orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
SF
- veteran

[quote="T.Adrian" Eu am stat cu tigara in mana si m-am mobilizat [/quote]

iarta amice , da suna comic fraza
Io nu m-am gandit foarte mult , nici nu m-am obsesionat cu gandu , cand le-am lasat am facut o schimbare si am urmat-o , nici in ziua de azi nu o consider definitiva , adica never say never , pur si simplu faci o alegere , si daca esti constient de ce o faci nu ai de sa dai ture pe margine

-
T.Adrian
- veteran

-
Adevarat in totalitate. Decizia a fost luata dar drogul neiesit inca complet din corp isi cere partea.
PS: Tigara era neaprinsa si nici nu am aprins-o la vreun moment.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
MuskMd
- veteran

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
Nemernic
- veteran

Pipa am fumat cam un an de zile..... si ca tutun am folosit Amphora Full Aroma

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
PescarNebun
- senior

-
Incearca un Peterson University Flake sau un 3P. Sau, de ce nu un Erinmore Balkan mixture daca iti place latakia. Eu sunt fumator de pipa si pot spune ca astea sunt cele mai ok tutunuri de pe la noi. Asta pana te pui pe facut comenzi la magazine de pe afara. Atunci... se schimba treaba.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
-
daniel tinte
- utilizator constant

-
@SF-este mai usor cand comunici cu altii experienta personala.Nu cred ca cineva da ture de impresie artistica. Iar tigara si nicotina din ea este un drog ft. pervers mai ales ca a fost incurajat de societate. Ce simt eu acum sunt efectele lipsei de drog=nicotina. Sunt constient de asta si de faptul ca dureaza cateva zile pana cand trece in mare parte. Definitiv din organism dispare dupa o perioada mai indelungata, insa efectele imediate sunt cele mai deranjante si din cauza lor am esuat in tentativele anterioare. Acum am gasit ptr. mine dusmanul nr. 1=tigara. Si lupt pana il dobor definitiv. Merci Adrian de incurajari. Sper ca toti ce am plecat pe drumul asta sa nu ne mai intoarcem niciodata la vechea dependenta. Vreau ca dictonul amintit de SF sa nu fie valabil ptr. fumat.
-
Nemernic
- veteran

PescarNebun scrie:Incearca un Peterson University Flake sau un 3P. Sau, de ce nu un Erinmore Balkan mixture daca iti place latakia. Eu sunt fumator de pipa si pot spune ca astea sunt cele mai ok tutunuri de pe la noi. Asta pana te pui pe facut comenzi la magazine de pe afara. Atunci... se schimba treaba.
Din pacate ... si totodata din fericire... nu mai fumez, astazi am facut o luna.... Pipa isi are locul ei de onoare pe biroul de la serviciu

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
semlecangheorghe
- veteran

Fratele meu ,si-a luat o tigara electronica.Vaporizeaza nicotina,nu face fum,gudroane si alte bucurii.Inhalezi direct nicotina ....nu trebuie scrumiera si nici nu ia foc......
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
boistean
- veteran

-
semlecangheorghe scrie:Fratele meu ,si-a luat o tigara electronica.Vaporizeaza nicotina,nu face fum,gudroane si alte bucurii.Inhalezi direct nicotina ....nu trebuie scrumiera si nici nu ia foc......
cunosc oameni care au ajuns la "Urgente" de la "electronice"

-
MuskMd
- veteran

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...