imigranti,refugiati,musulmani&stuff
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: imigranti,refugiati,musulmani&stuff
care creier?!!!! de unde atata creier?!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Cred ca vrei sa zici instinctu de supravietuirecrysst scrie: sentimentul de autoaparare care exista in fiecare si care te impiedica sa faci lucruri care te pot pune in pericol.

Chestia asta se pierde cu cat ii mai putin necesar de pus in practica , lumea baga droguri , alcool , tutun , intra si produc situatii care au ca urmare traumatisme ,mortale de multe ori , si care vazute cu incetinitoru te fac sa te intrebi daca santem normali !
Crysst , ar trebui sa intri in contact cu centroamericani sau sudamericani , sa vezi cat conteaza pentru un columbian sau pentru argentinian toata teoria despre viata si bunastare vestica , unde viata tre sa fie asa si pe dincolo , sa fii un castigator , sa cumperi ce vezi in reclamele la tv , ar trebui sa intri in contact cu persoane care nu se imbraca la fel cu restu , care nu cad pe spate in fata unui Mercedes , pe care ii doare undeva si se rad in fata unui asa-zis realizat vestic care intra in panica daca si-o uitat mobilu acasa sau ramane fara net 2 zile !
Nu ma surprinde ca nu intelegi , tot ce ai primit si ai receptat ai primit dintr-o singura directie , insa nu santem singuri pe planeta si nu-i musai obligatoriu sa avem dreptate , mai ales cand nu cunoastem decat o parte !
Las ca astia au avut creieradiwolf scrie:care creier?!!!! de unde atata creier?!
https://ro.wikipedia.org/wiki/Invazia_Irakului_din_2003
Rog toti participanti la discutie sa citeasca pan la sfarsit si tot ce apare acolo , daca nu se vad similitudini cu situatia de azi ii de mirare , acuma ii Franta care incearca din rasputeri sa atraga aliati , inainte era SUA !
Acuma s-au aliat cu rusii , delicios , rusii sprijina guvernu actual , SUA plus vestici luptau contra si sprijineau cealalta banda , acuma Franta sprijina regimul dictatorial si totalitar care SUA si aliatii voiau sa-l doboare !
Creier nu gluma !
Ce bine ar fi pentru Franta sa-si puna un guvern in Siria , sa scoata tot ce pot din tara , eventual sa-i faca pe toti crestini , la urma urmei asta cu lupta religioasa o prezinta propaganda vestica , motivu in fond fiind altu , si ii vizibil , insa ....
Mai omule, îs foarte frumoase poveştile cu sărmanii sălbatici asupriți de vesticii ăia împielițați dar e un pic deplasat să compari nişte operațiuni militare cu tot rahatul în care se află lumea civilizată din cauza excesului de toleranță pentru nişte animale fundamentaliste pseudo raționale.
În altă ordine de idei, încearcă să-ți imaginezi ce s-ar întâmpla dacă oamenii civilizați ar coloniza deşertul şi ar forma comunități de oameni civilizați acolo. Stai, nu trebuie nici măcar să-ți imaginezi! Statul Israel e fix treaba asta. Uite cu câtă căldură sufletească, toleranță şi prietenie au fost tratați de vecinii lor arabi.
În altă ordine de idei, încearcă să-ți imaginezi ce s-ar întâmpla dacă oamenii civilizați ar coloniza deşertul şi ar forma comunități de oameni civilizați acolo. Stai, nu trebuie nici măcar să-ți imaginezi! Statul Israel e fix treaba asta. Uite cu câtă căldură sufletească, toleranță şi prietenie au fost tratați de vecinii lor arabi.
Ma Sf tu tragi pe nas ceva? a zis cineva ceva de argentinieni , columbieni sau alte rase? am zis de francezi, nascuti in franta, crescuti in franta, scoliti in franta care au invatat islamismu de pe net, pe aia nu reusesc sa ii intelegSF scrie: Crysst , ar trebui sa intri in contact cu centroamericani sau sudamericani , sa vezi cat conteaza pentru un columbian sau pentru argentinian toata teoria despre viata si bunastare vestica
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
Uitați copii, extremistul! Ce bestie cu chip de om, ce dereglat!...
https://www.youtube.com/watch?v=UQ4NeO7copo
https://www.youtube.com/watch?v=UQ4NeO7copo
N-au învățat ei Islamu numa de pe net. L-au învățat mai întâi offline în moschei și în familiile lor care nu se integrează de 40 de ani în lumea civilizată.crysst scrie:Ma Sf tu tragi pe nas ceva? a zis cineva ceva de argentinieni , columbieni sau alte rase? am zis de francezi, nascuti in franta, crescuti in franta, scoliti in franta care au invatat islamismu de pe net, pe aia nu reusesc sa ii intelegSF scrie: Crysst , ar trebui sa intri in contact cu centroamericani sau sudamericani , sa vezi cat conteaza pentru un columbian sau pentru argentinian toata teoria despre viata si bunastare vestica
De exemplu, ăsta e Islamul moderat în Germania: https://www.youtube.com/watch?v=KVWAIKoatWM
@ SF
comentariul meu legat de "lipsa" creierului se referea la acest comentariu, pentru ca nici eu nu pot accepta ca cineva care dispune de o presupusa inteligenta umana sa poata recurge la astfel de gesturi in numele a...............ce?!!!!!!
- ai intrat la mine in curte cu forta, voi face pe dcau in patru sa te arunc afara si sa te combat pe toate planurile!
- ai venit la mine in curte neinvitat si nedorit, TEBUIE si esti OBLIGAT sa imi respecti regulile mele, pentru ca este curtea mea - nu iti convine?! pleaca si nute mai intoarce
restul...........politica, interese si alte asemenea **** care se sparg in capul cetatenilor obisnuiti.
nu doresc si nu mai vreau sa comentez pe aceasta tema.
comentariul meu legat de "lipsa" creierului se referea la acest comentariu, pentru ca nici eu nu pot accepta ca cineva care dispune de o presupusa inteligenta umana sa poata recurge la astfel de gesturi in numele a...............ce?!!!!!!
tu vad ca duci discutia pe un alt taram si catre o alta problematica la care nu doresc sa comentez din cauza unor conceptii total diferite pe care le avem, insa pentru mine, personal, un lucru este clar si de necombatut:crysst scrie:Eu as intelege un parinte care se arunca in aer in franta deoarece copii lui din siria au murit in urma unui bombardament al francezilor, nu reusesc sa ii inteleg pe aia crescuti in franta de mici,poate nascuti in franta, tineri de 25 de ani care in siria au fost 3 luni de zile (unii nici macar nu au calcat pe pamant sirian) si totusi le vine bazdacu si se arunca in aer ca gusterii. Ce anume ii determina sa faca gesturile astea, cum reusesc unii sa le spele creieru in asa fel incat sa ii lase complet fara sentimentul de autoaparare care exista in fiecare si care te impiedica sa faci lucruri care te pot pune in pericol.
- ai intrat la mine in curte cu forta, voi face pe dcau in patru sa te arunc afara si sa te combat pe toate planurile!
- ai venit la mine in curte neinvitat si nedorit, TEBUIE si esti OBLIGAT sa imi respecti regulile mele, pentru ca este curtea mea - nu iti convine?! pleaca si nute mai intoarce
restul...........politica, interese si alte asemenea **** care se sparg in capul cetatenilor obisnuiti.
nu doresc si nu mai vreau sa comentez pe aceasta tema.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Încă ceva, SF. Ți se pare ție că Geert Wilders e extremist, știi tu, tipul ăla de „extremism” în care explici civilizat de ce politica de acceptare a imigranților e greșită în timp ce te expui constant riscului ca tu sau familia ta să suporte consecințele violente ale dreptului la opinie.
Unii vor vedea că protestul pașnic nu va duce la niciun rezultat și se vor îndrepta către acțiuni care ar avea șanse mai mari să schimbe ceva.
Dacă italienii, francezii, spaniolii și nemții au paralizat de frica sălbaticilor și a poliției corectitudinii politice, s-or găsi destui care vor înțelege că dacă nu merge cu vorba bună, Europa își va aminti repede ce înseamnă să fii extremist.
https://www.youtube.com/watch?v=Hakb6S0IpgY
https://www.youtube.com/watch?v=a7xqwm_c1_k
Și vom ajunge într-o situație la fel de căcat ca asta care se prefigurează dacă Europa va deveni islamică.
Unii vor vedea că protestul pașnic nu va duce la niciun rezultat și se vor îndrepta către acțiuni care ar avea șanse mai mari să schimbe ceva.
Dacă italienii, francezii, spaniolii și nemții au paralizat de frica sălbaticilor și a poliției corectitudinii politice, s-or găsi destui care vor înțelege că dacă nu merge cu vorba bună, Europa își va aminti repede ce înseamnă să fii extremist.
https://www.youtube.com/watch?v=Hakb6S0IpgY
https://www.youtube.com/watch?v=a7xqwm_c1_k
Și vom ajunge într-o situație la fel de căcat ca asta care se prefigurează dacă Europa va deveni islamică.
Nu o duc pe nici un taram .adiwolf scrie:@ SF
tu vad ca duci discutia pe un alt taram si catre o alta problematica la care nu doresc sa comentez din cauza unor conceptii total diferite pe care le avem, insa pentru mine, personal, un lucru este clar si de necombatut:
- ai venit la mine in curte neinvitat si nedorit, TEBUIE si esti OBLIGAT sa imi respecti regulile mele, pentru ca este curtea mea - nu iti convine?! pleaca si nute mai intoarce.
Tu vii si-mi bombardezi casa si familia , io ma duc si pun bombe la tine acasa ! A nu , asa ceva nu-i voie ! Ii voie sa am un armament de 25 de ori mai performant si sa-ti ma duc peste tine , da tu nu ai voie sa vii peste mine , ala ii terorism !

Is de acord cu a doua parte , si am mentionat ideea asta , nu veni daca nu-ti place ce vezi aici , insa cand is io ala care ma cac la tine-n gradina primu...
Europa da 3000 milioane turcilor sa-i tina pe aia acolo , nu era mai simplu sa nu-si fi bagat nasu-n toata poveste astea

Nu numa ca da banii turcilor , le mai da drepturi emigrantilor turci din Europa , ca sa vezi pana unde merge treaba (ziceam pe undeva ca Spania o dat voie la emigrantii din Maroc , si-n schimb Maroc o lasat spaniolii sa pescuiasca in apele nationale , acelasi rahat dintodeauna , cativa pun mana pe cascaval si restu la supt , ca de intra fiul lui Mohama cu pasaport marocan ii binevenit .....)