imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de SF » 20 Noi 2015, 20:47

geppetto scrie:
Alegerile au fost la ei între un regim secular și unul islamist. Democrația nu e compatibilă cu guvernele religioase. Au avut șansa și au arătat în ce hal de înapoiați pot fi.
Io cred ca-ti scapa niste chestii din vedere , cum ar fi de ex. interpretarea ta despre cea ce se presupune ca ii democratia :wink:

Daca ai 51 de verzi si 49 de rosii , o sa ai o democratie , aia verzi is majoritari !

Democratie inseamna ca aia care is majoritari intr-o societate isi voteaza oamenii care ii reprezinta , si ca democratia sa fie valabila aia , odata unsi in scaun tre sa faca cea ce au promis !
Is extrem de putine tarile , practic eu nici nu cunosc , unde se poate vorbi de democratie !
Ca democratia sa aiba loc practic ar trebuie sa fie o gramada de referendumuri pe an , in functie de importanta , si tot omu ar trebui sa inteleaga ca tre sa mearga la vot , sa voteze daca se aproba sau nu !
O persoana ,votata , care ajunge in mod super corect presedinte de stat , prin majoritatea voturilor , insa odata ajuns nu mai respecta ce o promis nu mai are loc nici un proces democratic , o fost o farsa , si-n momentu ala adios democratie !

Daca ai intr-o societate de 10 vreo 7 care vor sa planteze iarba , o sa plantezi iarba pentru ca aia vrea majoritatea !

Din pacate democratie cred ca ii cuvantu cel mai tampit interpretat , pentru multi democratie inseamna Statele Unite , sau alte tari vestice puternice , faptu ca poti face ce vrei odata ce ai pus stampila de vot , insa mai presus de tot , ideea , parerea , senzatia ca-n afara de marile tari (SUA plus unele vestice ) restu lumii ii in bezna pentru ca nu-s democratice !

Geppetto , poti sa-i faci pe egipteni in tot felu , nu faci decat sa te descrii pe tine insuti , sa arati ce fel de persoana esti , insa in mod sigur nu poti sa zici ca nu au avut parte de democratie la alegeri :wink:

Dealtfel , uite problema din Siria , "democratii lumii" vor sa scape de un regim "totalitar" , se fac frati cu Al-Quaeda , si acuma is exact ca cetateanul turmentat , eu cu cine votez , pentru ca in intentia mea "curata si sincera " de a scapa tara , Siria , de un tiran , diavolu , l-am inarmat pe tata lui , tartoru cel mare , si din lupta pentru libertate si democratie avem un body count de sute de mii , probabil cateva milioane ! Frumos nu ! Democratic !
Asta ii democratia de care vorbesti :?:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 20 Noi 2015, 20:59

Incerc sa raspund aici cam la toti. La inceput era pentru Criiist :

"Baietii bruneti, asa cum le spui, sunt de fapt niste cretini care nu sunt capabili sa faca actiuni fara sprijinul unor servicii care apartin unor state. Aceste state pot, intr-adevar, sa decida ca vor fi atentate chimice, biologice etc. Din pacate eu nu pot controla sau fi la curent cand si unde se vor intampla aceste lucruri.
Statele care au interes sa fie haos sunt destul de usor de identificat. De fapt este unul singur care are interes sa gonesca toate populatiile din jurul propriilor frontiere pentru a realiza o veche profetie. Aliatii acestui stat sunt condusi de tradatori a propriilor neamuri.
Unde locuiesc exista cea mai mare comunitate musulmana dar si cea mai mare comunitate evreasca din Europa.
1) De ce atentatele au avut loc vineri seara ?
2 ) Cand incepe Shabat ?

Pa !"

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Noi 2015, 21:09

crysst scrie:Am eu o banuiala ca in curand se va trece la un alt nivel, nivel in care armele chimice, biologice si de ce nu, chiar nucleare vor fi folosite de catre baietii bruneti, cei pe care SF ii intelege asa de bine, si, daca va fi asa , Tudore, e posibil ca orasul sa nu mai fie chiar asa de mare, iar sansa sa devii victima va creste exponential.
Mai , ti-am mai explicat odata ce-i aia fobia :)

Is de acord , astia daca le-ar avea le-ar utiliza , insa nimeni nu-i suficient de tampit incat sa le vanda :wink: , pe la spate toti le vand arme conventionale , Kalshnikovu inca ii o treba sigura , poti ara prin gradina daca nu dobori helicoptere , tu inca nu intelegi ca astia is haiducii desertului , armamentu lor ii cel mai slab posibil , pentru mine chiar ii distractiv cand vad cum vin astia mareti cu arme si acareturi si nu termina cu ei odata si odata , poate dau cu napalm ca-n Vietnam , sau vreo bomba atomica ca-n Hiroshima sau Nagasaki , cavaleri nu gluma !
Asa-i ca astia care-s spuma democratiei is la urma urmei singurii care au utilizat arme de distrugere in masa :?: Sau chimice , gen napalm !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Noi 2015, 21:15

Geppetto ,si oricare altu , vedeti la combatanti !

https://ro.wikipedia.org/wiki/R%C4%83zb ... vil_Sirian

https://ro.wikipedia.org/wiki/Frontul_al-Nusra

Chiar nu se vede ca au dat democratii salvatorii lumi cu stangu-n dreptu :idea:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Noi 2015, 21:30

tudor scrie:Incerc sa raspund aici cam la toti. La inceput era pentru Criiist :

"Baietii bruneti, asa cum le spui, sunt de fapt niste cretini care nu sunt capabili sa faca actiuni fara sprijinul unor servicii care apartin unor state. Aceste state pot, intr-adevar, sa decida ca vor fi atentate chimice, biologice etc. Din pacate eu nu pot controla sau fi la curent cand si unde se vor intampla aceste lucruri.
Statele care au interes sa fie haos sunt destul de usor de identificat. De fapt este unul singur care are interes sa gonesca toate populatiile din jurul propriilor frontiere pentru a realiza o veche profetie. Aliatii acestui stat sunt condusi de tradatori a propriilor neamuri.
Unde locuiesc exista cea mai mare comunitate musulmana dar si cea mai mare comunitate evreasca din Europa.
1) De ce atentatele au avut loc vineri seara ?
2 ) Cand incepe Shabat ?

Pa !"

Atentatu din State , 11 sept. ii un raspuns dupa Afghanistan , marti , atentatu din Madrid ca urmare a sprijinului spaniol pentru a intra in Irak , joi , ala din Londra la fel , din acelasi motiv , tot joi , si acuma asta din Paris pentru ca francezi s-au trezit cocosi , vineri !
Si cum , odata intre altele , ii un vineri , o dam in teorii :(

Tudor , zau !
Indiferent ce vor sa faca aia in zona lor , nimeni , si nici Franta nu are de ce sa intervina , si mai ales , stiind urmarile interventiilor din trecut in zona !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Noi 2015, 21:48

geppetto scrie:
SF scrie:
geppetto scrie: Europa le datorează ceva pentru că statele ei au avut colonii .
Nu stiu ce le datoreaza , da se pare ca au mai fost in Siria si-n trecut , francezii astia

https://en.wikipedia.org/wiki/Sykes%E2% ... _Agreement
Și dacă au fost, ce vină au europenii din ziua de azi?

Geppetto , tu esti normal !

Astia si-au castigat independenta in ani 40 , daca turcii ne-ar ataca din nou , desi noi am avut razboiul de independenta chiar mult inainte , tu cum ai vedea treaba , ca roman :!:

Victimile civile is de zeci de mii , poate peste suta de mii , fata de cateva zeci in atentate !

Cand dai cu bomba din avion sau intri intr-o discoteca , cine face diferenta intre un atentat terorist sau un bombardament , lasa-ma sa ghicesc , canalele de stiri adiacente celui care canta stirea , Franta in cazu asta !Statele Unite chiar au dat intr-un spital ! Mai bine un spital din Afghanistan decat o discoteca din Franta , moral , nu zau !
Tu nu vezi ma ca astia stiu din avion cate persoane au omorat si cu ce se ocupau ! Atata vreme cat au votanti care cred minciuni cusute cu ata alba au sa continue ! Procesul democratic !

Ce-i demn de vazut cum incearca SUA sa se scoata din cauza , nemti deja s-au tuns pierdut , spaniolii ar dori insa partidu la putere daca ar intra acuma ar pierde alegerile ce vin luna viitoare , englezii au promis ca nu vor intra , ramane de vazut daca au o democratie valabila , si-n disperare de cauza francezii , care luptau pentru daramarea regimului , acuma s-au aliat cu rusii , prietenii regimului ! Wonderful ! Atat de democratic !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Noi 2015, 23:10

geppetto scrie:
SF scrie:
geppetto scrie: Europa le datorează ceva pentru că statele ei au avut colonii .
Nu stiu ce le datoreaza , da se pare ca au mai fost in Siria si-n trecut , francezii astia

https://en.wikipedia.org/wiki/Sykes%E2% ... _Agreement
Și dacă au fost, ce vină au europenii din ziua de azi?
Ma , ma gandeam ca intelegi in engleza :shock:

Nu tragi concluzia ca cativa mari si grasi se bateau intre ei sa puna **** pe Siria , si peste ani o sa se vorbesca la fel despre magaria de azi :cry:

Franky , go home :!:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 20 Noi 2015, 23:24

Ce să mai zic acum, aia e, o să ne îmbolnăvim de atâta teorie a chibritului, corectitudine politică şi căutat de noduri în papură. Sunt eu ofticat degeaba că unul dintre puținele lucruri care îmi plăceau pe lumea asta se duce pe pulă. Allahu akbar.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 21 Noi 2015, 00:09

Astia n-au nici apa in toata Siria aia, dar sunt inarmati pana in dinti.
O comunitate ca Nato ar fi trebuit sa le inchida granitele si sa faca selectia acolo.
Nu inteleg cum de nu-s in stare sa intercepteze macar convorbirile telefonice dintre dobitocii sinucigasi...
Asa romanasii de la sri asculta tot ce misca prin telefoane si internet, francezii nu-s in stare?
Cine ii coordoneaza pe sinucigasi si cum, e greu de inteles, cu toata tehnica de ascultare/urmarire care este disponibila nu-i gasesc in timp util.
Le-au dat drumul prin toata lumea si acum se plang, credeau ca le vin sclavi sa le munceasca moca... in schimb le-au venit cu bomba la brau si pusca la subrat!
Totul e regizat pana la ultimul detaliu

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Noi 2015, 21:21

George1985 scrie:Astia n-au nici apa in toata Siria aia, dar sunt inarmati pana in dinti.
O comunitate ca Nato ar fi trebuit sa le inchida granitele si sa faca selectia acolo.
Nu inteleg cum de nu-s in stare sa intercepteze macar convorbirile telefonice dintre dobitocii sinucigasi...
Asa romanasii de la sri asculta tot ce misca prin telefoane si internet, francezii nu-s in stare?
Cine ii coordoneaza pe sinucigasi si cum, e greu de inteles, cu toata tehnica de ascultare/urmarire care este disponibila nu-i gasesc in timp util.
Le-au dat drumul prin toata lumea si acum se plang, credeau ca le vin sclavi sa le munceasca moca... in schimb le-au venit cu bomba la brau si pusca la subrat!
Totul e regizat pana la ultimul detaliu
Din cate tin minte , dupa atentatu din State s-o schimbat legea , si desi noile "democratii" zbierau de mama focului ca ascultatu ii ilegal , companiile pastreaza ultimile 6 luni , toate apelurile si chiar convobirile !
De aia si dau asa repede de pe unde au umblat , ca-n rest.....super marile servicii secrete vestice , dar si din state , is putin pe spate !

In al doilea rand , toata planificarea asta de care se face atat tam-tam prin presa nu cred ca exista , astia ataca unde pot , nu poti umbla cu Kalashnikoave si bombe-n buzunar prea multa vreme , insa presa cand prind un tantar face din el armasar , si acuma Franta (guvernu ) profita de situatie , is 6 tari europene care luptau in Irak contra islamismului (ii explicam ceva la Geppetto despre Egipt ) , intr-o tara islamica , nu stiu daca se intelege , ei bine , dintre astea 6 tari care luptau si bombardau acolo pe baza unei rezolutii ONU , Franta o decis sa bombardeze Siria fara nici o rezolutie si pe cont propriu , si acum plang ca au luat cu paiine ! Cat de nesimtit tre sa fi sa dai primu si dupa aia sa plangi , cand tu ai facut pagube inzecit mai mari :!: Cine dracu te-o chemat sa schimbi tu guvernu in alta tara :?: Ca aia se doreste practic !
Ca dupa aia sa rezulte ca aia pe care tu ii sprijineai si doreai sa-i vezi in locu actualului guvern , is mai rai decat dracu !
Io inca nu am vazut un rahat asa mare in istoria omenirii , zau , ii prea de tot , o dimensiune care depaseste orice altceva , si care printre altele ne arata ca serviciile secrete moderne cu toti banii care ii inghit fac doua cepe degerate , ori sefii de stat care i-au deciziile is cel putin senili ,nu exista explicatie care ar putea sa o zica si sa tina , zau !
Din pacate vechii romani aveau dreptate , atata vreme cat plebea are paiine si circ ......

Scrie răspuns