In sfarsit nefumator

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 18 Noi 2010, 13:17

:twisted:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 18 Noi 2010, 13:29

Ca sa ii mai stimulam pe cei ce nu au reusit pana acum: au trecut 10 luni de cand am renuntat la tigari.
Nu mi-am luat Legend Elite, numa o amarata de Stingray, si nici nu s-a umplut dulapul de TN-uri. Ce-i drept, in afara de lanseta nu m-am ales cu
vreun alt castig material :D , dar in schimb ma simt excelent.
Respiri normal, chiar dupa ce depui ceva efort, nu mai mirosi ca scrumiera, nu iti mai miros hainele, daca te intinzi la vre-o limonada 8) nu mai ai a doua senzatia aia de parca ti-a fatat matza in gura, asta ca sa nu mai vorbesc de increderea ce ti-o reda in fortele proprii.
Responsabila de toate astea, desigur cartea lui Carr :D . V-am recomandat-o si o fac in continuare.
Mult succes tuturor!

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 18 Noi 2010, 13:34

Asemenea "secte" este ideal sa se extinda cat de mult. Vb. mamei-din lipsa de tigara nu a murit nimeni, dar din cauza ei se moare. Asa ca si eu imi doresc tot mai multi sa treaca din secta fumegatorilor in cea a NEfumegatorilor.
O chestie faina intamplata aseara-opresc la statie sa pun motorina. Cand sa platesc o tanara abordeaza in statie un alt client-fumati? Ce anume?... etc. Era o promotie la ceva tigari. Dupa ce termina discutia cu celallat ma abordeaza-fumati? Va spun ca am raspuns cu mandrie-NU, sunt nefumator. Eu chiar cred asta, si sunt convins ca nu mai pun tigara in gura,. Stiu ca poate vine cineva cu "sa nu spui nu niciodata" dar daca realizezi ca tigara este DUSMANUL tau e ok si atunci constient fiind nu iti mai trebuie.

cristi.v
senior
senior

Mesaj de cristi.v » 18 Noi 2010, 13:42

@ daniel tinte
Si tu ai citit cartea lui Carr, nu? :lol:

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 18 Noi 2010, 13:49

Da. Asta dupa cateva tentative esuate cu plasturi.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 18 Noi 2010, 14:21

Eu v-am zis de la inceput. Cartea aia teoretic nu te ajuta cu nimic doar ca te ajuta sa constientizezi faptul ca faci o mare greseala fumand si iti spune pe sleau ca esti un mare DOBITOC :lol:
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Noi 2010, 15:21

:lol: :lol: :lol: :lol: acu sa va zic un lucru :D ....pe mine daca ma iei repede ( am niste luni de cand am lasat tutunul) tot ca sunt fumator inrait am sa raspund :lol: :lol: :lol: ...si dupa aia imi dau seama.... si completez : "dar nu mai fumez " :lol: :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 18 Noi 2010, 22:06

Andrei esti tare :) . Asa de mult timp/tigari ai fumat? Ca a ramas inca instinctul ca esti fumator?
Oricum, ptr. mine faza este tare interesanta-am tot incercat sa renunt. Si am renuntat la un moment dat sa renunt. Si tot invartindu-ma pe aici zic-ia sa vad ce se discuta la topicul asta? Si urmez link-ul spre carte. Era joia trecuta pe la pranz. Eram la munca dar nu era aglomerat. Si incep sa citesc. Dupa primele 3-4 pagini eram convins ca este o porcarie tipic americaneasca. Dar zic hai sa perseverez sa vad si mai incolo. Dar eram deja cumva plictisit si convins ca pierd timpul. Insa dupa 25-30 pagini deja ma captivat. Am terminat-o vineri. Si sambata mai aveam o tigara in pachet. La cafea o aprind si dupa ce se termina ii spun fetei(prietenei)-asta este ultima tigara pe care o fumez.Evident ca nu ma crede. In ziua aia si a doua am fost si la pescuit, am baut cafele, bere, azi am fost si la carciuma si am mancat si socializat cu parteneri de discutie fumatori. Fara sa ma tenteze sa fumez. Si totul de la cateva momente de plictiseala si deschis topicul asta.Dar poate suna banal si plictisesc.
Oricum succes tuturor in demersul renuntarii.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Noi 2010, 22:13

deci da-i o bere, la ala care o pus linku

atentie nu se accepta decat dupa 6 luni de nefumat, si dai dejtele la mirosit inainte :lol: :lol: :lol:

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 18 Noi 2010, 22:30

Cu draga inima. Si ma supun si testelor.

Scrie răspuns