IN ATENTIA ADMINISTRATORULUI/MODERATORILOR

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 17 Mar 2010, 21:13

pai...eu nu sint, inca un, pescar?
si...nu vorbeam decit despre userul iorgu.pescaru despre care cred ca a avut postari de bun simt, dar unele replici nu au fost in acelasi registru...plus ca...desi el nu ma stie, eu am cunostinta despre ispravile lui si pot spune ca nu bate cimpii.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 17 Mar 2010, 21:45

Am vazut pozele, super somn! nu cred ca oricine poate pune asa ceva pe mal, iar daca pestele n-a ajuns transat in butoaie si inca mai innoata speriind scafandri si mamele copiilor ceare merg la scaldat pe Mihailesti, RESPEKT.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 17 Mar 2010, 23:21

Tonif, pentru ca te cunosc, ceea ce nu este cazul melculuibeat, si spui ca halesti Mihailesti de mult, spune tu : este sau nu este malul pe care-l vedem al acestui lac ?

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 18 Mar 2010, 07:49

tudor scrie: este sau nu este malul pe care-l vedem al acestui lac ?
poza cu somnul mic este sigur de pe mihailesti.
Carping Club

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 18 Mar 2010, 10:22

Salut iorgule,

Pot sa fie si 10 somni > 100 kg prinsi pe Mihailesti, sa ne intelegem. Nimeni de aici n'a contestat faptul ca in Mihailesti, ca in oricare alta acumulare, sunt somni mari. Nu stiu cat de multi, dar mari sunt (sincer eu le'as pune nume :lol: )

Dar de la prezumtia asta si de la poze pana la scafandri care si'au dat demisia, operatorul de draga cu sindrom post-traumatic si fir taiat ca n'aveai ce'i face e cale lunga. Intelege odata, te rog frumos, ca toti de'aici suntem pescari.

Presupunand, prin absurd, ca au coborat scafandrii sa caute pe gratare copilul ala - am spus prin absurd pentru ca in 99% dintre cazuri ISU asteapta prostii sa iese singuri, sau ii scarmana cu carlige - stii ce vezi la 14 m + adancime si o oarecare turbiditate? Iti spun eu: fix ****. Parerea mea? Scafandrii o ardeau aiurea :lol: si faceau misto, nu noi.

In al doilea rand, treaba cu somnul care se tine dupa barca e patita de mine, am mai spus. L'am vazut destul de greu ziua, daraminte noaptea. Plus o clantza serioasa in elice, pe aceeasi balta, la cateva zile dupa. Intelege ca nu iese deasupra complet.. Ma rog, nici aici nu'ti dau 100% dreptate, dar admit ca se tin dupa barca - sa'i ****, whatever.

Iar cu taiatul firului sincer.... 600 m, plecare de pe loc cu ciupitul firului (cu spritz :lol: ), sperietura ca n'ai cum sa'l scoti, una, alta... Avand in vedere primele doua relatari, pare si asta inflorita. Stii ce faceam eu? Il luam de clantza, il urcam peste mine in barca si'l puneam sa dea la vasle pana la mal :lol: Muream inecat acolo da' nu taiam firul, intelegi?

Una peste alta, am facut o compunere aici. Hai sa'mi scrieti. Cheers

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 18 Mar 2010, 10:25

nu-l cunosc pe Iorgu
in schimb am vazut somni prinsi din zona aia
spre tristetea mea erau plinul unui portbagaj la acel moment si am vazut prinzindu-se somni la artificiale cate 7-8 pe zi
cel mai mare vazut avea in jur de 65-70 de kg
iar malul din spatele uneia dintre poze imi intareste convingerea ca e Mihailestiul
Sunt perioade cand pe una din zone se prind zi si noapte somni
cel putin acum 2 ani stiu perioada cand a tinut o saptamana
fenomenul
nu am apucat sa pescuiesc
si nici nu aveai loc :(
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Mar 2010, 15:03

fratzilor! sa nu uitam ca mihailestiu puteai sa-l traversezi cu piciorul cativa ani la rand!unde dracu au stat somnii aia?la carciuma din sat?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 18 Mar 2010, 15:44

rine scrie:fratzilor! sa nu uitam ca mihailestiu puteai sa-l traversezi cu piciorul cativa ani la rand!unde dracu au stat somnii aia?la carciuma din sat?
esti incredibil! dar pt curiozitatea mea...de cite ori ai fost pe mihailesti?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 18 Mar 2010, 15:48

Ce pot sa spun e ca prin '93-94, in baltoacele alea de pe la Cornetu, lumea prindea somotei de 2-3 kile. Nu prinsi de mine, dar vazuti de ochii mei, care este ! :D :D

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Mar 2010, 15:54

melculbeat scrie:
rine scrie:fratzilor! sa nu uitam ca mihailestiu puteai sa-l traversezi cu piciorul cativa ani la rand!unde dracu au stat somnii aia?la carciuma din sat?
esti incredibil! dar pt curiozitatea mea...de cite ori ai fost pe mihailesti?
oho.da acum m-i s-a luat rau de tot.stii si tu si nu-mi ramane de zis dacat :hai sa fim seriosi!

Scrie răspuns