orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
T.Adrian
- veteran

-
Bun topic ce-am facut

. Vad ca deja sunt vreo 3-4 noi bagati in clubul Nefumatorilor. Felicitari !

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
Nemernic
- veteran

T.Adrian scrie:Bun topic ce-am facut

Sa ne traiesti

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
daniel tinte
- utilizator constant

-
Vin si eu din urma-am doar 3 zile dar perseverez.Cartea lui Carr a reusit sa ma mobilizeze, desi am mai avut tentative esuate . Acum este diferit. Si mai ales ca vad ca si altii au reusit ma mobilizeaza. Sucees tuturor.
-
Nemernic
- veteran

daniel tinte scrie:Vin si eu din urma-am doar 3 zile dar perseverez.Cartea lui Carr a reusit sa ma mobilizeze, desi am mai avut tentative esuate . Acum este diferit. Si mai ales ca vad ca si altii au reusit ma mobilizeaza. Sucees tuturor.
Bafta !! ... evita cafelele de dimineata si bericioaicele de la meciuri

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
boistean
- veteran

-
T.Adrian scrie:Bun topic ce-am facut

pentru ca eram cel mai "turc" dintre toti amicii mei fumatori (cu 2 pachete pe zi in medie), in momentul in care m-am lasat de fumat, am tras cu mine mai bine de jumatate dintre ei.
- pai, ziceau, daca si el (adica eu)

a reusit sa se lase, sigur ca pot si eu!
-
pikeman
- veteran

-
Nemernic scrie:daniel tinte scrie:Vin si eu din urma-am doar 3 zile dar perseverez.Cartea lui Carr a reusit sa ma mobilizeze, desi am mai avut tentative esuate . Acum este diferit. Si mai ales ca vad ca si altii au reusit ma mobilizeaza. Sucees tuturor.
Bafta !! ... evita cafelele de dimineata si bericioaicele de la meciuri

am bagat o medie de 2 beri pe sara, si cafea in fiecare dimineatza , nu mi bai, fausia si la peste si am bagat cafea, o fu bun
nasolie ii cand bei si fumeaza altii langa tine, inca nu am patit...parca am o stare de nervozitate, dar o sa merg in curand la alergat, ca ma relaxeaza si elimin toxine, trebe sa mai arunc din energiile negative si alergatu ma stimuleaza pozitiv, plus ca e o senzatie placuta sa respiri aerul curat (fie pe unn lac de munte fie la alergat)
-
MuskMd
- veteran

nu te teme.... zici asa : " buna sunt Pikeman si m-am lasat de fumat"
de asta m-am temut si eu , dar nu e asa grav

...ai sa fii suprins ...
Ba mai mult, la prima iesire ( avema 3 sapt de la "lasare" ) am incercat voit sa bag o tigara.... mi se parea ca toata lumea de la mesele din jur se uita la mine ca stau si nu fac nimic

.....
dar o trecut

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
daniel tinte
- utilizator constant

-
Nu ma tenteaza sa fumez dar cafeaua nu mai are farmecul dinainte-dar este ok ptr. trezit.O beau repede si asta e-isi face efectul si atat. Am 20 de ani de fumat-ajunge!! Nasol este vad pana se elimina nicotina.Azi sunt usor agitat si parca si confuz. Sunt convins ca trece-doar rabdare si FARA TUTUN.

Ma bucura ca exista sprijin din partea colegilor "de suferinta" . Parca este mai usor cand vezi ca si altii au reusit si te sustin in demersul asta.
-
T.Adrian
- veteran

-
Daniel ai trecut partea cea mai grea si anume faptul ca ai luat decizia de a te lasa si ai si reusit, momentan doar pentru 3 zile. Felicitari!
Acum, nu vreau sa te sperii dar, sa fii atent ca zilele astea vei avea parte de testul de foc. Vei simti marea "nevoie" (falsa) ca trebuie sa fumezi o tigara. Tine-te tare si nu incerca. Eu am stat cu tigara in mana si m-am mobilizat spunandu-mi ca nu am cum sa fiu atat de slab incat sa cedez. Am trecut de momentul ala si acum ma simt minunat si cel mai important sunt foarte mandru de mine.
Iti garantez ca in scurt timp vei observa ca totul se schimba in bine. Succes!

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
adyopo
- utilizator constant

-
Coffee, the most important meal of the day! Eu am cam o saptamana de cand n-am mai pus tigara in gura. De la 2 pachete/zi la nici una e o performanta totusi.