IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
se pare ca pt tine e cine stie ce. o iau si eu pe urmele lui vijelie si te trimit la interpret daca nu intelegi intrebarea. in continuare eviti raspunsul...daca e asa usor ce te impiedica sa raspunzi? se pare ca e mai usor sa ataci si contesti...din pacate nu asa iti vei rezolva frustrarile 

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
-
- veteran
poti sa dai si mp, daca iti face placere...dar sa nu incepi cu asl, pls si alte alea.
cit despre delta...nu vad o virtute in ceea ce faci tu. de vreo 10-12 ani merg si eu in fiecare luna in delta...mai putin vara, cind merg aproape saptaminal. dar asta nu ma face atotstiutor si nici nu ma plaseaza deasupra unora care prind peste pe mihailesti. 

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
melculbeat scrie:poti sa dai si mp, daca iti face placere...dar sa nu incepi cu asl, pls si alte alea.cit despre delta...nu vad o virtute in ceea ce faci tu. de vreo 10-12 ani merg si eu in fiecare luna in delta...mai putin vara, cind merg aproape saptaminal. dar asta nu ma face atotstiutor si nici nu ma plaseaza deasupra unora care prind peste pe mihailesti.