In sfarsit nefumator

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 18 Noi 2010, 22:46

daniel tinte scrie:Am terminat-o vineri. Si sambata mai aveam o tigara in pachet. La cafea o aprind si dupa ce se termina ii spun fetei(prietenei)-asta este ultima tigara pe care o fumez.Evident ca nu ma crede.
Nu e bine sa te angajezi in a face astfel de afirmatii in fatza patenerei de viatza numai daca esti sigur ca te vei tine de ce ai spus....iti joci credibilitatea in fatza omului care ar trebui sa fie primul care iti acorda incredere. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 18 Noi 2010, 22:56

Pai eu chiar sunt convins de ce am afirmat. Si in plus urmatorul pas este sa o determin si pe ea sa renunte. Asa ca mergem si pe puterea exemplului personal, nu? Dar ce iti pasa tie-nu ai fost incercat de viciul asta niciodata-fericitule!!!! Mai bine sustine-ne in demersul nostru si eventual incurajeaza pe toti cei care lupta sa reuseasca. Sa stii ca nicotina este o subtanta superperversa iar industria tutunului este si mai si. Nicotina este mai rea decat perversa da la Targu-Ocna +Soric, totul sumat si ridicat la patrat.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Noi 2010, 23:02

lasa bre, tu nu uita berea aia, ceva viciu tre sa am si eu :lol: :lol: :lol:

nu te planje si nu cere incurajari...personalitatea alfa insamna sa te folosesti de puterea interioara sa reusesti, nu sa apelezi la altii :wink:

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 18 Noi 2010, 23:23

Pike-eu cred ca de fapt vrei si tu ceva bere pe langa cel ce a transmis link-ul. Dar sa sti ca placerea este de partea mea. Doar ca ne despart ceva km ca in rest eu sunt dispus sa socializez orisicand. Si sa sponsorizez si berea si alunele. si eventual si masa de biliard sau pista de bowling.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Noi 2010, 23:36

pikeman scrie:aci e cartea:

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-26oct ... a1a0ad.zip

multamesc fiecarui nefumator ca lasa aerul pe care il respiram mai curat :lol:
daca zici tu?
:lol: :lol: :lol:
acu o expirat linku ce-i drept :P

se intampla undeva la pajina 12 in acest topic...nu-mi mai trebe berea daca nu stiai ca io eram ala :cry: :cry: :cry: is asa dezamajit ca o sa aprind o tzagara :lol: :lol: :lol: glumesc :wink:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Noi 2010, 08:39

daniel tinte scrie:Andrei esti tare :) . Asa de mult timp/tigari ai fumat? Ca a ramas inca instinctul ca esti fumator?
:lol: nu-s tare deloc... am fumat 11 ani si is maniac cu fumatul...recunosc, adica motivatia mea, la care s-a adaugat vointa si constienta ca imi fac rau , a fost faptul ca m-am apucat de fumat pt ca imi placea gustul...iar shiturile de tigari de pe piata noastra nu mai au gustul si aroma pe care mi le aminteam din copilarie :oops: :oops: :oops: ...deci motivatia disparuse...si ramasese doar prostul obicei .... :twisted:

Adica nu va mint, cu prima ocazie cand ies din tara am sa imi cumpar cateva pachete de Camel fara filtru ( desi costa fo 6 euro unul :shock: ) pentru a avea asa o tigara la sfarsitul unei partide de pescuit :D

Na in final fiecare constientizeaza altfel si fumatul si lasatul si satisfactia ramane faptul ca reusesti :D, nu banii economisiti, nu "econimia" de sanatate pe care o faci :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 19 Noi 2010, 08:47

daniel tinte scrie:Pai eu chiar sunt convins de ce am afirmat. Si in plus urmatorul pas este sa o determin si pe ea sa renunte. Asa ca mergem si pe puterea exemplului personal, nu? Dar ce iti pasa tie-nu ai fost incercat de viciul asta niciodata-fericitule!!!! Mai bine sustine-ne in demersul nostru si eventual incurajeaza pe toti cei care lupta sa reuseasca. Sa stii ca nicotina este o subtanta superperversa iar industria tutunului este si mai si. Nicotina este mai rea decat perversa da la Targu-Ocna +Soric, totul sumat si ridicat la patrat.
Io chiar iti doresc sa te lasi, ca imi imaginez ca e o corvoada, iar nicotina- bat-o vina, e clar ca da dependenta, dar gestul aristocrat cand tragi din tigara si dai apoi fumul pe nas nu se compara cu nimic..... :lol: :lol: :lol: asta e mai rau ca nicotina, de asta scapi mai greu. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Noi 2010, 09:05

andrei.A scrie:
Adica nu va mint, cu prima ocazie cand ies din tara am sa imi cumpar cateva pachete de Camel fara filtru ( desi costa fo 6 euro unul :shock: ) pentru a avea asa o tigara la sfarsitul unei partide de pescuit :D
adevaraciuni :wink: :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 19 Noi 2010, 09:13

cine stie cunoaste :lol:
ultima adevaraciune din asta m-a tinut aproape un sezon intreg de fly si a vazut primii mei pastravi 8)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

daniel tinte
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daniel tinte » 19 Noi 2010, 11:40

T.Adrian scrie:
cristi cristi scrie:T.Adrian poti sa ne spui si noua ce carte ai citiot ca poate ne lasam si noi de fumat
Sigur. Nu e nici un secret. M-as bucura ca topicul asta sa se umple de raspunsuri ca postul meu initial.

Cartea e scrisa de Allen Carr si se numeste "In sfarsit, nefumator" sau "Metoda usoara". Pentru cei care chiar sunt interesati puteti sa o cititi aici http://www.scribd.com/doc/49762/Allen-C ... -antifumat.

Spor la citit si la lasat de fumat. 8)
Eu asa am aflat de ea si am citit-o on-line. Dar sa stii ca am vazut si link-ul pus de pike insa era deja inactiv. Acum o am si eu pe hard asa ca se poate trimite oricui doreste.

Scrie răspuns