IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- iorgu.pescaru
- junior
- le_carrote
- junior
oricand cu mare placere........foarte frumoase capturile.....sper sa pierd si eu vreo 2 din aia in drill ....iorgu.pescaru scrie:Un suflet milos a sarit in ajutorul meu . le-carrote m-a ajutat cu postarea catorva imagini in sectiunea album. Usor, usor sufletele bune ma scot la lumina. Le-am trimis lui pe messenger iar el le-a postat la ,,album'' Ii multumesc mult si sunt sigur ca si alti vor fi ca el

- iorgu.pescaru
- junior
@tudor, nu imi fac nici o problema cu pozele respective. Cei din imaginile prezente si viitoare (daca vor mai aparea), sunt prietenii mei buni, ,,meseriasi de meseriasi'',in pescuitul somnului de top. Mentionez ca am o varsta la care nu mai sunt tentat si expus la ideea de laudarosenie cu:,, cel mai cel'' Momeala folosita regulat de <<meseriasi>> este de obicei lipitoarea rosie. Acestea in marime de15-18cm. sunt intoarse si puse cate 2 pe carlig.
Am o rugaminte, cred ca sunt off topic, fata de subiect si am primit 3 mail-uri in care sunt facute afirmatii pe care le consider jignitoare referitor la autenticitatea celor dovedite. Imi pare rau ca nu au curajul sa posteze si sa argumenteze pe site cele improscate in spatele anonimatului. Dar este greu sa fi mascul... Cu riscul de a ma repeta de nu stiu cate ori, nu solicit ,nu doresc si nu am nici un interes sa fiu crezut. Dar unde sa purtam aceste discutii daca nu pe un site ce are ca destinatie, pescuitul sportiv.
@rine ce te face sa banuiesti asa ceva? Am dat cumva de inteles acest lucru. Pana acum nu m-am spovedit niciodata si ma gandesc ca inerent o sa vina si acel moment.Atunci cred ca trebuie sa fac o programare la tata popa. Ii voi solicita ceva timp.
Am o rugaminte, cred ca sunt off topic, fata de subiect si am primit 3 mail-uri in care sunt facute afirmatii pe care le consider jignitoare referitor la autenticitatea celor dovedite. Imi pare rau ca nu au curajul sa posteze si sa argumenteze pe site cele improscate in spatele anonimatului. Dar este greu sa fi mascul... Cu riscul de a ma repeta de nu stiu cate ori, nu solicit ,nu doresc si nu am nici un interes sa fiu crezut. Dar unde sa purtam aceste discutii daca nu pe un site ce are ca destinatie, pescuitul sportiv.
@rine ce te face sa banuiesti asa ceva? Am dat cumva de inteles acest lucru. Pana acum nu m-am spovedit niciodata si ma gandesc ca inerent o sa vina si acel moment.Atunci cred ca trebuie sa fac o programare la tata popa. Ii voi solicita ceva timp.

Iubiti natura,merita. 

afirmatia ca lucrati cu publicul de 40de ani si staruinta de a convinge chiar si atunci cand in mod evident nu va crede nimeni.apropo :lipitoare rosie nu exista la noi in ro.sunt 3 specii la care le zice in mod cert alfel dar rosii nu.iar treaba cu mihailestiul...hmmmm.la doi pasi de bucuresti...pe foamea asta.. cu etniile aproape majoritare...s-o creada ce i plecati de copii din tara.ca aia poate nu mai tin minte ce-i pe aici.daca se mai prinde asa ceva pe ici pe colo prin delta sau dunare sau cine stie ce coclau,(destul de rar),acolo sigur manifesta presa si nu pescarii. 

-
- veteran
iorgule, ti-am zis ceva in privat, dar vad ca te incapatinezi.unii chiar nu merita...pe linga faptul ca sint pescari absoluti sint si fotografi absoluti si psihologi absoluti, ei isi dau mereu seama de falsuri si cel mai usor isi dau seama de falsurile autentice.
daca la o expertiza s-ar constata ca pozele nu sint trucate in sensul modificarii lor cu ajutorul computerului...acei frustrati care le stiu pe toate ar fi in stare sa tipe pe forum ca ai imbracat pe cineva in costum de somn...ca sa te lauzi cu pozele
ps ii stiu si eu pe baietii din poze...ei exista, sint reali...si nu sint actori

ps ii stiu si eu pe baietii din poze...ei exista, sint reali...si nu sint actori

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
- iorgu.pescaru
- junior
@melculbeat, dreptatea este de partea ta, ai o viziune mai clara asupra prezentului. Daca, in ciuda evidentei reale, refuzi sa accepti realitatea...Sunt o fire care nu accept, nu declansez si nu intru in polemica.
@rine,din respect pentru linistea si curiozitatea ta, am 55 de ani si de la 15 ani lucrez ca vulcanizator auto. Scoala nu mi-a placut, si am preferat sa muncesc, mai ales ca este o meserie cu multa spaga. Bruma de conversatie la modul civilizat, o am de la onor clientela mea, scoala de opt clase nu am terminat-o. Multi useri ma cunosc personal si au tot dreptul sa ma combata..
Sincer restul sunt ,,discutii...''
@rine,din respect pentru linistea si curiozitatea ta, am 55 de ani si de la 15 ani lucrez ca vulcanizator auto. Scoala nu mi-a placut, si am preferat sa muncesc, mai ales ca este o meserie cu multa spaga. Bruma de conversatie la modul civilizat, o am de la onor clientela mea, scoala de opt clase nu am terminat-o. Multi useri ma cunosc personal si au tot dreptul sa ma combata..
Iubiti natura,merita. 

Nu contest somnii din galerie pentru ca n-am fost niciodata pe Mihailesti. Cat despre faptul ca ar trebui sa-l tratam cu respect pe Razvi/Eutherpia sau cine o mai fi, trebuie luat in considerare faptul ca ne-a desconsiderat de la inceput prin minciuna. Asta nu se poate nega. Mai bine spunea ca e o gluma si totul se termina acolo. El inca a preferat "parasirea corabiei" cu mesaje pline de dramatic, gen Hamlet sau Othello, de era cat pe ce sa scap o lacrima.iorgu.pescaru scrie:@melculbeat, dreptatea este de partea ta, ai o viziune mai clara asupra prezentului. Daca, in ciuda evidentei reale, refuzi sa accepti realitatea...Sunt o fire care nu accept, nu declansez si nu intru in polemica.
Asa, sa revenim pe pamant. Si eu am fost relativ "sutat" la primele mesaje si nu m-am inflamat asa.
Eu astept sa-mi zic macar inca un pescar ca ce vedem in poze e malu' din Mihailesti, dupa care ma-nclin.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team