IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Mar 2010, 12:35

Biiineee,

Daca tonif asa spune atunci bravo pescarilor pentru captura.
Acuma toti vanatorii de trofee la Mihailesti se vor duce. Mai ales ca vine si vremea frumoasa. :D

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 21 Mar 2010, 20:40

todi scrie: Dar de la prezumtia asta si de la poze pana la scafandri care si'au dat demisia ...
n-au de unde sa-si dea demisia pt ca sunt platiti la interventie. enorm!!! daca operatorul de pe draga a avut un soc, cu siguranta e din cauza ca a aflat cat plateste carpatcement pt o interventie a scafandrilor :D :D

de vazut n-au ce vedea pt ca vizibilitatea e zero! este adevarat ca nu pot vorbi cel putin jumatate de ora dupa interventie. au maxilarele inclestate de frig, nu de frica. au camere speciale de recuperare.

daca somnul din poza lui nea iorgu e cel prins in 2007, cred, nu mai tin minte precis, a fost prins de niste baieti care campau undeva mai jos de ciobani cateva luni de zile pe an. la carasel. in 2008 a mai fost prins unul asemanator la artificiale.
Carping Club

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 22 Mar 2010, 13:37

@ tudor

maetre, degeaba se duc, ca nu mai au ce sa mai prinda, si oricum apa nu mai este cum era atunci ... acum unde s-a luat somnul ala pui porumb si ridici casa .... lacul este scazut 2-3 metri pe verticala ... de 2 ani de zile nu s-a mai luat peste cine stie ce pe acolo ...

plus braconat , plus , plus plus plus ...

mare pacat, si cand am dat eu prima oara pe lac, nu-l intelegeam pe mihai preda care imi zicea sa nu mai aduc pe nimeni pe balta alea alea ... ca se duce vorba si se umple garla .... eu, venit din pescuitul de crap, si mainly pe balti gen darvari tancabesti alea alea , habar nu aveam de realitatea baltilor de langa bucuresti ...

acu, la al patrulea sezon de rapitor, cred ca pot sa zic ca am vazut toate tipurile posibile de fomism, braconaj, nesimtire, jeg si ce mai vreti voi ...

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 22 Mar 2010, 23:46

Din cate vad eu daca cineva are un moment de slabiciune sau si melancolie sar destui pe el...
Mesajele se trimit cu o pondere destul de mare (peste 50%) dupa ora 18.00. Asat inseamna ca peste fo 2-3 luni cand vezi firu pana la ora 20 o sa scada traficul???
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 23 Mar 2010, 14:10

poti sa fii sigur de treaba asta, horia :D :D :D

si ca idee, nu cred ca problema e ca nu vezi firu ... ci ca inca nu mananca salaul noaptea :D :D :D

ca daca ar manca, eu unul de ex ma descurc si daca nu vad :D :D :D

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 26 Mar 2010, 16:44

iorgu.pescaru scrie:
todi scrie:Salut iorgule,

Pot sa fie si 10 somni > 100 kg prinsi pe Mihailesti, sa ne intelegem. Nimeni de aici n'a contestat faptul ca in Mihailesti, ca in oricare alta acumulare, sunt somni mari. Nu stiu cat de multi, dar mari sunt (sincer eu le'as pune nume :lol: )

Dar de la prezumtia asta si de la poze pana la scafandri care si'au dat demisia, operatorul de draga cu sindrom post-traumatic si fir taiat ca n'aveai ce'i face e cale lunga. Intelege odata, te rog frumos, ca toti de'aici suntem pescari.

Presupunand, prin absurd, ca au coborat scafandrii sa caute pe gratare copilul ala - am spus prin absurd pentru ca in 99% dintre cazuri ISU asteapta prostii sa iese singuri, sau ii scarmana cu carlige - stii ce vezi la 14 m + adancime si o oarecare turbiditate? Iti spun eu: fix ****. Parerea mea? Scafandrii o ardeau aiurea :lol: si faceau misto, nu noi.

In al doilea rand, treaba cu somnul care se tine dupa barca e patita de mine, am mai spus. L'am vazut destul de greu ziua, daraminte noaptea. Plus o clantza serioasa in elice, pe aceeasi balta, la cateva zile dupa. Intelege ca nu iese deasupra complet.. Ma rog, nici aici nu'ti dau 100% dreptate, dar admit ca se tin dupa barca - sa'i ****, whatever.

Iar cu taiatul firului sincer.... 600 m, plecare de pe loc cu ciupitul firului (cu spritz :lol: ), sperietura ca n'ai cum sa'l scoti, una, alta... Avand in vedere primele doua relatari, pare si asta inflorita. Stii ce faceam eu? Il luam de clantza, il urcam peste mine in barca si'l puneam sa dea la vasle pana la mal :lol: Muream inecat acolo da' nu taiam firul, intelegi?

Una peste alta, am facut o compunere aici. Hai sa'mi scrieti. Cheers
@todi - esti o singura persoana sub aceasta identitate? De ce intreb?: deci tu accepti ca sunt somni mari in acumulare, dar persoana ta refuza acest lucru!
- accepti ce au vazut scafandri, dar prsoana ta refuza sa creada!
- accepti ca s-a inecat un copil, dar persoana ta refuza ( barajul in zona ecluzelor nu are gratar metalic) iar intamplarea nedorita s-a intamplat acum 9-10 ani, chiar si mai bine. Atunci ,,ISU''nu exista organizat in actuala structura-cel putin atunci nu i-am vazut!
- accepti ca te-a urmarit somnul noaptea, (un exemplar mai mare) Ca te-a atacat la elice, dar persoana ta refuza sa creada ca un somn a mers noaptea in siajul unei barci!
- in momentul cand am taiat firul(de fapt l-am ars), eram imbracat de iarna si in picioare aveam soldane, fiind intr-o barca pneumatica.daca nu stii, cand esti imbracat gros si ai cisme nu poti inota!
- daca tu ai vrea sa mori pentru un peste, este alegerea ta! Nu eram la primul peste mare si daca nu stiai sau nu ai simtit ,,viata este frumoasa''!
P.S. ai prins un somn vreodata, ceva dovezi, martori,kg.,marime?
@rine in 1985 barajul a inceput sa fie umplut cu apa pentru probe tehnologice si rezistenta. In 1986 s-au finalizat probele si umplerea, totul fiind O.K. Argesul nu a putut sa fie trecut cu piciorul decat in anul 1983 cand a fost o vara secetoasa, si acest lucru s-a intamplat pentru 2 luni, in rest niciodata, ma refer la zona aceasta, unde este acum lacul. Nu stiu ce ai vazut tu din ,,rata'', poate era alta locatie, alta zona ,sau alt judet!
@Andrei, raspunsut pentru tine se afla in frazele anterioare.
- Am continuat sa-mi sustin postarea, in ciuda faptului care a fost dovedit. Nu pot sa inteleg, cum anumiti useri refuza realitatea. Cred ca din doua motive; ...contrazicerii sau vor sa afle ceva suplimentar.
Nene Iorgule,nu trebuie eu sa iau apararea nimanui, dar apropo de Todi si somn, fara sa-l cunosc sub nici o forma , in afara de acest forum si avand in vedere ca nu cred ca este vorba de cleanul unui fost coleg de-al nostru de-aici, uite ce mi-a raspuns el intr-un topic
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=20

http://www.youtube.com/watch?v=daaX97xLztk

In ceea ce ma priveste eu nu vroiam decat sa confirm ca in zona sigur tre sa fie acum somni mari (adica fostii somotei au crescut in atatia ani, care or fii reusit sa evite plasele, carligele, jigurile si alte alea ! :D
Fire intinse !

Scrie răspuns