa mancam ceva pe unde ma prindea dar inainte de 8-9. Inainte indiferent de ora la care ajungeam acasa mancam ca un lupadiwolf scrie:acuma 6 zile am inceput lupta cu kg si dependenta de ...........paine
Dar nu m-am mai ridicat satul de la masa. Nu m-am infometat, dar am lasat intotdeauna loc pt inca ceva care nu a mai venit

Si ca sa fiu on topic, nu mai retin cand mi-a fost pofta de o tigara
- goodfishing
- junior
-
- veteran
-
- utilizator constant
Adelin- "Asta cu lasatu de fumat trebuie asociata cu mersu la sala, cu o amanta noua si buna, care sa scoata untul din tine....poate merem inpreuna la sala, ca amanta nu stiu sa-ti recomand pe nimeni.
[/quote]
Si eu care speram sa incepi cu prezentarea amantei si abia apoi cu mersul la sala:).
Indiene-persevereaza ca se merita.Doar cu kg sunt ceva pb. dar se pot depasi-ai auzit-ba amanta, ba sala, fiecare dupa posibilitati.

Si eu care speram sa incepi cu prezentarea amantei si abia apoi cu mersul la sala:).
Indiene-persevereaza ca se merita.Doar cu kg sunt ceva pb. dar se pot depasi-ai auzit-ba amanta, ba sala, fiecare dupa posibilitati.
Daca stiam ce greu e sa te lasi , nu ma apucam de tigari . Mananc intr-una si am o stare de agitatie . Sa mai zic ca visez cum fumez si ma trezesc cu o pofta maaaare mare de tigari ?
Am zapacit alunele si dulciurile , dar merita efortul asta imens . Deja ma simt altfel .
PS: n-am avut nevoie nici de cartii , nici de medicamente(oricum nu reuseam cu ele) , nici de nimic . Pur si simplu mi-am propus sa nu mai fumez . Intr-un fel mi-am dat seama ce inseamna tigara . De la boala pana la mirosul neplacut de tigan pe care il are orice fumator .
Am zapacit alunele si dulciurile , dar merita efortul asta imens . Deja ma simt altfel .
PS: n-am avut nevoie nici de cartii , nici de medicamente(oricum nu reuseam cu ele) , nici de nimic . Pur si simplu mi-am propus sa nu mai fumez . Intr-un fel mi-am dat seama ce inseamna tigara . De la boala pana la mirosul neplacut de tigan pe care il are orice fumator .