imigranti,refugiati,musulmani&stuff

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff

Mesaj de feugen » 23 Noi 2015, 22:02

Un articol care da dreptate tuturor care au scris in acest topic :D
http://cursdeguvernare.ro/conflictul-si ... edita.html
Bucuresti

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 24 Noi 2015, 07:08

:lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Noi 2015, 22:29

SF scrie:
Salbatici is Europa si SUA , ei au montat tot rahatu din Orientu Mediu , cati oameni fara sa apartina unei tabere au cazut pentru ca niste nechemati s-au gandit sa instaureze democratia si pacea cu bombardieru !
Se poate rezuma si asa , din pacate :cry:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Noi 2015, 22:47

geppetto scrie:Observație greșită.

Dacă Franța nu începea...” sună a justificare pentru actele de terorism pe care Europa le suportă de câțiva ani buni. .
Intradevar gresita :wink:

Poti sa pui o lista cu atentatele astea de care vorbesti , is curios daca gasesti unu facut fara un motiv :wink:

Nemti au avut parte de 4 , si-n alea 4 au fost implicati neonazistii germani , inclusiv in Munchen , inafara de asta (cand tinta si victimele au fost evrei , mai putin un politai neamt ) restu 3 au fost opera nemtilor !
Vorbim de Spania cu ETA , sau Irlanda cu ai lor ?

Spania 2 atentate , uno contra americanilor , pe pamant spaniol , si ala din Madrid , insa ala l-am comentat !

Rusii au luat un atentat de la checheni , in rest , marea majoritate a Europei , in speta tarile care nu s-au trezit ca tre sa bombardeze alte tari nu au suferit nici un atac !

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 24 Noi 2015, 23:21

De aici o inceput totul

https://ro.wikipedia.org/wiki/Invazia_Irakului_din_2003

Cunoasteti un loc mai rau in lume ca Iraku acuma !

Responsabil ?

Sare lumea-n sus acuma ca au murit cateva sute de civili dintre vestici , as zice aristocratii lumii !
Cinste , onestitate , omenie !
Doar niste cuvinte , folosite de niste nesimtiti constienti de ce se poate intampla , insa setea de putere a bolnavilor ajunsi in pozitie se poate satisface de catre insetatii de bani care ii pot sustine !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Noi 2015, 07:43

Orientul Mijlociu e o zonă de conflict de sute de ani, nu de când zici tu. Conflict religios între ălea 2 grupuri de islamişti. Şi acum, mulțumită politicienilor care se bazează pe votul imigranților si cu susținerea europenilor ca tine (care meritați toți să fiți cetățeni de onoare ai Suediei), Orientul Mijlociu se mută în Occident cu tot cu religia lui, aia a păcii. Cu război, violuri, sharia şi toată religia lui de căcat. Degeaba tot cauți justificări. După ce că dacă vrei să te plimbi prin Europa trebuie să stai cu ochii-n paişpe să nu-ți plece bagajele cu vreun african sau est-european, acum tre să fii atent şi la Mohamed să nu-l apuce bâzdâcii. Mulțumim din suflet.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Noi 2015, 20:04

Geppetto , pe bune , cred ca vorbim limbi diferite ....

Pe mine ma doare undeva de durerea emigrantilor de orice culoare si mai departe de acei politicieni care au nevoie de votu emigrantilor (stai un pic , ca atata vreme cat esti emigrant nu prea ai cum sa votezi la prezidentiale , poti vota la locale , insa depinde si de unde esti venit , prin urmare ...cade ) , ziceam doar ca-i in regula ce au patit francezii , si daca bagi de seama mi-am sustinut cauza cu ceva linkuri , parca ti-am cerut si tie , da nu le-ai dat ....

Pe mine ma doare undeva daca Franta hotaraste sa bombardeze unde vrea ,si implicit sa omoare civili , pagube colaterale pe care ei stiu ca o sa le aiba , insa sa nu se planga cand ii pun aia bomba acasa :wink: Am expus argumente in directia asta .

Zau , are rost sa mai vorbesc cu tine :?:

Europenii ca mine nu vor razboi , europenii ca mine nu vor probleme , insa europenii ca mine inteleg ca daca iesi noaptea la colt sa dai cu paru , fii pregatit sa ti-o faca si celalalt :wink:

De ieri americanii oriunde in lume cica pot fii victime ale terorismului ! Pai mai baieti , v-ati bagat in vreo 50 de tari cu bocancii inainte si acuma pozati in victime :oops:
Dai cu napalm in Vietnam si te astepti sa te pupe urmasi lui aia facuti scrum !
Are si ipocrizia culme .

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Noi 2015, 20:47

SF scrie:ziceam doar ca-i in regula ce au patit francezii
Foarte frumos.
Dacă zici că vrei să terminăm conversația, eu unul oricum n-am ce să mai răspund la așa ceva.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 25 Noi 2015, 21:14

geppetto scrie:
SF scrie:ziceam doar ca-i in regula ce au patit francezii
Foarte frumos.
Dacă zici că vrei să terminăm conversația, eu unul oricum n-am ce să mai răspund la așa ceva.
Mai vrei un link ,

https://www.google.es/#q=noua+caledonie

Franta nu are voie sa piarda cativa cheflii in Bataclan, restu sa o suga !

Bravo !

Franta tocmai o invocat nustiu care articol , exact ala invocat cand au avut loc miscarile in Noua Caledonie , sincer , penibil !
Societate vestica de rahat ! Franta !

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 28 Noi 2015, 14:07

Eu as intelege un parinte care se arunca in aer in franta deoarece copii lui din siria au murit in urma unui bombardament al francezilor, nu reusesc sa ii inteleg pe aia crescuti in franta de mici,poate nascuti in franta, tineri de 25 de ani care in siria au fost 3 luni de zile (unii nici macar nu au calcat pe pamant sirian) si totusi le vine bazdacu si se arunca in aer ca gusterii. Ce anume ii determina sa faca gesturile astea, cum reusesc unii sa le spele creieru in asa fel incat sa ii lase complet fara sentimentul de autoaparare care exista in fiecare si care te impiedica sa faci lucruri care te pot pune in pericol.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

Scrie răspuns